Dodaj do ulubionych

Stop dyskusjom

17.11.10, 14:06
Proponuję wszystkim sympatykom obecnego burmistrza i zwolennikom PO aby nie kłucili się tu na forum z osobami o odmiennych poglądach. Z tego co zauważyłam wypowiadają się tu głównie osoby czynnie działające w polityce(pod różnymi loginami) a nie mieszkańcy.
W związku z tym, jeśli wypowiedzi przeciwników pozostawicie bez odpowiedzi, to nie będzie zbędnych dyskusji i wzajemnego obrzucania się błotem.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:11
      No ale co będziemy robić? :)
      • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:18
        Nudy będą. Poza tym jedni i drudzy sami się podkładają i jest jeszcze śmieszniej. Te 3 dni jeszcze możemy poszaleć. ;)
        • aneta_kuro Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:21
          kmsanczia napisała:

> Nudy będą. Poza tym jedni i drudzy sami się podkładają i jest jeszcze śmiesznie
          > j. Te 3 dni jeszcze możemy poszaleć. ;)

No niby tak:)
          Ale pozniej zaczną się nowe tematy:)
      • zb-yk Re: Stop dyskusjom 07.12.10, 18:29
        proponuje odsnieżać.
    • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:13
      ja jestem mieszkancem - nie udzielam sie w polityce, ale zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości:)
      • aneta_kuro Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:18
        Jasne, że jest garstka osób, które nie sa związane z polityką, ale nie uwierzę, że wiedzę o mieście i kandydatach czerpią z wści...kich tematów na forum, gdzie osób fizycznych jest xyz a zarejestrowanych uzytkowników 20x więcej.

Esscort, kwiatki rysujcie i wklejajcie zdjęcia :)
        • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:21
          Nie da się wklejać zdjęć. :(
          A rysunki takie tylko:
          :piwo:
          :santa:
          :choinka:
          • aneta_kuro Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:24
            Ale można wklejać linki:)
            Chociaż dobre i takie jak te wymienione
            • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:30
              Dobra, to wklejam:
              tiny.pl/hw1m5
          • drabbu Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:42
            kmsanczia napisała: > Nie da się wklejać zdjęć. :(

I dobrze :) Km, chciałabyś, żeby jeszcze i tu było pełno facjat kandydatów?
            • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:45
              Wtedy by musieli się pokazać w takich sytuacjach:
              www.se.pl/media/pics/2010/11/05/h1_300x250.jpg
              żeby było ciekawiej. ;)
              • drabbu Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:50
                Ale to nie każdy kandydat by tak mógł :)
                • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:53
                  No trudno, na zdjęciach inteligencji nie da się pokazać. ;)
        • esscort Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:32
          aneta_kuro napisała:

> Esscort, kwiatki rysujcie i wklejajcie zdjęcia :)

Nie namówisz mnie, żebym się fotkami kandydatów bawił.
          Aneta, przyznaj się, za kim jesteś?
      • esscort Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:30
        qaz2510 napisał:
        > ja jestem mieszkancem - nie udzielam sie w polityce,

No na przykład :)

Przypomniał mi się dowcip (chyba już tu "opowiadałem")

Dziewczyna z koleżanką wybiera sukienkę. Ekspedientka pyta o wymiary.
        Dziewczyna: 90 - 60 - 90
        Koleżanka dziewczyny: Elka, zwariowałaś? Przecież nie jesteś na gadu-gadu
        • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:35
          ess
          błagam Cię
          uważasz ze mam coś wspolnego z gminą? (oprócz tego ze jestem mieszkancem i tam załatwiam sprawy jak inni interesanci)
          • aneta_kuro Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:46
            Ja jestem za tym żeby trzymać z ludzmi:)
            • kmsanczia Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:48
              Bo człowiek jest najważniejszy. ;)
            • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:49
              ja też, ale po co im wrzucać?
              • aneta_kuro Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 14:54
                wiecej zdjec:)
          • esscort Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 15:13
            qaz2510 napisał:
            > ess
            > błagam Cię
            > uważasz ze mam coś wspolnego z gminą?

Nie wiem, ale tak mi sie przypomniało, gdy napisales, że nie udzielasz się w polityce. Przecież często się tu udzielasz
            • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 15:19
              esscort napisał:

> qaz2510 napisał:
              > > ess
              > > błagam Cię
              > > uważasz ze mam coś wspolnego z gminą?
              >
              > Nie wiem, ale tak mi sie przypomniało, gdy napisales, że nie udzielasz się w po
              > lityce. Przecież często się tu udzielasz

Po prostu zabijam czas, no i moge podzielić się swoimi preferencjami politycznymi.
              • esscort Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 15:23
                no i dobrze. Nic w tym złego.
                • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 15:25
                  Dziękuję;)
                  • brycezion Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 16:07
                    Zdaje się, że hasło wyborcze Pszczółkowskiego brzmi m.inn. : "Zdala od polityki".
                    • qaz2510 Re: Stop dyskusjom 17.11.10, 16:15
                      bry do czego pijesz?

Ale z innej beczki :
                      To prawda ze dzos td spotyka sie w szkole podstawowej w dziekanowie polskim?

Chciałbym GO na żywo zobaczyc
                      • brycezion Re: Qaz2510 17.11.10, 16:43
                        Do Twojej stopki i wszelkim innym aluzjom kogokolwiek do jakiejkolwiek partii.
                        Wybory parlamentarne będą za rok.
                        • qaz2510 Re: Qaz2510 17.11.10, 16:51
                          oko olas stopke teraz
                          Dlaczego nikt nie chce powiedzieć gdzie Dabrowski ma spotkanie?
                          Bry wiesz cos o spotkaniu TD w szkole podstawowej w dziek polu?
                          • brycezion Re: Qaz2510 17.11.10, 17:21
                            Nie wiem, pisałem już, że tym razem nie biorę udziału w żadnej akcji wyborczej. Na zebrania nie chodzę. Żadnego z kandydatów.
                            • qaz2510 Re: Qaz2510 17.11.10, 17:41
                              brycezion napisał:

> Nie wiem, pisałem już, że tym razem nie biorę udziału w żadnej akcji wyborczej.
                              > Na zebrania nie chodzę. Żadnego z kandydatów.

w takim razie na jakiej podstawie wybierasz ludzi na jakich glosujesz?(tak z ciekawosci)
                              • brycezion Re: Qaz2510 17.11.10, 17:54
                                2 znam wystarczająco. Trzeciego nie poznam słuchając 2 godziny. W tym roku mam dylemat.
                                A na "otoczenie" burmistrza nie będę głosował, pisałem już z jakiego powodu.
                                • neptun666 spotkanie z P. Dabrowskim 17.11.10, 18:03
                                  Dziś o godz. 18.00 zaczyna się zebranie kandydata na burmistrza z mieszkańcami okręgu 3
                                  w szkole w Dziekanowie Leśnym.

Tylko pytam dlaczego tak trudno było tę informację zdobyć?

• qaz2510 Re: spotkanie z P. Dabrowskim 17.11.10, 18:14
                                    neptun666 napisał:

> Dziś o godz. 18.00 zaczyna się zebranie kandydata na burmistrza z mieszkańcami
                                    > okręgu 3
                                    > w szkole w Dziekanowie Leśnym.
                                    >
                                    > Tylko pytam dlaczego tak trudno było tę informację zdobyć?
                                    >

Super!
                                    No to zdążyłem! Brawo za kompetencje !
                                    Szczekać oczerniając innych to jest komu, ale o spotkaniu powiedzieć to już nie, a od wczoraj zadawałem w różnych wątkach pytanie o spotkaniu.

Jak widać siłą Dąbrowskiego od początku jest DEZINFORMACJA!
                                    • vox.populi666 Re: spotkanie z P. Dabrowskim 17.11.10, 18:35
                                      qaz2510 napisał:

> Super!
                                      > No to zdążyłem! Brawo za kompetencje !
                                      > Szczekać oczerniając innych to jest komu, ale o spotkaniu powiedzieć to już nie
                                      > , a od wczoraj zadawałem w różnych wątkach pytanie o spotkaniu.
                                      >
                                      > Jak widać siłą Dąbrowskiego od początku jest DEZINFORMACJA!

Mocno przesadzasz z ocenami, zbyt mocno się nakręcasz. Masz szanse dojechać do Leśnego i tam spotkać się twarzą w twarz zadając pytanie. W zasadzie tezę/z założenia fałszywą/ o ,,szczekaniu,, . Zaczynasz być niesmaczny w poruszanych wątkach, nie mówiąc o braku elementarnym kultury .
                                      >
                                      >
                                      • qaz2510 Re: spotkanie z P. Dabrowskim 17.11.10, 19:22
                                        vox.populi666 napisała:

> W zasadzie tezę/z założenia fałszywą/ o ,,szczekaniu,, . Zaczynasz by
                                        > ć niesmaczny w poruszanych wątkach, nie mówiąc o braku elementarnym k
                                        > ultury .
                                        Przepraszam vox że Ciebie obraziłem.
                                        Pamiętaj, że od 2 dni prosiłem o podanie miejsca spotkania owego Kandydata.
                                        Niestety bezskutecznie, ważniejsze okazało się miejsce zamieszkania jednego z kandydatów niż poinformowanie o miejscu spotkania.
                                        Troche to żenujące... zważając na fakt aktywności tych ludzi na tym forum.
                                        Niestety moje auto jest w warsztacie, wiec na piechotę poszedłem do szkoły w Dziekanowie Polskim ale cmoknąłem klamkę, a nikt z moich sąsiadów nie chciał marnowac czasu na "bezowocne spotkania z niewiadomo kim".
                                        Ja jednak chciałem poznać osobiście Tego kandydata(oraz zadać parę pytań):(
                                        Po prostu przykro mi, że tak się olewa wyborców.
                                        Wystarczyło zamieścić taką informację na stronie internetowej KWW TŁ, niestety nie zrobiono tego.
                                        Może po prostu chodziło o to zeby na spotkaniu nie było niewygodnych ludzi zadających zbyt dużo pytań?
                                        Prawdopodobnie znów uznają za sukces spotkanie z 50 osobami w tym około połowa to kandydaci...

Liczę, że ktoś po spotkaniu OBIEKTYWNIE opisze owe wydarzenie .
                                        Z góry dziękuję.
                                        • aneta_kuro Re: spotkanie z P. Dabrowskim 20.11.10, 12:15
                                          No nic tylko jednego i drugiego pacnąć w łeb ;)
                                          Mają być zdjęcia kwiatków namalowanych własnoręcznie a nie dyskusje:)
                                          Właśnie po to jest ten temat:)
                                          • aneta_kuro Re: spotkanie z P. Dabrowskim 07.12.10, 17:02
                                            Myślę, że to dobry moment, żeby wrócić do tego wątku.

Do przeciwników TD: wystarczy uszczypliwych komentarzy na temat Burmistrza. Wkrótce wszyscy zobaczymy co pokaże.
                                            Do zwolenników TD: nie prowokujcie swoich przeciwników i i nie przesadzajcie z wywyższaniem TD. Wkrótce będziecie mogli to robić-jak będą jakieś osiągnięcia.

W moim przekonaniu bez sensu jest anonimowe obrzucanie się błotem. Wybory się zakończyły i nie zmienimy w ten sposób ich wyników. Poczekajmy jak się sprawy potoczą a Mieszkańcy sami ocenią. Chyba nie wierzycie, że ktoś przy urnie wyborczej oddał głos na tego czy innego, bo coś przeczytał na forum
                                            • baal.namib Re: spotkanie z P. Dabrowskim 07.12.10, 17:18
                                              Zawsze Pani może zajrzeć na Wykop.pl... gdzie codziennie na polityków prócz JKM wylewane są tony łajna. Klimaty stamtąd zaczynają wędrować dalej.

Co do TD, zgadzam się, schowajmy emocje w kieszeń i zaczekajmy aż zostaną przedsięwzięte pierwsze decyzje, po zaprzysiężeniu.

BTW. Gdzie Anka od wałów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka