Dodaj do ulubionych

debatę wygrał Pszczółkowski

29.11.10, 12:35
i to jest niezaprzeczalne...Kandydat Dąbrowski wypadł delikatnie mówić blado.
Niezależnie od debaty ja będę głosować na urzędującego Burmistrza- czyli Pszczółkowskiego...poprzyjcie Pszczółkowskiego jestem przekonany,że przy dobrej mobilizacji wygra lepszy czyli moim zdaniem Pszczółkowski
Obserwuj wątek
    • zorro500 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 30.11.10, 21:33
      Ciekawe tylko dlaczego ich sztabowcy ciągle zakładają nowe wątki, chyba wychodzą z założenia ze czym większa porażka to tym bardziej trzeba trabić ze był sukces? Czy wpieranie ludziom, ze czarne jest białe jest uczciwe? Zauważ, ze oni nigddy nie napiszą nic w takim wątku jak ten. Chyba wogóle nie czytają co ludzie myślą tylko zakladają te swoje wątki i dbają o to zeby były cały czas na szczycie. Inne rozmowy ich wogóle nie interesują, byle ich na gorze. Jak ktoś coś napisze zgodnie z prawdą to zaraz wędruje na dół?
      • stefanprawo Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 10:46
        Masz rację zorro. Na tym forum jestem od lat, a kiepscy pijarowcy Dąbrowskiego wchodzą na kilka tygodni przed wyborami i po wyborach tak szybko jak się pojawili znikną więc będzie spokój. Swoją agresywną postawą działają jednak na szkodę Dąbrowskiego, widać,że profesjonalistami nie są, widać,że to amatorzy. Nie znam osobiście ani Dąbrowskiego, ani Pszczółkowskiego. Nie jestem członkiem jakiejkolwiek partii czy komitetu.Mam zastrzeżenia do pracy PSzczółkowskiego, mógłbym nie iść na wybory a jednak wolę brać czynny niż bierny udział i wybiorę moim zdaniem lepszego z kandydatów czyli Pszczółkowskiego,który mimo swoich ewidentnych wad, które będę nadal krytykować ma więcej zalet od Dąbrowskiego więc dzisiaj apeluję: nie dajcie się zwieść tanim sztuczkom pseudo pijarowców Dąbrowskiego i oddajcie głos na Pszczółkowskiego,który jest gwarantem stabilizacji i jest co najważniejsze PRZEWIDYWALNY!!!UDAJCIE SIĘ NA WYBORY I POPRZYJCIE LEPSZEGO KANDYDATA PSZCZÓŁKOWSKIEGO LICZY SIĘ KAŻDY GŁOS!!! a w debacie Pszczółkowski potwierdził,że jest lepiej merytorycznie przygotowany do pełnienia tak ważnej w gminie funkcji...
      • roberto16933 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 14:38
        zorro500 napisał:

> Ciekawe tylko dlaczego ich sztabowcy ciągle zakładają nowe wątki, chyba wychodz
        > ą z założenia ze czym większa porażka to tym bardziej trzeba trabić ze był sukc
        > es? Czy wpieranie ludziom, ze czarne jest białe jest uczciwe? Zauważ, ze oni ni
        > gddy nie napiszą nic w takim wątku jak ten. Chyba wogóle nie czytają co ludzie
        > myślą tylko zakladają te swoje wątki i dbają o to zeby były cały czas na szczyc
        > ie. Inne rozmowy ich wogóle nie interesują, byle ich na gorze. Jak ktoś coś nap
        > isze zgodnie z prawdą to zaraz wędruje na dół?

Podczas rozmów w sztabie naszego kandydata Tomasza Dąbrowskiego podzieliliśmy się rolami. Są 2 osoby (kiedyś Wam powiem kto) odpowiedzialne za forum. Trzeba na maksa oczerniać Pszczółkowskiego. Nasilenie planowane jest na piątek.
        Rzeczywiście chodzi również o to by, ile się da, wypychać wątki na górę. Tu odpowiedzialny jest za to bolo.

Ustalenia z pwz90 są takie, by wywlekać stare sprawy i podgrzewać atmosferę. Jeszcze napiszę tak, jako ciekawostce o burzy, jaka powstała, gdy napisał o nieodśnieżonych ulicach a ktoś odbił piłeczkę o drogach powiatowych. Myślałem, że zagryzą go w naszym sztabie ;)
        • brycezion Re: Stefanprawo 01.12.10, 14:53
          Nie przesadzaj z tym swoim stażem na forum :"jestem od lat".
          Na forum jesteś od początku 2009, chyba, że wcześniej pod innym nickiem.
          • stefanprawo Re: Stefanprawo 01.12.10, 15:00
            a od kiedy na forum jest wosabi i bolo? kiedy na forum odzywa się pwz?
            • brycezion Re: Stefanprawo 01.12.10, 19:56
              Pisałeś o sobie, nie wykręcaj się.
              • stefanprawo Re: Stefanprawo 02.12.10, 11:26
                brycezion pisałem o sobie w kontekście innych więc się nie wykręcam...ja jestem stefanprawo pamiętaj o tym
                • corner111 Re: Stefanprawo 02.12.10, 16:29
                  ale każda dyskusja jest dobra!
    • stefanprawo Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 10:59
      prawdy nie zakrzyczycie lepszy jest zdecydowanie Pszczółkowski więc oddajmy na niego głos liczy się każdy głos !!!
    • stefanprawo Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 14:32
      wygra pszczółkowski
      • corner111 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 14:49
        Pszczółkowski daje gwarancję dobrego wyboru!
        • zorro500 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 21:00
          Racja panowie!
        • corner111 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 22:37
          Okazuje się że gdy istnieje wiarygodne nagranie zwolennikom TD trudno jest za pomocą kłamstw manipulować opinią publiczną. Więc podwinęli ogon i uciekli z wątku!
          • qaz2510 Re: debatę wygrał Pszczółkowski 01.12.10, 22:44
            po prostu załozyli watek gdzie wywyzszaja tede do rangi boga

• stefanprawo Re: debatę wygrał Pszczółkowski 02.12.10, 11:25
      NAjlepszy jest Pszczółkowski,ale kiepscy amatorzy - pijarowcy Dąbrowskiego na szczęście działają na korzyść Pszczółkowskiego ehe ludzie pomimo zimy idźcie do wyborów liczy się każdy głos Poprzyjcie Pszczółkowskiego gwaranta stabilizacji i przewidywalnego kandydata
    • stefanprawo Re: debatę wygrał Pszczółkowski 02.12.10, 14:41
      wygra Pszczółkowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka