Dodaj do ulubionych

...smutny Zierski

29.01.11, 00:45
...a Zierski taki smutny ostatnio, już nie przewodniczy Radzie, wiceburmistrzostwo przeleciało koło nochala....chce coś rozpierniczyć, czy szykuje sobie miejsce wyżej... zawsze ma opcje, może się przylepić do czyichś czterech liter, ale co na to exbur.... ops czas zacisnąć poślady...
Obserwuj wątek
    • wardecka78 Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 09:43
      zaciskaj zaciskaj te poslady
      popatrz na miny i czerwona facjate wicka Niemieckiego
      taki uprzejmy zobacz na jego mimike twarzy podczas zadawania pytan przez radnych
      Zarzucał złe wychowanie poprzednikom, a sam nie jest lepszy(ale sza! bo jaberwoki(Niemiecki) zacznie gryźć)

Sam siebie koles nie konroluje

Zapewne jest to zwiazane z nieudolniścią krzywoustego Bukowskiego i kasą papugi Białeckiego nie wspominając o zawistnej minie pani Mary.

Jeszcze zatesknisz za Zierskim i exburem - obecni zaczeli drenowanie kasy pełną gębą....
      • milomar Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 10:55
        Mamy chyba troche inne obserwacje...ale ja nie mówiłem o nowych, to watek o Zierskim za którym nie tesknie, bo wiem jak wiele złego zrobił, robił i robi,... a może ciebie czymś kupił? Uważaj, sprzeda cię przy byle okazji,... za exburem też nie tęsknie - ot burak nakręcany przez Zierskiego i do tego głupi, że nie widzi,że tamten go wkręcał, ale jeszcze zapłacze...
        • robeerto19633 Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 10:59
          Jasne niech żyje dabkowska rydzo cywilizacja, z jej najpiękniejszymi przejawami jak zawłaszczanie krzyża , kasy, terenów do których nigdy prawa nie mieli, cmentarzy i czego tam jeszcze im się marzy. No i rzad dusz w oparciu o spowiedź, bo o tym nie należy zapomnieć.
          • milomar Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 11:06
            Jesli chodzi o rząd dusz to cie jeszcze Zierski z exburem wyspowiadają...jak wrócą i zrobią porządek ( jak w "Psach" - Będzieta na odstrzał gnoje)
        • wardecka78 Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 11:06
          wiesz co - mamy odmienne zdanie co do tego człowieka

Zauważłeś(łaś), że ten człowiek zdobył najwiecej głosów ze wszystkich radnych?
          Wiesz ze on od paru kadencji zbiera najwiecej głosów?
          Chyba nie jest taki zły jak go opisujesz?
          Nie znam człowieka osobiście, ale należy mu się szacunek.
          Nie bije piany jak obecne wicki, działa zawsze dla mieszkanców.
          Jeśli chodzi o byłego burmistrza - rowniez nie mam o nim złego zdania.
          Pewne jest jedno - spada poparcie dla obecnych władz , wyjdz na Warszawską, porozmawiaj z ludzmi, idz na bazarek, przejdz się na Dąbrowie.
          Wiadomo było, że Dabrowski by nie wygrał bez głosów Grądzkiego.

Tkaże obecny burmistrz ma poparcie ok 30% społeczenstwa, ktore sukcesywnie spada.
          Ludzie widzą niedociagniecia Dąbrowskiego, jego mierne wysławianie się, błędne wybory wicków, dodatkowe zatrudnienie Czarneckiego, rozwiazanie umowy z prawnikiem wybranym w drodze postepowania przetargowego itd, itd...

Co będzie dalej....

...zobaczymy, ale nie wróże niczego dobrego, bo wicki Dabrowskiego tak zakręcą, że jeszcze pojdzie siedzieć...

ale to moje subiektywne zdanie
          • milomar Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 11:57
            Fakt, że zegrał ( to nie literówka) najwiecej głosów nie świadczy o tym, że jest dobrym człowiekiem. Nie znasz go osobiście?, nie żartuj Wardecka a kto go lepiej zna? Nie bije piany? bo rzeźbi w kuluarach. A exbur przegrał właśnie na Dąbrowie, bo ja olał, cztery lata prosili o chodnik na Akacjowej, na bazarku - sama posłuchaj ludzi... ale nie swoich koleżanek, a do tego chlanie exbura z Zierskim, ludzie to widzieli na dniach Łomianek i słyszeli ten bełkot exbura ze sceny . A twoje zdanie jest subiektywne...wybitnie, bo nie znasz Zierskiego, ha, ha, ha a to dowcip...
            • wardecka78 Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 12:22
              znam go w ten sam sposob co dabrowskiego czy rusieckiego - ze "sceny" politycznej.

jesli wiesz wiecej niz ja o moich znajomych to moze szerzej mnie uswiadomisz?

nie ma nic bardziej glupiego niz celowanie po omacku w koneksje:p

moze ty jestes zona roberto?
              • robeerto19633 Re: ...smutny Zierski 29.01.11, 12:47
                Zwase wiadomo że najwieksza kultura to anio ł i diobeł. Aniola to juże momy, a diabel chwileczka a zdejmie przyłbica. A największy diabol to wzdycki ten kto pomawia drugiego człowika. Zielski pewnikiem nie anioł wszak człowiekiem jest. Ale przerobiać go na diabla nielekko i somo słowa niestaje do tego. Zwłoszcza puste, zawistne i nieprowdziwe.
                Zresztom on jest na pustom torze. Terozki lepij patrzyć wladzuni z aniokiem na czele na rence a może na skrzydła. Bo on co zrobił to zrobił, a nowi to mogom nam terozki nawiwijać a nawywijać.
    • obserwatorka1947 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 20:20
      P.Milomar,nie przesadzaj w swoich opisach.Ja znam p.Zielskiego.Mogę wypowiedzieć się o nim wyłącznie dobrze.
      Jest sympatyczny,kompetentny w sprawach samorządowych i jeszcze ładny i elegancki.Takiego znam.I jego wyborcy też mają o nim dobre zdanie , bo został wybrany na 3 kadencję. Może ty piszesz o kimś innym,albo piszesz zawistnie.
      • roberto19633 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 20:27
        obserwatorka1947 napisała:

> P.Milomar,nie przesadzaj w swoich opisach.Ja znam p.Zielskiego.Mogę wypowiedzie
        > ć się o nim wyłącznie dobrze.
        > Jest sympatyczny,kompetentny w sprawach samorządowych i jeszcze ładny i eleganc
        > ki.Takiego znam.I jego wyborcy też mają o nim dobre zdanie , bo został wybrany
        > na 3 kadencję. Może ty piszesz o kimś innym,albo piszesz zawistnie.

Może i jest ,,sympatyczny,, nawet ,, szczodrze,, miły . Ale co do kompetencji to bym nie przesadzał. Zdania są mocno podzielone.
        • obserwatorka1947 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 20:36
          Roberto każdy ma swoje zdanie.Znasz przysłowie,, jeszcze się taki nie urodził,żeby wszystkim dogodził".
          • roberto19633 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 20:38
            Rozumiem twoją opinię. Cóż , szanuję również twoje zdanie w kwestii M.Z.
            • obserwatorka1947 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 21:10
              roberto19633 napisał:

> Rozumiem twoją opinię. Cóż , szanuję również twoje zdanie w kwesti
              > i M.Z.

Roberto ! Bardzo dziękuję.
              • milomar Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 22:02
                Zierski uśmiechniety, to uśmiech wrednej żmijii, tu sie usmiecha a z tyłu nóz wsadza...albo co innego. Takiego wrednego faceta to świat nie widział.
                • roberto19363 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 22:20
                  co powiesz o sobie ?

jestes gorsza 1000 razy bardziej

sobie nie wsadzasz?
                  stąd ta zgryźliwość

• obserwatorka1947 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 23:00
                  Nie zgadzam sie z Tobą .Jego uśmiech jest piękny i nie może być wredny.Wredny to ironiczny usmiech i Twoje tu słowa.
                  • roberto19363 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 29.01.11, 23:20
                    miromar pisała o lisim uśmiechu Bukowskiego i Rudzieckiego

• robeerto19633 Re:p.Zielski zawsze usmiechnięty 30.01.11, 09:16
                      TD jednak na każdej sesji siedzi poważny jak kaszalot.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka