Dodaj do ulubionych

Koncert Edyty Gepert

07.10.11, 23:02
Byłem na koncercie świetnie wypadł, wiwaty, bisy i wielkie brawa. Jak widać wybuchowa mieszanka Sokołowski+Rusiecki działa bez zarzutu. Pewnie znowu boli PO, że się udało.
Oby tak dalej panowie, tandem mknie do przodu.
W niedzielę wybory a po nich ...wariant wałbrzyski jeszcze tylko dwa dni...
Obserwuj wątek
    • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 15:47
      Tandem Sokołowski+Rusiecki=0 (dla nie osób, które nie zdawały matury z matematyki wyjaśniam: 0+0, zawsze równa się zero). A to, że koncert się udał, to zasługa Pani Edyty Gepert, a nie naszej łomiankowskiej "zerówki" (0+0).
      • lomek2 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 15:51
        Chyba Geppert a nie Gepert, skoro jesteśmy już tacy oczytani i precyzyjni (destrukt).
        • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 16:17
          PRZEPRASZAM, GePPert, oczywiście.
          Kiedy brakuje argumentów, gramy jak się da? Panie obyty?
          • lomek2 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:08
            Mnie nigdy nie brakuje argumentów. Uzyskuję to w ten prosty sposób, że jeśli nie jestem pewien swojej racji, to nie pieprzę jak niektórzy, zaklinając rzeczywistość i odwracając kota ogonem :)
            • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:12
              Pitolicie, Hipolicie.
        • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 16:30
          Jeśli już jesteśmy tacy precyzyjni "chyba Geppert, a nie Gepert". To zapomniałeś o przecinku (patrz cudzysłów) i nie dostrzegłeś, panie precyzjo, błędu w tytule, który już przede mną popełnił kaliop. Co gorsza nie poprawiłeś go w swoim poście.
          Tak doprecyzowując:))
          • stefanprawo Sokołowski a warunki zabudowy dla gallmaru 10.10.11, 16:52
            Czy to nie Łucjan Sokołowski będąc Burmistrzem wydał swego czasu pierwsze skandaliczne warunki zabudowy dla gallmaru zezwalające gallmarowi na zabudowę działki do tego nie przeznaczonej ohydnymi blokowiskami? jak się mylę to kaliop mnie popraw...ale jeżeli jest to prawda to w moich oczach Łucjan jest na zawsze skompromitowany....
            • neptun6666 Re: Sokołowski a warunki zabudowy dla gallmaru 10.10.11, 19:14
              stefanprawo napisał:

> Czy to nie Łucjan Sokołowski będąc Burmistrzem wydał swego czasu pierwsze skand
              > aliczne warunki zabudowy dla gallmaru zezwalające gallmarowi na zabudowę działk
              > i do tego nie przeznaczonej ohydnymi blokowiskami? jak się mylę to kaliop mnie
              > popraw...ale jeżeli jest to prawda to w moich oczach Łucjan jest na zawsze skom
              > promitowany....
              Zapomniałeś mój drogi stefano. Łucjan z Raczkiem. To taki sam sam tandem jak
              kłodka z kodymą
    • zchopina Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 16:52
      kaliop323 napisał:

> Byłem na koncercie świetnie wypadł, wiwaty, bisy i wielkie brawa. Jak widać wyb
      > uchowa mieszanka Sokołowski+Rusiecki działa bez zarzutu. Pewnie znowu boli PO,
      > że się udało.
      > Oby tak dalej panowie, tandem mknie do przodu.
      > W niedzielę wybory a po nich ...wariant wałbrzyski jeszcze tylko dwa dni...
      >
      >
      >
      >>>Ten to tylko potrafi efekty czyjeś pracy sobie przypisywać .Sokołowski z pracownikami Domu kultury wszystko zorganizowali to koncert świetnie wypadł . w Info Łomianki napisali że to ,,udany debiut Sokołowskiego,, >> www.lomianki.info/document.php?did=2338
      BTW. a Pan Rusiecki to już przeprosił Pana Sokołowskiego za to że go opluwał na publicznym forum ?

• dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:06
        zchopina napisał:

> a Pan Rusiecki to już przeprosił Pana Sokołowskiego za to że go opluwał na
        > publicznym forum ?
        >
        >Dla nich to bez znaczenia. Tak mają ludzie nie posiadający honoru, tylko nadęte ego i żądzę władzy.
        >
        >
        >
      • lomek2 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:12
        A za co ma przepraszać? Przecież Sokołowskiemu się jak najbardziej należało za jego całokształt urzędowania. Jako szef domu kultury może się odnaleźć na właściwym dla siebie stanowisku.
        • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:17
          Żeby dobrze zarządzać taką instytucją, trzeba być managerem kultury, a nie podrzędnym kościołowym śpiewakiem.
          • lomek2 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:19
            Wiejski dom kultury to nie Opera Narodowa. Może wystarczy chcieć i potrafić się wysłowić co nie dla każdego byłego burmistrza Łomianek było rzeczą prostą.
            :)
            • dr_sztrosmajer1 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 17:29
              Za to prosto odszczekiwać się na wszystko, z wyjątkiem jednego posta, gdzie zostało się złapanym na pustostanie umysłowym.
              • lomek2 Re: Koncert Edyty Gepert 10.10.11, 18:02
                Ano właśnie miałem spytać o co Ci chodziło z tym błędem w tytule i z przecinkiem. Ale po prostu dałem sobie spokój.
                Skoro nalegasz, to przyznaję, że nie wiem o jaki błąd w jakim tytule chodzi.
                Natomiast w kwestii przecinka to, o ile mnie pamięć nie zawodzi, przed "a" się nie stawia przecinka. Choć czasami tak robię z premedytacją.

Zresztą czym innym jest literówka (nie dbam o takie drobiazgi) a czym innym udawanie, że to literówka (Gepert).
                Destrukt zaś może być czymkolwiek, każdym materiałem który pochodzi z niszczenia, i nie ogranicza się do pokruszonego betonu i kamieni. Chyba że zwyczajowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka