Dodaj do ulubionych

Nie macie żadnych szans

11.03.12, 12:58
Nie dacie rady ruszyć zbudowanych struktur. Nie macie żadnych szans. Już są pierwsze efekty a kto uczęszcza do Domu Bożego wie o czym piszę.

*+* Liczą się tylko Prawdziwi Polacy. Niech żyją prawdziwi Patryjoci!

www.youtube.com/watch?v=EfNaRCaefy4
Obserwuj wątek
    • kowalik22 Re: Nie macie żadnych szans 11.03.12, 21:32
      A co ma do tego Dom Boży?
      Księża się zaangażowali w sprawę referendum?
      Z własnej inicjatywy czy ktoś ich w to wplątał?

• lock-padlock Re: Nie macie żadnych szans 12.03.12, 09:49
        Biedne, naiwne, duszyczki, księżulkowie rozmodleni, dali się wplątać. Bo oni sami to taaacy nie nauczeni politykierstwa, gierek i hipokryzji. Nie, nie. Oni cacy, to ktoś ich, biednych wykorzystał i wmanewrował.
        Proszę Cię kowalik, zastanów się trochę nad tym co piszesz.
    • be-cacy Re: Szanse zawsze są 11.03.12, 22:55
      nie_dla_referendum napisał:
      > Nie dacie rady ruszyć zbudowanych struktur. Nie macie żadnych szans. Już są pie
      > rwsze efekty a kto uczęszcza do Domu Bożego wie o czym piszę.
      >
      > *+* Liczą się tylko Prawdziwi Polacy. Niech żyją prawdziwi Patryjoci!

[b]Patrioci,a nie Patryjoci

Co to za patriota ,jak nie wie jak się pisze takie słowo[/b]
      Nawiązując do powyższego postu mam pytanie: Można wiedzieć gdzie zbudowano takie dobre struktury i o jakie zbudowane struktury chodzi?.
      Z tego forum wynika,że te struktury gminne są do niczego, dlatego ma być referendum.
      W kwestii szans zauważam,że szanse zawsze są,trzeba tylko umieć je wykorzystać.
      Tak w Domu Bożym w Łomiankach nasz Ksiądz Proboszcz już się na mszy w dniu 7 marca o godz.18-tej modlił w intencji Burmistrza.
      Myślę,że to nie jest zadanie Proboszcza,dlatego na msze przez Niego odprawiane nie każdy chodzi, a jeszcze inni przestaną chodzić.Ludzie idą się modlić,a nie słuchać nieobiektywnego politykierstwa.
      • lobotomia-d Szanse zależą od Łomiankowiczów! 12.03.12, 10:57
        BO TO I TAKI PARIOTYZM.
        Klerykalny rodem z XIX wieku. Mocno anachroniczny i zacofany. Pragnący wrócić do dawnych czasów i zwyczajów, jak by to było możliwe. Robiący z wspaniałej walki ułanów pod Wólką Węglową, przekaz że tak trzeba walczyć o wolność. Zapominając, że był to właściwie desperacki zryw. Zryw nawet z ówczesnego wojskowego punktu widzenia straceńczy i bezzasadny.
        Jeżeli chodzi o struktury. Struktury formalne i nieformalne istnieją. Pytanie jak zawsze przy referendum, czy okażą się skuteczne. W radzie wiadomo ile radnych jest niezadowolonych z burmistrza, podobny podział nastąpił i wśród elektoratu. Jeżeli jest tak to o wynik referendum można być spokojny i bez struktur.
        A stołki na które niedawno usiedli obecni władcy gminy muszą być zaiste wygodne, jeżeli tak natarczywie wbijają Łomiankowiczom bezsens demokracji, o czym świadczy wiele nowo otwartych wątków przez forumowiczów w rodzaju neptuna 6666. Oj boją się referendum, bardzo boją!
        • kasia.buczkie Re: jakieś struktury nas oplotły ? 12.03.12, 14:09
          "Nie dacie rady ruszyć zbudowanych struktur. Nie macie żadnych szans". Im dalej w las. tym więcej kwiatków ! No jak tu nie śmiać się ? No jak tu być przeciw referendum ? Jakieś potężne i złowieszcze struktury są przeciw referendum, burmistrza chroni tajemna sieć powiązań , jakieś siły tajemne, struktury ? Kabaret. Może te struktury i potężne siły podpowiedziały by TD jak rządzić sensownie ?
          • 11chwilka Re: jakieś struktury nas oplotły ? 13.03.12, 15:32
            Zaczynają oplatać nas złowieszcze struktury kk. Jeżeli już dziś modlimy się za burmistrza, jutro ruszą procesje pokutne, a pojutrze zapłoną stosy! A wiele danych jak chociażby lobbing w urzędzie i naciski na to by nie podpisywać się pod referendum, bo władza i tak się dowie kto złożył podpis, wskazują że taki scenariusz jest możliwy.
            • neptun6666 Re: jakieś struktury nas oplotły ? 13.03.12, 16:31
              11chwilka napisała:

> Zaczynają oplatać nas złowieszcze struktury kk. Jeżeli już dziś modlimy się za
              > burmistrza, jutro ruszą procesje pokutne, a pojutrze zapłoną stosy! A wiele d
              > anych jak chociażby lobbing w urzędzie i naciski na to by nie podpisywać się po
              > d referendum, bo władza i tak się dowie kto złożył podpis, wskazują że taki sce
              > nariusz jest możliwy.

czy ten pokręcony nick operujący w niedzielę o manifie to przypadkiem ni ty?
              • 11chwilka Re: jakieś struktury nas oplotły ? 14.03.12, 10:03
                Ależ to ja i nie przeszkadza mi to w zwycięstwie nad tobą i podobnymi typami. Dziś jest twoje wraz z zakłamaniem, jutro będzie Łomiankowiczów. Wszystkich tych co nie dadzą się nabrać na piękne słówka lecz wolą prawdziwe acz trudne realia!
                • lobotomia-d Re: jakieś struktury nas oplotły ? 14.03.12, 20:56
                  A drugi przedstawiciel tego samego ugrupowania pisze: <Autor: brycezion 14.03.12, 18:28 Kasy z MKSu nie wycofywałem, bo nic nie wpłaciłem.
                  A ile zapłaciłem, mówisz ? Wg. faktury ?>
                  Może to drobiazg ale świadczący o wyjątkowej hipokryzji tego ludzika! I tak zawsze postępował człowieczek rzekomo walczący o rurę dla nas wszystkich. Nie przyłączył się do społecznego ruchy który zainicjował budowę wodociąg, natomiast od lat jest surowym sędziom wykonawców wod-kanu. I rzekomo robi to w imię społeczności. Tak to cudowne i cnotliwe zachowanie polega nie daniu kasy na MKS i zarabianiu na białych księgach. Zaiste najprawdziwszy społecznik z czarnych sukienek! Uchowaj Panie Boże takiej pobożności i cnoty!
                  • brycezion Re: Lobotomia_d 14.03.12, 21:27
                    I tu znów ten bezmózg z tym samym newsem.
                    Odpowiedź w wątku "Brys, czy mógłbyś podać...".

Co Wy od referendum. Macie dyżury ? Zróbcie harmonogram i rozdajcie bezmózgom ulotki, co który ma pisać.
                    • 2hestia Re: Lobotomia_d 14.03.12, 22:08
                      Od harmonogramów to Ty brycezionie jestes specjalista i to już od czasów burmistrza Belki
                      • brycezion Re: 2hestia 14.03.12, 22:44
                        Istotnie, jestem, robiłem i potem je realizowałem na ogromne obiekty, np. Huta Ostrowiec, budowy eksportowe w Libii i ZSRR.
                        Ale w Łomiankach nikt mnie o to nie prosił...
                        • mezark Bryucezion, czyli komuno wróć! 15.03.12, 08:45
                          Komuno wróć!
                          Starzyki gadają, że na budowy sztandarowe socjalizmu ruszali wybrani członkowie partii, a do Libii jeszcze bardziej wybrani. Czyli May do czynienia z człekiem wybranym z wybranych, potrafiących pisać haromonogramy dla socjalizmu i żyjący zapewne w zakresie pojęć socjalizmu. W kapitalizmie to nic nie warte. Wstydził bym się chwalić!
                          • brycezion Re: Mezark 15.03.12, 08:53
                            Słuchaj bezmózgu! Kiedy ja zakładałem prywatną firmę jeszcze przed 1989 rokiem, to ty sikałeś w majtki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka