Dodaj do ulubionych

mam, ale nie dam

07.05.13, 01:51
Mam, ale nie dam, bo może uda mi się dzięki temu upitolić radę! To filozofia burka ruska, realizowana przez burka krzaka. Tak, tak. burek mając w budżecie pieniądze na wynagrodzenia, wywalił z urzędu 8 osób tylko po to, żeby próbować tym obciążyć radnych. To już nie jest zgodne z prawem, a z ludzkiego punktu widzenia, to zwykłe sku...syństwo, ale dla burka ruska to codzienna rutyna. Już niedługo szopenfeldziarze, komisarz Przygoda jest na tropie, a prokurator czeka.
Obserwuj wątek
    • prochownia2 Re: mam, ale nie dam 07.05.13, 19:57
      wmawiaj to sobie bezradniaku z dietą podwyższoną o 60%
      • neptun666 Re: możesz raz się zamknąć 07.05.13, 21:17
        prochownia2 napisał(a):

> wmawiaj to sobie bezradniaku z dietą podwyższoną o 60%

i nie komentować wszystkiego bo rzygać się chce jak się na Ciebie patrzy
        i czyta te Twoje wypociny.
        • prochownia2 Re: możesz raz się zamknąć 07.05.13, 21:20
          Bezradniak Zioło jak widać dostał fazy podczas golenia goleni:-)
      • wichura.lomianki Re: mam, ale nie dam 07.05.13, 22:14
        prochownia2 napisał(a):

> wmawiaj to sobie bezradniaku z dietą podwyższoną o 60%
        prochownia2 debil na 100%
    • pijarowski6 Re: mam, ale nie dam 08.05.13, 01:30
      gray_ghost napisał:

> Mam, ale nie dam, bo może uda mi się dzięki temu upitolić radę! To filozofia bu
      > rka ruska, realizowana przez burka krzaka. Tak, tak. burek mając w budżecie pie
      > niądze na wynagrodzenia, wywalił z urzędu 8 osób tylko po to, żeby próbować tym
      > obciążyć radnych. To już nie jest zgodne z prawem, a z ludzkiego punktu widzen
      > ia, to zwykłe sku...syństwo, ale dla burka ruska to codzienna rutyna. Już niedł
      > ugo szopenfeldziarze, komisarz Przygoda jest na tropie, a prokurator czeka.

o co kaman?
      • nasze.lomianki Re: mam, ale nie dam 08.05.13, 07:42
        pijarowski6 napisał:

> gray_ghost napisał:
        >
        > > Mam, ale nie dam, bo może uda mi się dzięki temu upitolić radę! To filozo
        > fia bu
        > > rka ruska, realizowana przez burka krzaka. Tak, tak. burek mając w budżec
        > ie pie
        > > niądze na wynagrodzenia, wywalił z urzędu 8 osób tylko po to, żeby próbow
        > ać tym
        > > obciążyć radnych. To już nie jest zgodne z prawem, a z ludzkiego punktu
        > widzen
        > > ia, to zwykłe sku...syństwo, ale dla burka ruska to codzienna rutyna. Już
        > niedł
        > > ugo szopenfeldziarze, komisarz Przygoda jest na tropie, a prokurator czek
        >>>>>>>>UCHO OD ŚLEDZIA<<<
        • prochownia2 Re: mam, ale nie dam 08.05.13, 07:49
          A gorbaczow nadaje i zawodzi:-)
          • ani51 Re: mam, ale nie dam 09.05.13, 21:23
            Piękna zaiste Łomiankowska nowomowa, zapewne zaakceptowana przez JO bura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka