Dodaj do ulubionych

Prośba do papirusa22

12.07.06, 12:29

papirus22 napisał:

> 3 razy cytowałem tekst frags do Lomiankowicza-nie wiem jak to nazwać nie ma
w
> polskim okreslenia, może podpowiesz?

Znowu przeczytałem ten swój post i mam paps prośbę nieśmiałą. Możesz
zacytować go jeszcze raz? Świetnie mi wyszedł, dokładnie oddaje to, co
chciałem powiedzieć, a samemu mi jakoś niezręcznie się promować. Mógłbyś?

Mówisz że w polskim nie ma określenia. Hmm, zastanawiam się właśnie - może
komunikat? Może stanowisko? Może soczysta replika? Koląca w oczy prawda? No
nie wiem, ale jak możesz, to zacytuj...

Obserwuj wątek
    • drabbu Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 12:42
      A jednak bardzo dobra rada Iod - o zimnym ręczniku na ciemię w razie kolejnego
      napadu ogłupienia - niestety, nie została wysłuchana :((
      • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 12:45
        hhhaaaahahahahahahaa. Drabbu jak zawsze w celu!!! Czekałem kto się złapie i w
        siatce trzepoce się poczciwy belfer forumowy. Dobry połów.

Może trzeba było drabbu, zamiast pisać - samemu się w ten mokry ręcznik
        zapakować, co? Hahahahahahaaaaa
        • drabbu Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 12:56
          Z całym zatem belferskim zacięciem - masz tu następną dobrą radę:

SPADAJ PALANCIE, FRAGMENTARYCZNY SKUNKSIE!
          • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 12:57
            hahahaaaaahahahaaaa, drabbu, jak widzę mam na Ciebie znakomity wpływ.
            ROztapiasz się niczym nrdowska czekolada!!!! Ręcznik. Albo wiaderko z lodem,
            może być dziurawe... hahahahahaaaaaaa
        • papirus22 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 12:59
          Mam pomysł jak unormalnić forum.
          Zamknijmy fragsa w beczce i najlepiej nasypmy tam piasku, dostanie dziurawe
          wiaderko i będzie się bawił. Beczka mogłaby być po piwie, aby czuł się swojsko-
          trzeba miec litość, jeżeli nadal by rozrabiał beczółke z nasza forumową żabką
          puścimy do Wisły no w wersji mniej drastycznej do strugi Dziekanowskiej, co
          prawda na razie jest wyschnięta, ale na wiosnę się napełni. No i ta przygoda
          miałyby walory poznawcze poznałby kawał Łomianek, trochę dalej niż zazwyczaj
          chodzi. Myślę, że się zgodzi:)
          • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 13:06
            Taki nowy wiejski obyczaj - letnie topienie fragsa. Nieźle, może nawet ktoś się
            tym zainteresuje. Szkoły na przykład? U krzysioma w klasie na pewno są lekcje
            wychowania obywatelskiego, czy poznawania obyczajów tubylczych.

W podobny, chociaż bardziej drastyczny sposób Węgrzy potraktowali niegdyś
            biskupa Gellerta, jak im się narzucał religijnie. Wzięli beczkę, zapeklowali w
            niej na żywca biskupa, powbijali od zewnątrz gwoździe i sturlali z górki do
            Dunaju. Korzyści z tej smutnej przygody odnieśli wiele.

1. Zintegrowali się wokół pracy społecznej, bo wszystkie elementy zabawy z
            wyjątkiem Gellerta musieli wykonać sami,
            2. Znaleźli znakomitą nazwę na górę, którą mają w centrum swojej stolicy (Góra
            Gellerta, krzysiom, już nie szukaj w atlasie)
            3. Wpisali się na trwałe do podręczników historii (tych bardziej szczegółowych,
            co to drabbu je tylko czytuje)
            4. Niechcący zainspirowali papirusa.
            5. W końcu, a co moze najważniejsze, pozbyli się niewygodnego biskupa, bo po
            wyjęciu z beczki już się na wiele nie przydał.

No tak, ale to było wczesne średniowiecze. Ile lat musiało upłynąć, żeby wokół
            węgierskiej górki powstała przepiękna metropolia? Ile upłynie zanim z Łomianek
            wyrośnie podwarszawska zielona sypialnia? (krzysiom niech nie liczy na palcach.
            Podpowiem Mu, że kupa lat. Więcej niż jest jajek na stoisku w MarcPolu.).
            • papirus22 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 13:18
              tak jak Ty widze same korzyści z takiej wersji zdarzeń. Pozbylibyśmy się żabki,
              co prawda przestałaby kumkać- kum,kum- no ale za to forum osiagnęłoby względny
              spokój. Żabka zwiedziłaby świat a ponieważ żabka nasza płynie zawsze pod prąd
              więc w wersji pierwszej dopłynęłoby do sadów żoliborskich i tam osiadła na
              betonowej mieliźnie z której żabka pochodzi. W ten spósób niczym Bociek czy
              Sokół trafiłaby tam skąd się wywodzi, mogłby sobie kumkać do woli w swoim
              wyuczonym na pamięć stylu:) kum,kum żabko:)
              • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 13:23
                Same korzyści, ale podoba mi się paps, że myślisz o innych. Dobry z Ciebie
                chłopiec. Ja egoistycznie myślałem tylko o korzyściach dla małego zielonego
                miasteczka. Czuję jak zajmuje coraz większe miejsce w moim czarnym i złym sercu
                to zielone miasteczko. Stałem się nawet wędkarzem. Złowiłem rybę drabbu.
                Pufferfish. Nadyma się, a potem puffff.
                Dlaczego chcesz się mnie pozbyć??? Jestem Twoim wiernym druhem, dzięki Tobie
                pójdę na wybory samorządowe, poznaję świat i okolicę i takie tam różne. No i
                gawędy moje by znikły, a podobno je lubisz.

• lomiankowicz Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 14:31
                  Frags od upału i bakterii kałowych z Wkry oszalał do reszty.
                  Ta twoja pisanina strasznie marniutka.
                  Bezsensowny słowotok-żenada.
                  • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 14:53
                    Coś mi tu nagle źle zapachniało. Powiem wprost, zaśmierdziało nawet. Czyżby
                    sołtys jakowyś przechodził i wypierdka podrzucił?
                    • daisy32 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:07
                      Co ty gadasz Frags? Kompletnie Ci odbiło. Co się z Tobą stało?
                      • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:12
                        W jakim sensie? Masz na myśli Daisy post do sołtysiej pozostałości, której
                        wczoraj napisałem co o niej myślę? Ma to na co zasłużył. Niech nie miesza sie w
                        nie swoje sprawy, nie swoje dyskusje. I niech nie miesza dzieci w swoje
                        wynurzenia. Gnojek.
                        • papirus22 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:20
                          Frags ma przejściowe problemy z aklimatyzacją w naszym pieknym zielonym
                          miasteczku. Co do Łomainkowicza to uważam, że wczoraj nikogo nie obraził,
                          natomiast fragi tak: wczoraj kilka osób dziś znowu atakował Drabbu.
                          Forumowicze nie dajmy się zniechęcić fragsowi do pisania na forum, piszmy, ale
                          jego nalezy omijać i olewać!
                          Nie może jedna czy dwie osoby zabijać forum. Robią to obaj od listopada 2005,
                          po prostu piszmy a fragiego najlepiej ignorować do czasu aklimatyzacji:)
                          • kmsanczia Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:43
                            papirus22 napisał:
                            > jego nalezy omijać i olewać!

Czekam aż dasz dobry przykład. ;)
                            • papirus22 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:45
                              naprawdę staram zobacz dzisiaj, już jest wyraźna poprawa:)
                              • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:48
                                paps, będę tęsknił...
                        • daisy32 Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:39
                          Oj Fragsie, straszne kompleksy masz.
                          Teraz to jest jasne.
                          • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:50
                            Daisy, przecież dla Ciebie to było jasne od zimy. O ile pamiętam zawsze
                            sprowadzałaś wszystko do kompleksów. Jak się taka przypadłość nazywa?
                            Przeniesienie własnych problemów?
    • pencroff Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:22
      Czy ów "frags" pod własnym nazwiskiem, a nie samym
      forumowym nickiem byłby tak samo odważny w rzucaniu epitetami
      i w obrażaniu całego otoczenia?
      czy nick pozwala tylko dać upust chamstwu i śmielej bluzgać?
      Tylko skończone skunksy tak robią.
      • frags Re: Prośba do papirusa22 12.07.06, 15:48
        Oczywiście, ze nie. Zimą, kiedy się poznawaliśmy ze sporą grupą forumowiczów
        wystawiłem swojego dublera - aktora z podrzędnego spalonego teatru. Wyglądam
        zupełnie inaczej. Mam skunksie futerko, ogon i strzykam śmierdzącą substancją.
        Pencku, przecież wielu z nas zna się osobiście od sylwestra. Nie wiedziałeś
        tego??? Kulką w płot. Śmielej bluzgać??? Hmmm, nie, to nie mój styl. Za
        krzysioma, drabbu nie ręczę, ale np papirus, ja, czy robert nie używamy
        brzydkich słów. Takich naprawdę brzydkich. Możemy oczywiście wpadać do
        poważnych wątków, mieszać w nich, mącić i zaciemniać, ale bluzgi? - co to, to
        nie!
    • frags Refleksja 12.07.06, 16:03
      Popatrzcie, jak się pięknie rozwinął taki wątek. Prośba do papirusa, czyli w
      zasadzie adresatem jest papirus, nadawcą frags i tyle. Na logikę rzecz biorąc w
      wątku powinno się znaleźć dwóch rozmówców. A tu i pencroff się znalazł, drabbu
      zawitał, lomiankowicz - no sami wiecie co zrobił, daisy i sanczis zajrzały. Mam
      wrażenie, że frags ma dla was jakieś szczególne znaczenie. Bez niego się nie da
      żyć. No, bo sami przyznacie, że wątków na tym forum nie brakuje, po co tu
      wchodzicie? Odpowiedzcie sobie sami w duchu na to pytanie i wyobraźcie sobie
      fragsa. Jak pokłada się ze śmiechu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka