Gość: As IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:30 Czy wiecie, że w Łomiankach kręcą kolejną (nie wiem już którą) część "Ekstradycji"? Myślę że warto skorzystać z okazji, aby zaistnieć w środkach przekazu i wkręcić się w któryś odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Ekstradycja 12.11.01, 19:08 A gdzie oni to kręcą ? Proszę o kilka szczegółów, myślę że wszyscy bywalcy tego forum mają szansę ( życiową ), aby zagrać w 10 planie jakieś rozstrzelane zwłoki ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Ekstradycja 12.11.01, 19:26 JA nie pojawię się już więcej za kamerą. Kamera dodaje mi lat... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ekstradycja 12.11.01, 19:35 tia. Film reżyserował sawa55, i czapki z głów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ekstradycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 18:07 I tak Cię nie będzie widać zza tej kamery, więc się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
kornikzet Re: Ekstradycja 14.11.01, 12:10 tak może jak będzą kręcić ekstradycję 856454 coś przetrwało albo esktradycje 985644 powrót to i ja zdecyduje się zaistnieć w tym filmiku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Ekstradycja IP: *.waw.cdp.pl 14.11.01, 14:49 Ja nie chce sie chwalic, ale mieszkam po sasiedzku "ekstradycji". Szczerze mowiac to chyba nic specjalnego. Jeszcze nie spotkalam zadnej osobistosci, wyjezdzajac i wjezdzajac z mojego miejsca zamieszkania po iles tam razy na dzien, nie ma kogo poprosic o autograf (???). Czego jest tu najwiecej- samochodow! Cala ulica zastawiona. Problem? Non stop zagradzaja mi brame i nie moge wjechac...Ulica z wczesniejszej szerokosci 1,5m, zmniejszyla sie do 0,5m. Co do ciekawostek jakie moge opowiedziec, to czym zywi sie ekipa "ekstradycji"... mianowicie kuchnia staropolska... Swietne pulpeciki z kartofelkami, he he... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Ekstradycja 14.11.01, 15:44 Będzie ciekawie przy takiej ilości odcinków nieśmiertelnego polskiego serialu wszechczasów. To jak "Klan", czy "Złotopolscy". Ekipa zachowuje się jak żołnierze podczas wyprawy wojennej. Tak czy inaczej jest to prymitywna zbieranina często przypadkowych osób. Jak tu tłoczno... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ekstradycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:23 Nie wiem, czy mogę, ale powiem: na ulicy Dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenna Re: Ekstradycja IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 22:31 Xena, biedulo, masz przechlapane z ta Extradycja, co przejezdam pod Twoim domem, to wielkie tlumy sie klebia, przejechac sie nie da, autobus Ci sie po podworku panoszy, a zadnej gwiazdy tyz nie widzialam... Jesli idzie o zagranie zwlok, to pewnie wystarczy posiedziec tam jedno popoludnie, aby umrzec... z nudow... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ekstradycja 19.11.01, 16:24 Zewłoki, zewłokami, ale ten tłum może nie jednego wprowadzić w błąd. Pomyślą sobie ludzie, że Xena prowadzi darmową jadłodajnię dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Ekstradycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:45 Yenna, chodź do Xeny na żarcie! Na staropolskie żarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Ekstradycja 20.11.01, 12:34 Typowo warzywne... no i oczywiście tuńczyk we wszystkich możliwych potrawach. boże jaką mam ochotę na tuńczyka!!! No i jeszcze na jedno, ale to raczej nie jest związane z jedzeniem... Czy ktoś wie? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Ekstradycja 20.11.01, 19:58 Nie mylisz się... To nie jest wydalanie. To jest coś lepszego... i przyjemniejsze... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenna Re: Ekstradycja IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 22:50 Najlepiej na kiszone ogorki i wodke. Mniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Ekstradycja IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 12:36 E, tam, Yenna, Ty zawsze o jednym. Czy byl taki czas ze myslalabys o czyms innym... hm... no i oprocz jeszcze....seksu!!!??? Bys sie wstydzila, tak na forum mowic o tym jak to w Łomiankach ludzie mysla tylko o ogorkach i vodeczce... wstyd!!! Wielki wstyd... A tak poza tym, nie porzyszlo ci do glowy ze za kazdym razem kiedy przejezdzalas kolo mnie to zeby sie chociaz przywitac i obalic pare stropolskich dan... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Ekstradycja 21.11.01, 21:45 N.p. pieczoną dziką świnię po łomianecku :) Odpowiedz Link Zgłoś