esscort 11.04.07, 09:37 Na Młocinach, za stacją benzynową osobom jadącym w kierunku łomianek (zwłaszcza jeślie jadą ponad 60 km/h) jacys faceci robia fotki. Proszę sie uśmiechać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolaxyz Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 10:05 Nie do konca na temat ale też w sprawie komunikacji. Widze tu u gory strony wyliczanke przydatnych, zdaniem autora, stron dla łomiankowskich forumowiczów a na liście PKS! Czy ktoś jeździ do Warszawy PKSem? Czy zatrzymuje sie w Łomiankach jakiś PKS? A może na wakacje można sobie wyjechać z Łomianek PKSem? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 11:51 Przez Łomianki jeżdżą autobusy PKS Nowy Dwór Mazowiecki z Nowego Dworu, Czosnowa, Nowin i Górek. Bilet do Wawy Gdańskiej kosztuje 2 PLN. Przystanki(dużo) masz tu: www.ppksndm.aplus.pl/wykaz_przystank/tabele/tabela_1521022w.html Odpowiedz Link Zgłoś
glos-rozsadku Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 11:53 A może na wakacje można sobie > wyjechać z Łomianek PKSem? Oczywiście że można... Wsiądź lola kiedyś a zobaczysz w jakie pięknne miejsca Cię zawiezie...;D Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 12:10 No dzięki, przejadę się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 11:58 Wczoraj za to, ok. 8.00 "na górce" w stronę Wawy dość duża grupa panów w niebieskim zmuszła kierowców do nadwyrężania płuc... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: usmiechnij sie do zdjęcia 11.04.07, 12:02 Przeżyli? Bo dla niektórych (kierowców) mogło to być wysiłkiem nie lada:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort pojechali 11.04.07, 13:34 z nudow jeździlem trochę samochodem i melduje, że fotografowie spod stacji benzynowej odjechali. Ale usmiechać się można nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: pojechali 11.04.07, 14:16 O jaki zbieg okoliczności, a ja mam troche prania do zawiezienia do pralni, jakies sprawy na miescie, tak mi sie nie chce jeździć ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: pojechali 11.04.07, 14:28 Nie ma problemu. Lubię też załatwiać sprawy w urzędach - człowiek poczyta sobie w spokoju gazetę, dowie się w poczekalni róznych ciekawych rzeczy. Np. wczoraj dowiedzialem się, że Małgorzata Foremniak została przedstawiona mamie jakiegoś tancerza. Jest to moim zdaniem świetna wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: pojechali 11.04.07, 15:18 Mając dostęp do takich newsów można się rzeczywiscie poczuć jak prawdziwy obywatel świata, nawet siedząc na obdrapanym krzesełku w kotytarzu urzędu :) P.S. Niestety nie jestem pewien, która to Foremniak. Wiem, że wiele tracę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś