33niania 13.03.08, 09:48 przy swiatłach po lewj stronie jadąc z Warszawy? Przy ul. Brukowej. Czy tu budują, czy przerwali budowę ? Widac tylko pryzmy ziemii pod drutami . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: co z tym hipermarketem w budowie 13.03.08, 09:52 To tam ma być jakiś hipermarket? :) Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: co z tym hipermarketem w budowie 13.03.08, 16:47 33niania napisała: > > Czy tu budują, czy przerwali budowę ? Jest to budowa "przerywana" z planowanym szczytowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co z tym hipermarketem w budowie 13.03.08, 18:52 etaam napisał: > Jest to budowa "przerywana" z planowanym szczytowaniem. Też tak myślę. Któregoś dnia staniemy w koruk na Kolejowej i zobaczymy wielki plakat informujący, że za 2 miesiące jest wielkie otwarcie wielkiego hipermarketu. I wtedy zaczniemy sie zastanawiać, jak to się stało, że nie dopilnowano budowy skrzyżowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
krasny51 Re: co z tym hipermarketem w budowie 14.03.08, 11:14 wyrównanie terenu to kolejna ściema Auchan. Maja wpis do dziennika budowy, że cos sie dzieje i może wykopia kolejny dół albo zrobia nasyp w 2009. Bez przebudowy skrzyżowania nic sie nie bedzie dziać...więc zachwycajmy sie wyjeżdżając z Brukowej zajefajną górą ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
grzybowaa Re: co z tym hipermarketem w budowie 14.03.08, 11:46 krasny51 napisał: > wyrównanie terenu to kolejna ściema Auchan. Daleko posunięta jest ta ściema (a raczej "wysoko" posunięta). Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: co z tym hipermarketem w budowie 14.03.08, 15:27 a ja od jesieni czekam na ta ziemie do wyrownania terenu na mojej dzialce i ciagle jestem zwodzona... Ta gora ziemi lezy wciaz tam, zamiast u mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: co z tym hipermarketem w budowie 14.03.08, 15:49 Tej ziemii nie ruszałbym, tam niedawno było wysypisko śmieci zapewne nie do końca wszystko z nią jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: co z tym hipermarketem w budowie 20.03.08, 11:51 dorota.alex napisała: > a ja od jesieni czekam na ta ziemie do wyrownania terenu na mojej > dzialce i ciagle jestem zwodzona... Ta gora ziemi lezy wciaz tam, > zamiast u mnie :-( Mam to samo. Ceny ziemi i transportu powalają, od biedy wolę tą z wysypiska. ;) Ściemniają ostro, ostatnio że jest blokada sprzedaży ziemi 'może na rok, może na 3 lata...'. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co z tym hipermarketem w budowie 14.03.08, 15:31 krasny51 napisał: Bez przebudowy skrzyżowania nic sie nie bedzie dziać... A skąd ta pewność? Ja myslę, że wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
stih Re: Zastanów się trochę ! 15.03.08, 22:21 maczynki napisała: > sklepy bardzo potrzebne. Szczególnie na skraju puszczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: Zastanów się trochę ! 19.03.08, 23:17 Dziś odbyło się zebranie mieszkańców Dąbrowy dot. głównie priorytetów w podziale środków finansowych przeznaczonych uchwałą RM do dyspozycji zarządu osiedli, zlikwidowania sklepu GS i ulokowania w tym budynku banku (MBS).zarożeń dla mieszkańców wynikających z budowy centrum handlowego. Na spotkaniu obecny był burmistrz W.Pszczółkowski, v-ice J.Niegrzybowska, radni S.W Odpowiedz Link Zgłoś
jeser Re: trochę 20.03.08, 00:00 Na spotkaniu obecny był burmistrz W.Pszczółkowski, v-ice J.Niegrzybowska, radni S.Wójcicka, M.Porowski, T.Rusinek; radni powiatowi M.Perlik, J.Serzysko. Spotkanie prowadzone było przez przewodniczącego w sposób rzeczowy, operatywny i dosyć sprawny. Obecność mieszkańców zdecydowanie niższa niż na poprzednich zebraniach w tym osiedlu a i ekspansja osobistych odczuć zdecydowanie wytonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciechrzestny Re: co z tym hipermarketem w budowie 21.03.08, 01:23 krasny51 napisał: Bez przebudowy skrzyżowania nic sie nie bedzie dziać... Fajnie jest być naiwnym lub wmawiać innym głupoty. A najlepiej niech inni za Nas decydują, a My się tylko przyglądajmy i powtarzajmy jak mantrę: Nie wolno im!!! Nic nie zrobią!!! Nic nie mogą!!! itp. Czy naprawdę dookoła Nas jest tak wielu ignorantów i ludzi postrzegających świat tylko z poziomu własnego czubka nosa?!!! Odpowiedz Link Zgłoś