esscort 19.12.08, 12:19 Wesołych Świąt! Wszystkim stałym i przelotnym forumowiczom, a także klonom, superklonom i spamerom życzę, by ich domy napełnily się ciepłem, radościa i spokojem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabbu Re: coś wesołego 19.12.08, 12:32 esscort napisał: >by ich domy napełnily się ciepłem, > radościa i spokojem. ...i by przestali tropić urojone afery, przedstawiali propozycje tylko pozytywnych zmian, a nieco mniej poświęcali się rozmaitym rozliczeniom :) WESOŁYCH ŚWIĄT Z DOBRYMI ŻYCZENIAMI - WSZYSTKIM! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: coś wesołego 19.12.08, 12:48 E, myślałam że dowcip jakiś... 8-} Każdego dnia, nie tylko od święta, niech każdy pamięta, że mikołajem może być każdy z nas. Dla wszystkich zielonej choinki, pysznej, pachnącej szynki, masę prezentów, szczęścia moc, niech dla wszystkich będzie wystrzałowa noworoczna, sylwestrowa noc. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: coś wesołego 20.12.08, 13:32 Z wesołych rzeczy to wczoraj był śnieg. :D Ale dziś już nie ma... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: coś wesołego 20.12.08, 21:18 Przelotny forumowicz kundziuk życzy wszystkiego naj na święta i w Nowy Roku Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: coś wesołego 20.12.08, 23:55 A oprócz tego bajmotowcom extra po 2 litry oleju do głowy na głowę. Wtedy będzie można bezpiecznie życzyć wszystkim spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: coś wesołego 23.12.08, 17:40 Malutka gwiazdka mroki rozprasza Łączy dalekich do stołów zaprasza Wśród cichej nocy dobro się rodzi Łaską obdarza zwaśnionych gości Przynosi radość, miłość i szczęście Niechaj i Waszym udziałem będzie Spokojnych i Wesołych Świąt, wszystkim Forumowiczom: piszącym i czytającym :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: coś wesołego 24.12.08, 08:19 Ja także przyłączam się do wszystkich życzeń dla wszystkich forumowiczów. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: coś wesołego 24.12.08, 11:37 Wszystkiego najlepszego! Miłych, ciepłych Świąt niosących radość i odpoczynek wśród bliskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: coś wesołego 24.12.08, 13:14 Przyłączam się do życzeń. Zdrowych, wesołych, rodzinnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: coś wesołego 24.12.08, 13:23 Więcej miłości , mniej nienawiści ....rodzinnych i radosnych Świąt dla wszystkich piszących i czytających forumowiczów życzy Jorybka Odpowiedz Link Zgłoś