ranger1971 12.06.09, 21:18 Czy ktoś może polecić dobrego fryzjera w łomiankach czynnego z sobotę? Męskie strzyżenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: dobry fryzjer/fryzjerka-szukam 12.06.09, 23:10 "Zielony domek" na Warszawskiej. Musisz uważać na fryzjerki. Tradycyjnie nie pamiętam imion miłych pań ale "Mała czarna" i "Szczupły balejaż" będą oK. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: dobry fryzjer/fryzjerka-szukam 13.06.09, 11:01 Salonów fryzjerskich jest multum w Łomiankach i takich rodem z PRL-U lub w stylu wiejskim- takich jest niestety dużo. Na szczęście są też lepiej wyglądające. Osobiście uczęszczam do salonu Galeria Fryzur bardzo dobra obsługa i wygląd nowoczesny "miejski". Najlepiej jest spróbować po troch w kilku i wybrać sobie ten jeden najlepszy z wypróbowywanych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: dobry fryzjer/fryzjerka-szukam 13.06.09, 11:23 Z męskimi fryzjerami nie jest tak słodko. Większość "uniwersalnych" salonów nastawiona jest tylko na kobiety a strzyżenie męskie jest na przyczepkę. Tak jest również w GF. Swego czasu na forum bywał forumowicz wspominający konieczność noszenia czapki po wizycie w Galerii Fryzur. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: dobry fryzjer/fryzjerka-szukam 13.06.09, 13:47 Salon " VIOLA" ul. Warszawska 312, naprzeciwko ICDS. Młody fryzjer nazywa się Tomek chodzę tam już długo i jestem bardzo zadowolony,czasem trzeba trochę poczekać lub umówić się telefonicznie, podaję numer 022 423-71-65 Odpowiedz Link Zgłoś
tuzimka Re: dobry fryzjer/fryzjerka-szukam 13.06.09, 14:26 A mnie wczoraj dopadła chęć ostrzyżenia się i nowego uczesania. Pomyślałam, że dwudziestolecie Łomianek trzeba przywitać w odmienionej fryzurze. Objechałam więc wszystkie zakłady fryzjerskie wzdłuż Warszawskiej (od tego, który mieści się na pięterku vis a vis Carrefoura aż do Szpitalnej) i w każdym mi odmawiano. Choć tłoku nie było. W trzech czy czterech z nich królewny grzebienia wyraźnie wolały zajmować się piciem kawy, coli, częstowaniem się papierosami i plotkami. Pracę (i klientki) miały wyraźnie w..., chciałam powiedzieć: na dalszym planie. Dopiero bardzo sympatyczna i sprawna fryzjerka w salonie na Wiślanej przed ul. Kiepury okazała się być na poziomie. Dzięki za nowe adresy :) Odpowiedz Link Zgłoś