no_tricks 19.08.09, 12:37 Przepraszam, może to głupie pytanie ale nie mogę znaleźć odpowiedzi - kiedy odbywają się mecze na łomiankowskim stadionie? Wstęp jest wolny czy za opłatą? I trzecie najważniejsze - warto tam się wybrać z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojcorz Re: Mecze na stadionie 19.08.09, 14:43 Jeżeli chcesz żeby Twój dzieciak poznał język ojczysty w PEŁNYM wymiarze a tutaj podam przykłady: k.rwa ..ć .uj .....olony nie ...rdol ...ał go pies a jeszcze w inne konfiguracje są możliwe, to zabierz go na mecz, obojętne w jakiej grze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Mecze na stadionie 19.08.09, 14:49 > to zabierz go na mecz, obojętne w jakiej grze. ;-) O, nieobojętne, w jakiej grze. Kibiców siatkówki nie porównuj do kibiców piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Mecze na stadionie 19.08.09, 23:10 Najbliższy mecz już w sobotę o 16. Gra nasz I zespół (okręgówka), po ostatnim zwycięstwie apetyt rośnie. Wstęp darmowy, a co do dopingu to zawsze "coś" się wyrwie. Jak chcesz zupełny spokój i ciszę zapraszam na mecze najmłodszych piłkarzy KS, rozgrywki ruszają za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
k72 Re: Mecze na stadionie 22.08.09, 11:19 A tu znajdziesz tabelę i terminy spotkań: www.90minut.pl/liga/0/liga4459.html www.90minut.pl/liga/0/liga4464.html I strona z najmłodzymi piłkarzami: www.orlikilomianki.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
no_tricks Re: Mecze na stadionie 23.08.09, 15:19 k72 - dzięki. Byłem, widziałem, całkiem ok. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Mecze na stadionie 24.08.09, 09:51 Niestety jojcorz ma racje...Nawet na taki stadionik łomiankowski przychodzi dużo bydła i żuli... Zdarzają się też normalni kibice,ale chamstwa jest dużo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusio Re: Mecze na stadionie 25.08.09, 15:19 I ponownie stefanek poprowadzi negatywną kampanie w sprawie swego wyboru na burmistrza. Ludzi niekulturalnych, nie przestrzegających zasad prawidłowego stalownictwa w miejscach publicznych i moim zdaniem niepublicznych też nie trzeba od razu mianować "bydłem, żulami". Często bywa tak, że oni nie znają innego sposobu wysławiania się. Kandydat na burmistrza winien to wiedzieć i stosować w pisanych postach! Odpowiedz Link Zgłoś