Dodaj do ulubionych

Kosmetyki 100% naturalne

• paulinahamerlak Re: Kosmetyki 100% naturalne 02.12.15, 12:58
      Zbliżają się święta Bożego Narodzenia. Każdy z nas szuka odpowiedniego prezentu dla najbliższych. Polecam kosmetyki marki CLEAR NATURE naturalne, bardzo wydajne i w przystępnych cenach. Może zamówić je na stronie www.paulina.clearnature.pl
      Przy zamówieniu telefonicznym lub e-mailem, po wyżej 25 zł ozdobne, świąteczne pakowanie gratis.
      • yvonneee Re: Kosmetyki 100% naturalne 27.07.16, 10:08
        Jeśli chodzi o wybór i ceny zdecydowanie www.biomania.pl/ - ogrrromna gama kosmetyków naturalnych i organicznych, fajne promocje, gratisy i wysyłka free. A same marki - moje TOP to Natura Siberica i John Masters Organics - w zależności od aktualnej zasobności portfela kupuję właściwie wszystkie produkty kosmetyczne - szampony, kremy, maski, żele etc tych dwóch marek :)
    • gregortoja Re: Kosmetyki 100% naturalne 02.12.15, 14:20
      A czy ktoś z Was zna kosmetyki z Apteczki Babci Agafii? Wydają się całkiem fajne i mają ciekawe składy, ale czy działają? Zna ktoś te kosmetyki, widziałam w ofercie szampony i maski do włosów na naturalnych składnikach, mają także naprawdę fajne maski do ciała... naprawdę kuszą, a wy co myślicie? Ktoś jest w stanie podzielić się swoimi opiniami na ten temat:) To są chyba rosyjskie kosmetyki:) Kiedyś miałam szampon rosyjski Natur Siberica i muszę przyznać, że był bardzo fajny:)
    • inny23 Re: Kosmetyki 100% naturalne 04.12.15, 16:46
      Ja również polecam kosmetyki naturalne, gdyż lepszych nie znam. A czy same próbowałyście robić? bo ja tak i mam zamiar także je sprzedawać, ale najpierw muszę wyczaić laboratorium, gdzie mogłabym zlecać badania i ocenę bezpieczeństwa moich kosmetyków, polecono mi właśnie to ekolabos.pl/
    • deltaedukacja Re: Kosmetyki 100% naturalne 01.02.16, 14:27
      Szkoła Delta Edukacja ogłasza nabór na Kierunek TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH!
      U nas w szkole nie płacisz za NIC,
      Na zajęciach praktycznych nauczysz się zabiegów, które możesz wykonywać samodzielnie w domu!
      Za kosmetyki na zajęciach nie płacisz NIC!
      Po zakończonej nauce dostajesz tytuł TECHNIKA!
      Zapraszamy na Szewską 17/1 w Krakowie lub tel 798 149 906!
    • magda200715 Re: Kosmetyki 100% naturalne 05.02.16, 19:43
      W Rzeszowie znajduje się nowe stoisko z kosmetykami naturalnymi, Babuszka Agafia, Natura Siberica i inne, obok mediaexpert w Millenium Hall, bardzo polecam ;)
    • naturalnekosmetyki Re: Kosmetyki 100% naturalne 11.02.16, 14:52
      Zapraszam na stronę internetową o kosmetykach naturalnych - ich zaletach, funkcjach i przewadze nad kosmetykami syntetycznymi.

www.naturalnekosmetyki.iq.pl
    • kosmocoms Re: Kosmetyki 100% naturalne 12.02.16, 18:13
      dobry sklep polecam kosmetyki-drogeria-sklep.pl/
    • kosmocoms Re: Kosmetyki 100% naturalne 12.02.16, 18:19
      polecam kosmetyki-drogeria-sklep.pl/k/6/olejki-do-twarzy-i-ciala
    • agacz11 Re: Kosmetyki 100% naturalne 13.02.16, 21:17
      Dużo ciekawych propozycji mają w tym sklepie www.naturatylkoto.pl/pl/p/Ochrona%2C-krem%2C-arktyczny-balsam-15-ml./147 , mnie przypadły te francuskie Saisona. Polecam
    • madhassouni Re: Kosmetyki 100% naturalne 28.03.16, 19:45
      Polecam www.ecorocco.com, marokańskie kosmetyki naturalne, znajdzie się sporo dla weganów, tych ze skórą wrażliwą i alergiczną.
    • monique258 Re: Kosmetyki 100% naturalne 30.03.16, 13:59
      Witaj,

przeprowadzam ankietę odnośnie kosmetyków do mojej pracy magisterskiej, czy masz 5 min na jej wypełnienie please?
      Czy mogę Cię też prosić o przesłanie ankiety kilku Twoi znajomym ?

Dziekuję serdecznie za pomoc!

Miłego dnia,

Oto link do ankiety

docs.google.com/forms/d/1QGx-QupWSd1dM0MMiI-kp9tSZM8NdP9kNwBC7ZQUz1E/viewform
    • natalinarka Re: Kosmetyki 100% naturalne 19.05.16, 12:03
      Z kosmetyków naturalnych ja głównie stosuję kosmetyki rosyjskie, tylko najlepiej sprowadzone właśnie stamtąd, bo sporo podróbek się pojawiło już.
      Dlatego ja je zamawiam z naturabazar.pl/
    • kaminska93 Re: Kosmetyki 100% naturalne 30.06.16, 00:07
      Ja polecam Annabelle Minerals których sama używam sa to kosmetyki mineralne a więc naturalne w 100% jak sama nazwa mówi nie uczulają nie zapychają porów i nie pogarszają stanu cery
    • mama.laurki Re: Kosmetyki 100% naturalne 30.06.16, 12:24
      gdyby ktoś coś chciał z Alvy, to www.ecofanaberia.pl/ ma mocną przecenę, niestety nie wiem jak długo, ale warto skorzystać :)
      www.ecofanaberia.pl/pl/searchquery/alva/1/phot/5?url=alva
    • makeup_lover Re: Kosmetyki 100% naturalne 07.07.16, 12:13
      To wspaniałe, że pojawia się coraz więcej takich naturalnych kosmetyków. Ja w tamtym roku odkryłam markę emani i ją uwielbiam. 100% wegańskie produkty do makijażu, polecam każdemu
    • puderka Re: Kosmetyki 100% naturalne 07.07.16, 16:44
      staram się używać w większości kosmetyków naturalnych. Moim zdaniem mają dużo lepsze działanie, no i nie zawierają jakiegoś dziadostwa.
    • shiny96 Re: Kosmetyki 100% naturalne 07.07.16, 17:06
      do ja dorzucam do listy olejki, mydła aleppo, mydła marsylskie :)
      • eco.fantazja Re: Kosmetyki 100% naturalne 25.07.16, 11:07
        Zapraszam do sklepu internetowego z naturalnymi kosmetykami: www.eco-fantazja.pl
        Produkty są naturalne, z jak najmniejszą zawartością chemii. Asortyment jest na bieżąco uzupełniany, są także dodawane nowe produkty. Wszystko pięknie, naturalnie pachnie, ma się wspaniałą skórę, odżywioną i gładką. Do tego obsługa jest bardzo miła, dostaje się szybkie odpowiedzi na zadane pytania i sprzedawane są kosmetyki ciekawych producentów :)
    • malinowyskarbiec Re: Kosmetyki 100% naturalne 26.07.16, 14:46
      ja polecam 100% olej kokosowy z beorganic, jest bardzo dobry i uwielbiam go używać
      malinowyskarbiec.blogspot.com/2016/01/be-organic-olej-kokosowy.html
    • wellness11 Re: Kosmetyki 100% naturalne 23.09.16, 10:43
      Ja też polecam mydełka alepo. Bardzo je lubię i od wypróbowania używam. Ale chętnie wypróbuje coś nowego :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      100club.pl/search
    • emiemilka90 Re: Kosmetyki 100% naturalne 15.05.17, 11:43
      z naturalnych kosmetyków lubie cała serie vegan friendly i ich peeling o zapachu arbuza, ulubiony kosmetyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka