Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Banku Millenium

IP: *.devs.futuro.pl 02.02.04, 20:17
    Czesc, mam pytanko o Bank Millenium.
    Dostalam sie na praktyke w lini Millenium Prestige. Po 3-mies. praktyce moge
    dostac prace jako asystent doradcy, docelowo jako doradca klienta, wszystko
    w tej linii.
    Czy orientuje sie ktos ile mozna zarobic na takich stanowiskach?Praktyka
    jest platna 800 brutto, ale co potem?
    Nie wiem co zrobic bo mam prace,wprawdzie na zlecenie,ale w tej chwili nawet
    mi tak wygodnie. Zarabiam wiecej niz 800 brutto i raczej chca mnie tam na
    dluzej :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: AGA Re: praca w Banku Millenium IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 11:30
        CZESC KAROLINKO!MAM 23 LATA I OD ROKU JESTEM W WARSZAWIE! NIE MOGE ZNALESC
        ZADNEJ PRACY-NIE WIEM CZY ZECHCESZ ALE BYLABYM WDZIECZNA GDYBYS MI CHCIALA
        POMOC! OCZYWISCIE ZROZUMIEM JEZELI SIE NIE ZGODZISZ!! PROSZE BARDZO JUZ NIE
        WIEM CO MAM ROBIC!! AGA
      • Gość: Były Pracownik Re: praca w Banku Millenium IP: 195.85.249.* 05.02.04, 13:42
        Byłem w tym banku przez ponad ( tajemnica )lata ,ale przetrwałem nie jednego
        pracownika,( kierownicze ) wiec znam ją dokładnie ! Mydlą oczy że bedzie super
        itd.... poszukaj na ich stronie informacji że szukają na asystentów do pracy
        prawie na każde miasto ( nawet te małe ) dlaczego ??? Przecież w samej
        Warszawie zamkneli ponad 7 placówek , a szukają nadal pracowników. Prawda jest
        taka że więcej się zwalnia niż on zatrudniją i w sieci są niedobory
        pracowników.
        Prestige - zarabiają tam około 1200 do ręki ( paranoja )
        Duży nacisk na sprzedaż !!! Więc jak nie umiesz lub nie chce sprzedawać to się
        nie pakuj.
      • Gość: ... Re: praca w Banku Millenium IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 05.02.04, 14:14
        ja powiem tylko jedno ... obiecanki cacanki ... praktykanci to tania siła
        robocza i jeszcze się starają, no bo przecież mają dostać pracę!

z własnego doświadczenia
        pozdrawiam
        ...
      • Gość: Grześ Re: praca w Banku Millenium IP: 10.10.73.* 06.02.04, 11:22
        No jestem w podobnej sytuacji - co wybierasz?
      • Gość: Karolina Re: praca w Banku Millenium IP: *.devs.futuro.pl 08.02.04, 22:04
        Czesc,
        Dzieki za info, musialam zadecydowac juz na drugi dzien i odmowilam. Wybralam
        prace, ktora mam. Praktyk mam juz kilka na swoim koncie wiec nic mi po
        kolejnej, a teraz czas na cos dluzszego,za nieco lepsza kase i cos,co ma
        szanse powodzenia na dluzej :) Daja mi prace na zlecenie, ale moge sie
        spodziewac umowy o prace (teraz nie bardzo mi pasuje bo studiuje na 2
        fakultetach,wiec zlecenie nawet jest mi na reke).A jakby bylo cos nie tak, to
        w wakacje moge na 3 miesiace isc do firmy,gdzie mialam praktyke w zeszle
        wakacje. Przemyslalam wszystko i na pewno nie bede zalowac.
        A tak w ogole to sama sie domyslilam,zeby wejsc na ich strone i poszukac
        ogloszen... bylam zaskoczona,ze az tylu osob potrzebuja... I to wlasciwie
        przesadzilo o mojej decyzji. Bo przeciez taka fluktuacja pracownikow o czyms
        jednak swiadczy...W koncu tego banku nie otworzono wczoraj.
        Ale co do samej idei praktyk to jestem za. Wiem,ze to tania sila robocza dla
        firm, ale jesli sie czlowiek poscieci i przez kilka miesiecy (oczysiscie po
        miesiacy w kazdej, max 2)popracuje za darmo dla prestizowych firm, to potem
        zapraszaja go na kazda romowe kwalifikacyjna do innych prestizowych :) I na
        rozmowy idzie sie juz bez stresu. Poza tym zawsze sie czegos czlowiek nauczy.
        Wiec uwazam,ze warto - nic mi po lezeniu i spaniu przez cale wakacje :) Mamy
        jedno zycie i warto go wykorzystac,spac bedziemy na starosc :)
        Pozdrawiam
        • don-juan Re: praca w Banku Millenium 09.02.04, 08:22
          Karolcia jestes madra dziewczynka
          2 fakultety robisz to sie chwali
        • Gość: Były Pracownik Re: praca w Banku Millenium IP: 195.85.249.* 09.02.04, 10:59
          Też Ci gratuluję :-)
          Miejmy nadzieję że przyszli Twoi pracodawcy zwrócą na to uwagę ( Twoje
          fakultety )

P.S
          z doświadczenia - zaczynałem pracę w M po maturze... teraz kończę mgr z
          ekonomii prof: bank. - WYNIK - ZERO PODWYŻKI !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka