Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dostałam pracę!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 15:40
    w końu się udało. już byłam załamana - dwa fakultety, rok pracy w Malezji, a
    pracy i tak nie było. aż tu dziś telefon - od 23 lutego zaczynam pracę dla
    amerykańskiej firmy konsultingowej.
    życzę wytrwałości wszystkim poszukującym!
    magda

zapraszam na www.podrozowanie.republika.pl - relacja z rocznego pobytu w
    Malezji oraz podróży po Tajlandii i Kambodży
    Obserwuj wątek
      • Gość: doradca Re: dostałam pracę! IP: *.acn.pl 12.02.04, 15:42
        Powodzenia
      • Gość: Rafal Re: dostałam pracę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:53
        Wyjechalas moze do Malezji w ramach programu organizacji AIESEC?
        • Gość: magda Re: dostałam pracę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 16:42
          tak, to bylo z aiesecu. jak masz jakies pytania to pisz na priva.
          madziabisqp@gazeta.pl
          • Gość: Rafal Wyslalem do Ciebie maila, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 12:59
            Magda.
      • Gość: Franek Re: dostałam pracę! IP: *.ms.hutchinson.fr / 194.133.14.* 13.02.04, 16:18
        Gratulacje!
        A stronka jest naprawdę świetna. Szczególnie te zdjęcia z Tajlandii...:)
      • Gość: wachi Re: dostałam pracę! IP: *.in-addr.octava.net.pl 13.02.04, 20:28
        Gratulacje!
        Życzę powodzenia i wielu sukcesów. Nie zapominaj o życiu poza pracą.
        Pozdrawiam!
        • Gość: Elicja Re: dostałam pracę! IP: 213.25.152.* 23.02.04, 10:13
          Ja też...02.02 dostałam wypowiedzenie. Przez trzy dni byłam w ciężkim
          szoku...Ale nie należę do ludzi, którzy łatwo się poddają. Zasypywałam forum
          GW,wszystkie strony z ogłoszeniami o pracy dodałam do ULUBIONYCH i od tego
          zaczynałam dzień. Dostałam 2 propozycję pracy, nie umiałam sie zdecydować,
          jedna z nich na umowę o pracę + prowizja, druga tylko prowizja. Nie moge w to
          uwierzyć - mogę wziąć obie te prace niezaleznie!!! I biorę. Zaczynam od 1
          marca. Życzę innym równie dużo szczęcia
          • Gość: wachi Re: dostałam pracę! IP: *.in-addr.octava.net.pl 23.02.04, 11:31
            Też życzę powodzenia.
            Niestety ja mam lekko trudniej bo wybredna jestem i chcę mieć pracę, która
            będzie mi sprawiała radość :-) A na razie rozwijam swoje zdolności i szukam
            kontaktów.
            Poza tym szukam w moim mieście, ale już w tej chwili znalazłam kontakt do pracy
            za granicą i jeśli stanę pod murem to mam zawszę tą możliwość.
            Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka