rabart 04.05.10, 20:32 W Polsce nie ma pracy. Skończcie z chrzanieniem o pisaniu CV. W Polsce nie ma pracy, i dlatego jest bezrobocie. Większość bezrobotnych pracy nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profesorbeton Re: W Polsce nie ma pracy 05.05.10, 11:30 I nie bedzie, dopoki bedzie prowadzona w Polsce polityka Balcerowicza, czyli polityka niszczenia polskiego przemyslu oraz polityka niskich plac i wysokiego bezrobocia. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardopl77 Re: W Polsce nie ma pracy 05.05.10, 14:13 Balcerowicz to ekonomiczny kat narodu polskiego i ludobójca. Z jego przyczyny 5 mln emigracja + 0,5 mln samobójstw czyli Polska straciła 5,5 mln ludzi to jak hitlerowcy, Frank za swoje zbrodnie zawisł na szubienicy, a Balcerowicz nawet nie siedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: W Polsce nie ma pracy IP: 193.136.157.* 05.05.10, 16:09 Ale ja wciaza mam nadzieje, ze jednak zobacze go dyndajacego na szubienicy przez Zamkiem Krolweskim w Warszawie. Razem ze wszystkimi politykami odpowiedzialnymi za ruine gospodarcza Polski po roku 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: W Polsce nie ma pracy 05.05.10, 16:23 Dzień z życia Polaka... Wstaję rano, włączam moje japońskie radio, zakładam amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek oraz chińskie tenisowki, po czym z holenderskiej lodówki wyciągam niemieckie piwo. Siadam przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zlecam internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiadam do czeskiego samochodu i jadę do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia w hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wracam do domu, siadam sobie na włoskiej kanapie i szukam pracy w polskiej gazecie. Znowu nic... Zastanawiam sie, dlaczego do cholery w Polsce nie ma pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
profesorbeton Re: W Polsce nie ma pracy 05.05.10, 17:35 Wyborcza nie jest gazeta polska, a tylko polskojezyczna! Odpowiedz Link Zgłoś