annataylor 09.05.10, 16:24 w`Polsce to sie nie przyjmie, mamy inna mentalnosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala_mi Re: Wagary od pracy - urlop sabbatical IP: *.173.33.16.tesatnet.pl 06.07.11, 15:03 Dokładnie - po co płacić, skoro nie pracujesz... Nawet od mojego pracodawcy usłyszałam niedawno, jak to dobrze, że jest kryzys, bo... "ludzie przynajmniej docenią pracę, którą mają" (mowa o jego innych pracownikach). Niestety, dopóki nie zaczniemy się szanować w pracy, nie ma szans na poprawę, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto zgodzi się na takie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PGB Re: Wagary od pracy - urlop sabbatical IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 20:51 Każdemu przydaje się urlop od czasu do czasu. ............................................................................ www.facebook.com/pages/PGB-Human-Resources/113153572048421 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Wagary od pracy - urlop sabbatical IP: *.unnamed.nines.nl 25.02.12, 15:07 Niezły pomysł. W końcu praca nie służy samej sobie tylko żeby mieć za co żyć. A życiem trzeba się cieszyć a nie spędzać je w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś