lejdi.oprych 10.05.10, 14:16 Obecnie na jednego emeryta przypadają cztery osoby pracujące, w 2030 będzie dwóch pracowników na emeryta, w 2050 zaś 15 milionów ludzi będzie pracowało, podczas gdy 11 milionom będzie przysługiwało świadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iminlove Re: nieprawdopodobne!! 10.05.10, 14:32 Eeee, stara informacja, ja już się do tej myśli przyzwyczaiłam:D Co nie zmienia faktu, że jak ktoś słyszy z moich ust tekst w stylu "emerytura w wieku 70 lat", to jestem zabijana wzrokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: nieprawdopodobne!! IP: *.chello.pl 10.05.10, 19:47 konkretne przykłady ja - 30 lat - własna rodzina(dzieci) - brak mój kuzyn 31 lat - rodzina brak mój drugi kuzyn 27 lat - rodzina brak i się nie zapowiada..wszystko ze względu na brak pewności zatrudnienia i brak własnego mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: nieprawdopodobne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 20:12 ano racja jak w dzikim kraju w wiekszości dają umowy tymczasowe zlecenia to nikt odpowiedzialny rodziny nie bedzie zakładał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: nieprawdopodobne!! IP: *.chello.pl 10.05.10, 20:16 nawet dają umowe o prace ale stanowisko to przedstawiciel i rotacja taka że mało kto pół roku wytrwa Odpowiedz Link Zgłoś