anita.s 19.05.10, 14:09 Tekst linka Powiedzcie mi, że to są jaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: Oferta Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:21 Koleżanka rekrutuje. Mówiła, że dostała 5500 CV (pięć tysięcy pięćset). A stawka na start to 1317 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeahs Re: Oferta Pracy IP: *.acn.waw.pl 19.05.10, 14:34 apokalipsa jest blisko........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Oferta Pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:06 Oczywiście, że jest ewidentnie jajcarska oferta. Najwyraźniej zamieścił ją jakiś osobnik chcący odreagować lekturę licznych "ogłoszeń o pracę" na jakie się może natknąć potencjalny poszukujący. Nieźle się uśmiałem podczas lektury. Inna sprawa, że był to śmiech przez łzy, bo niestety sporo ofert nie różni się tak bardzo od tej karykatury tu podanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniax Re: Oferta Pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.10, 19:19 śmiech przez łzy, bo niestety sporo ofert nie różni się tak bardzo od tej karykatury tu podanej. - no niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Interesująca ale niekompletna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 15:37 Oferta interesująca ale niekompletna. Zabrakło informacji że oferują pracę w młodym i dynamicznym zespole". jest tylko coś o "aktywnym zespole" a to poważne niedopatrzenie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aplikator spoko majonez da się ściemnić na rozmowie IP: *.chello.pl 19.05.10, 15:48 co innego, jakby wymagali żeby pokazać jak wózkiem widłowym jeździsz ale pewnie będą pytać jakim zwierzęiem chcesz być jak możesz za 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghgh Re: spoko majonez da się ściemnić na rozmowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 20:01 bo to własnie jest polska paranoja pracy!!!! z własnego przykładu i też odnośnie wózka widłowego. Odbyłem dwie rozmowy, jedna z dziewczyną z agencji pracy dla swojego klienta rozmowa o pierdołach,i wysłali mnie na drugą, a druga na zakładzie z dziewczyna lat może 23-25 tez o pierdołach stresie zainteresowaniach a roboty nie dostałem bo nie mam na papierze doświadczenia na wózku widłowym, uprawnienia badania mam, wózkiem od kilku lat jezdze u sasiada co posiada skup owoców, jak przychodzi tir to go ładuje moze z 5 tirów na tydzien. Poprostu nie moga zrobic tak a to pokaż pan co potrafisz tylko wydają kase na agencje pracy i debilne rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cougar rekrutacja@nocnik.org IP: 95.108.6.* 19.05.10, 15:48 Mail mówi wszystko. Autor mógłby dorzucić jeszcze MBA i wiek do 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Oferta Pracy IP: *.chello.pl 19.05.10, 17:24 ja zaaplikowałam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś