Gość: jj8888 IP: 86.47.59.* 17.06.10, 11:09 Z tego co napisane jest na tym portalu to byle wafel zarabia 2500golda. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Płace w działach księgowości IP: 91.209.116.* 17.06.10, 11:22 No bo tak jest - jak się komuś chce pracować, to może być nawet waflem a i tak swoje zarobi. Poza tym co to jest 2500zł i to pewnie brutto. Dopiero jak się zarabia 5000zł netto można mówić o jako takich zarobkach ale też bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Płace w działach księgowości IP: *.dka.pl 17.06.10, 11:37 Gość portalu: Ja napisał(a): > No bo tak jest - jak się komuś chce pracować, to może być nawet waflem a i tak > swoje zarobi. Poza tym co to jest 2500zł i to pewnie brutto. Dopiero jak się > zarabia 5000zł netto można mówić o jako takich zarobkach ale też bez szału. No tak, 5k netto - tyle, że to już chyba nie zarobki "wafla" ? Z takim tokiem myślenia to i 100k netto nie robi szału w pewnych kręgach, więc bez sensu taka gadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Płace w działach księgowości 17.06.10, 14:35 Praca w księgowości nie polega na LICZENIU PIENIĘDZY!! Pieniądze liczą kasjerzy, i zapamiętajcie to sobie, nieuki z GW! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats To zdjecie to chyba ze skladu makulatury a nie 17.06.10, 16:44 wydszialu ksiegowosci - tyle tam papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 A jaka jest mediana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 20:01 zarobków nauczycielskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Bycie nauczycielem to hobby a nie praca IP: *.ip.jarsat.pl 18.06.10, 00:09 I wystarczyło obejrzeć "Dzień Świra" żeby sie w tym pokapować. Kto myślał inaczej sam sobie winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Pilna prośba o pomoc badanie do magisterki IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.06.10, 23:39 Będę zobowiązany za pomoc w krótkim badaniu dotyczącym oferty banków do pracy magisterskiej, które znajduje się pod poniższym linkiem. Nie zajmie Wam więcej niż 5 minut. Z góry dziękuję wszystkimi, którzy poświęcili swój czas, aby pomóc. webankieta.pl/ankieta/w1hpwm5vansc Przepraszam też wszystkich, którzy uważają to za spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Pilna prośba o pomoc badanie do magisterki IP: *.ip.jarsat.pl 18.06.10, 00:07 spierd...j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: coraz więcej magistrów i o to daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 10:01 Księgowośc w wielu wypadkach polega obecnie wstawianiu cyferek do programu danego komputera.niech księgowi nie myślą ,że na tak wysokie zarobki zasługują.Odpowiedzialność księgowego czy bankowca z odpowiedzialnością za wiele prac technicznych np w budownictwie jest znikoma albo nikła.W kasie realów nie jeden magister pracuje a kilka lat temu kasy obsługiwały osoby po zasadniczej szkole i było na kasach mniej pomyłek a dzisiaj niemal wszystko robią programy komputerowe.NIe chcę nikomu umniejszać roli wyższego wykształcenia ale każdy człowiek mógł się pochwalić tytułem mgr czy inż na swojej pieczątce w danej instytucji-dzisiaj te wszystkie tytułu na pieczątkach zlikwidowano umniejszając moim zdaniem tytuł wyższego wykształcenia.Czy ktoś potrafi odpowiedzięć dlaczego na pieczątkach przed nazwiskiem brakuje napisu mgr lub inż czy to wstyd czy po prostu ktoś mniej wykształcony tego zakazuje w danym urzędzie.Po to się uczyłam aby pochwalić się tytułem naukowym a nie unikać go między ludżmi. Odpowiedz Link Zgłoś
donquijote Re: coraz więcej magistrów i o to daje 18.06.10, 10:43 Trzeba jeszcze wiedzieć w którą kratkę wpisać którą cyfrę. Tu z pomocą przychodzi znajomość ustaw o rachunkowości czy podatku od towarów i usług oraz szeregu innych długich i zawiłych dokumentów wraz z ich lokalnymi intepretacjami Naczelnika US. Poza tym generalizujesz jak cholera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: coraz więcej magistrów i o to daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 12:21 Ani mgr ani inż. nie jest tytułem naukowym. A w urzędzie jest mi całkiem obojętnie czy obsługuje mnie osoba po liceum czy też profesor. Ważne, żeby była kompetentna i uprzejma. A i tak Twoją pracę pewnie za Ciebie robi jakiś program komputerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASAS Re: coraz więcej magistrów i o to daje IP: *.chello.pl 19.06.10, 23:14 Czy ktoś potrafi odpowiedzięć dlaczego na pieczątkach przed nazwiskiem brakuje napisu mgr lub inż czy to wstyd czy po prostu ktoś mniej wykształcony tego zakazuje w danym urzędzie.Po to się uczyłam aby pochwalić się tytułem naukowym a nie unikać go między ludżmi. JEBNIJ SIĘ TĄ PIECZATKĄ W TŁUSTY ZAD STARA KLEMPO ! g .. MNIE OBCHODZĄ TWOJE "ZARZAMDZANIA I MAKITINGI" ZNACZKI LIZAC ! Odpowiedz Link Zgłoś