Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Telemarketer - praca w Netii

17.09.10, 10:43
    Witam. Mam pytanie dotyczace pracy w Netii na stanowsiku telemarketera. Jakie sa obecnie warunki i co najistotniejsze zarobki? Czy moze wie ktos? Bede wdzieczna za odpowiedz.
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Telemarketer - praca w Netii IP: 87.205.113.* 17.09.10, 15:13
        SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAĆ ! ilość nie jakość, plany z kosmosu i podstawa najniższa z możliwych lub zlecenie. owszem, jak umiesz sprzedawać to zarobisz dobre piniądze, nawet z trójką z przodu. ale nacisk, presja, i wredność pracy ofraz chemscy klienci - musisz wiedzieć - to codzienność...
        sama decyduj. może poczekajmy jeszcze na inne opinie .... moje ja za nerwowy i roszczeniowy jestem ...
      • kazjenka Re: Telemarketer - praca w Netii 18.09.10, 12:32
        A gdzie dokładnie startujesz?

We Wrocławiu w Teleksięgarnii płacono 8 zł brutto za godzinę, co wychodziło 6,6 netto. Praca 5 godzin dziennie (od 16 do 21) od poniedziałku do piątku - co nie znaczy, że pracujesz we wszystkie dni. Grafik jest dostosowany do dyspozycyjności, a poza tym maks. 5 telemarketerów może pracować na jednej zmianie. Prowizje, hm... dostajesz, gdy sprzedasz min. 11 osób w danym miesiącu i ich wysokość rośnie: im więcej sprzedasz, tym wyższa prowizja za jedną usługę. Jeśli sprzedasz od 11 do 20 usług, to dostajesz średnio 3 zł za każdą. To jest kwota BRUTTO. U mnie grupie mało kto osiągał te 11 usług.
        • kazjenka Re: Telemarketer - praca w Netii 18.09.10, 15:16
          Przepraszam, zamiast "gdy sprzedasz min. 11 osób w danym miesiącu" miało być "11 usług".
          A forma zatrudnienia to umowa zlecenie.
      • annataylor Re: Telemarketer - praca w Netii 19.09.10, 12:52
        kiepska praca, znajomy pracował, nie poleca
        pracują tam zdesperowani ludzie, ktorzy nie moga znalezc innej pracy
        lub studenci, ktorzy chca dorobic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka