Gość: Gość IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 18:13 Witam. Zna ktoś warunki pracy w dziale sprzedaży Sony Poland? Stanowisko Key Account Manager. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc123 Re: Sony Poland IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.10, 15:21 Ogolnie firma niczego sobie, ale sprzedaz tam to prawie 100 % w trasie. Zalezy czego sie szuka. Na pewno nie jest to 9 - 17 tylko bardziej nieregularny tryb pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sony Poland IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 16:24 Znasz może więcej szczegółów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sony Poland IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 13:39 Stanowisko Kierownik ds. Kluczowych Klientów MPE. Orientujesz się w warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~gosc_SONY Re: Sony Poland IP: *.europe.hp.net 06.09.13, 14:31 Nie polecam tej firmy. Dobrze ze sie uwolniłam. Szef, który sobie dobiera dziewczyny aby potem miec romanse. Ja na szczescie nie przystałam ale musialam opuscic firme. Atmosfera żenada, a mam nadzieje ze w koncu ktoś zrobi temu szefowi koło d.... . Tak Panie G.W. Odpowiedz Link Zgłoś