Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca za granicą

10.02.11, 21:54
    Hej, szukam chętnych do wyjazdu za granice. Proponowane prace to hotelarstwo aczkolwiek niekoniecznie. Jechałabym pierwszy raz dlatego w 2 raźniej. Jeśli jesteś zainteresowany/a napisz gg 2442465
    Obserwuj wątek
      • Gość: emigrant Re: Praca za granicą IP: *.croy.cable.virginmedia.com 10.02.11, 23:14
        To az tak zle, ze wyjezdzacie z Polski? Ja wlasnie planuje powrot do kraju...hmm kamikadze? ;)
      • Gość: kazik Re: Praca za granicą IP: 78.133.191.* 11.02.11, 10:13
        a gdzie chcesz jechać!
      • Gość: Tomasz Po co za granica jak mozna w Polsce? IP: 155.136.80.* 11.02.11, 10:17
        Po co za granica jak mozna w Polsce. Ksiegarnia z pomyslami na biznes na MoneyIDEA.
      • Gość: Marta Re: Praca za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 22:00
        jeśli interesuję Cię wyjazd do Danii to zapraszam TUTAJ
        • Gość: malwina Re: Praca za granicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:27
          polecam agencję wrocławską Eurokontakt, jeżdżę już kilka dobrych lat i dają radę, w każdym razie nie czuję, że ktoś mnie oszukuje... chyba, że inni pracują Polacy z którymi mam tam styczność
          • fitty Re: Praca za granicą 21.02.11, 11:40
            ja akurat byłam z eurokontaktem 2 razy. jak to praca za granicą...spełnienie marzeń to to nie jest, ciężko było, ale jeśli chodzi o uczciwość to nie ma żadnych zastrzeżeń.
            • kolonme Re: Praca za granicą 25.02.11, 16:24
              fitty napisała:

> ja akurat byłam z eurokontaktem 2 razy. jak to praca za granicą...spełnienie ma
              > rzeń to to nie jest, ciężko było, ale jeśli chodzi o uczciwość to nie ma żadnyc
              > h zastrzeżeń.

czytaliście to dzisiaj?
              wyborcza.biz/biznes/1,100896,9163200,Polacy_nie_znaja_jezyka__ale_chca_pracowac_za_granica.html
              taki eurokontakt jest w porządku, tylko nie uratuje cie przed nieznajomością języka!!!!!!11

• Gość: kocurmax Re: Praca za granicą/powrot z zagranicy IP: *.range86-161.btcentralplus.com 25.02.11, 19:13
                A ja wracam na stale z Londynu, ciezko bedzie w Polsce czytawszy forum o pracy, ale dostane konkretna posade-przynajmniej optymizm wskazany :)
              • basiaz65 Re: Praca za granicą 13.05.11, 13:36
                kolonme napisała:
                > czytaliście to dzisiaj?
                > wyborcza.biz/biznes/1,100896,9163200,Polacy_nie_znaja_jezyka__ale_chca_pracowac_za_granica.html
                > taki eurokontakt jest w porządku, tylko nie uratuje cie przed nieznajomością ję
                > zyka!!!!!!11
                >
                >

No to jest fakt, poza tym wyobrażam sobie, że nie komunikując w języku danego kraju, jest się traktowanym z wyższością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka