lunatica 27.04.04, 21:54 właśnie podliczyłam wszystkie rachunki i... jeśli zapłacę je jutro, na kolejne 4 tygodnie zostanie mi 200 zł. czy dwie dorosłe osoby mogą przeżyć miesiąc za 200? załamana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: mam już tego dość! 28.04.04, 09:58 jesli musza, to moga, choc przyznam, ze dylematy w rodzaju "papier toaletowy czy chleb" rozkladaja na łopatki. Nie zalamuj się; zeby bylo lepiej czasem musi sie zrobic gorzej. Za kilka miesiecy bedziesz sie z tego smiac i zastanawiac, jak to zrobilas. lunatica napisała: > właśnie podliczyłam wszystkie rachunki i... jeśli zapłacę je jutro, na > kolejne 4 tygodnie zostanie mi 200 zł. czy dwie dorosłe osoby mogą przeżyć > miesiąc za 200? > załamana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam już tego dość! IP: *.swidman.pl / 213.199.197.* 28.04.04, 10:19 jasmina_tdi napisała: > Nie zalamuj się; zeby bylo lepiej czasem musi sie zrobic gorzej. Za kilka > miesiecy bedziesz sie z tego smiac i zastanawiac, jak to zrobilas. > Nie martw się - ja już tak 5 lat żyję (za czynsz wiszę 4 tyś, ogrzewanie 5 tyś) Odpowiedz Link Zgłoś