Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mściwy szef

IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 24.03.11, 16:03
    Witam. Pracuje w firmie od prawie 5 lat, zawsze lubiałam swoja pracę. Moje relacje z szefem również były znośne. Kilka miesiecy to sie zmienilo. Dostalam nagane i kare pieniezna. Nie zgodzilam sie z tym i napisalam odwołanie. Nagana została wycofana, ale od tej pory jestem pod ciągłym ostrzałem. Szef czepia się dokładnie o wszystko, o takie pierdoły, że aż brak słów. Jestem juz zmęczona i ciagle zestresowana. Lubie swoja pracę, ale z drugiej strony mam już dość patrzenia na swoje rece. Nie moge tez tak łatwo rzucić pracy gdyż mam kredyty a dzieki niej mogę je spłacać. Czy jest jakaś inna metoda żeby to sie w końcu skończyło? Z szefem w tej chwili nie mam dobrych kontaktów więc na rozmowę nie mam co liczyć. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji?
    Obserwuj wątek
      • mocno.zdziwiona Re: Mściwy szef 24.03.11, 16:52
        Wygląda na to, że szef próbuje się Ciebie pozbyć. Nie wiem z jakich przyczyn, w grę wchodzić może nawet jakaś złośliwa plotka lub coś w tym stylu. Jako że nie wiesz z czym walczysz to z tym nie wygrasz. Radziłabym zacząć rozglądać się za nową pracą bo całkiem zszargasz sobie nerwy.
        • Gość: BAOBAB Re: Mściwy szef IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 24.03.11, 17:00
          W takim razie dlaczego mnie nie zwolni tylko się bawi w kotka i myszke. Pracuje na czas nieokreslony - czy w tym tkwi problem?
          • Gość: mocno.zdzwiwiona Re: Mściwy szef IP: *.Red-88-16-97.dynamicIP.rima-tde.net 24.03.11, 17:36
            Całkiem możliwe, że zależy mu żebyś sama odeszła z jakiegoś powodu. Może nie ma nic konkretnego na Ciebie i nie potrafiłby udokumentować rozsądnie zwolnienia?
          • tosia-84 Re: Mściwy szef 24.03.11, 17:38
            Dokładnie chyba chodzi o umowę, bo tak to musi mieć konkretny powód, żeby Cię zwolnić. A jak widać chce doprowadzić do tego, żebyś sama się zwolniła:( Współczuję:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka