Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    30.03.11, 09:36
    Co to za firma?
    Obserwuj wątek
      • Gość: . dziadoska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 17:38
      • Gość: ja Re: Opoltrans IP: *.centertel.pl 14.06.11, 09:55
        OPOLTRANS- jednym słowem OBÓZ PRACY.
        Miesięcznie 230 h to mało i wszystkie soboty trzeba robić. Płaca 1310 na konto reszta w kopercie jako premia- uzależniona od widzi mi sie kierownika oddziału

ODRADZAM
        • Gość: Marcin Re: Opoltrans IP: *.warynski.net 08.04.13, 17:25
          Witam,
          Ta firma to dno a ludzie tam pracujący dali by zrobic swoją ma.ke za 50 zł. Niestety takie śa fakty i jeszcze chwala sobie ta firme a zachrujcie i zobaczycie 1500, a jak Jasia wk...cie to z dnia na dzień wam podziekuje. Jak ktoś tam idzie do pracy??? - Szczerze odradzam!! - mam szereg meili od samego szefa moge sie podzielić jak komus to oszczedzi 1 straconego tam dnia.
          • Gość: zonq Re: Opoltrans IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 23:51
            Burak jesteś i tyle. Idzie zarobić, pracować trzeba trochę więcej, ja mam z 180-190h/mc. Jak nie szukasz godzinami obrysówki czy zestawu żarówki to robisz wynik i na koncie co miesiąc masz 2600. Za urlop nie płacą, to racja, jak 2 tygodnie przepracujesz i masz pół wyniku to masz 1800. Jak zrobisz w pozostałej części miesiąca wynik - też masz 2600 na łapę. Miękną cieniaski i buraki, co myślą, że w innych firmach motoryzacyjnych kokosy zarobią. Na działalności wszyscy mają 4500-5000netto fakturki gdy robią co do nich należy. Niedorajdy 4000-4500. Jesteś miękki, chcesz ściemniać i ukrywać, że nic nie umiesz - spoko - epizod na parę miesięcy i słabe zarobki. Chcesz pracować, jesteś ogarnięty i kumasz bajerę - zarobisz i popracujesz... Pzdr,
        • Gość: gosc Re: Opoltrans IP: *.bb.sky.com 23.07.13, 22:58
          dokładnie kierownika oddziału a przeważnie do siebie biorą i tym sposobem nie motywują pracowników do rzetelnej pracy i oszukują szefa
        • Gość: Janusz Pawelec Re: Opoltrans IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 15:36
          Jeśli kupujesz towar w Opoltrans zapomnij o ewentualnej reklamacji - wyrzuć towar i zapomnij rządzą się własnymi prawami Jak Putin.
      • Gość: miki Re: Opoltrans IP: *.kielce.vectranet.pl 04.01.14, 09:26
        firma OBÓZ PRACY BIAŁEGO MURZYNA - KIELCE

poza tym to jest przymus przejscia na dzialalność.... a jak nie chcesz otworzyc jdg to ci podziekuja z dnia na dzien...w ten sposob zwolnili chlopaka z magazynu i z dzialu wyjazdowego

nie jasne warunki wynagradzania... poza ty, to cos musi byc skoro ciagle wisi ogloszenie i nie ma chętnych do pracy.... do obozu pracy.....

chca wprowadzic prace po 12 godzin dla magazynierow co 2 tydzien!!

odradzam... ciagly mobbing i wiecznie sie slycha ze zle... ze nie tak.... ze to twoja wina.... i tylko preteksty abys co ujeb.... z pensji
        • Gość: magazynier Re: Opoltrans IP: *.kielce.vectranet.pl 28.02.14, 16:31
          KIELCE
          nikt nie chce isc na magazyniera bo w jednym tygodniu robisz po 10 godzin dziennie a w drugim po 12 godzin codziennie... dotyczy to tych ktorzy sa na dzialalnosci gospodarczej
          a ci co byli na umowie o prace to zostali pozwalniani w styczniu bo nie chcieli przejsc na dzialalnosc

odradzam... zarobki nie sa adekwatne do wykonywanej pracy... ciagle braki w stanach... i wiecznie twoja wina
      • brysiaczek Re: Opoltrans 08.11.17, 07:15
        Firma jak na moje oko nie najgorsza ale też nie najlepsza bo taki oddział jak Lublin zaniża statystykę do samego dna to co się tam dzieje to cebulactwo i brak doświadczenia w obsłudze klienta jak i serwis który nie potrafi prawidłowo wyważyć koła.Przestrzegam przed korzystaniem z usług w tej placówce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka