Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anioł stróż młodej pary

10.07.11, 18:43
    Ci, którzy nie mają czasu, chęci lub pomysłu na zorganizowanie własnego ślubu i wesela, mogą zlecić to zawodowcom.

Skoro nie mam czasu, pomysłu i chęci to po co to robić? Czemu w takim razie nam zależy? Żeby pokazać jak jesteśmy puści, jak gonimy za trendami (które ktoś "dla nas" kreuje /żeby zarobić), żeby pochwalić się rodzinie, znajomym, wrzucić foty na NK/FB xD
    Obserwuj wątek
      • jacques_lacan Re: Anioł stróż młodej pary 10.07.11, 19:25
        Bo taka tradycja, bo "chcę założyć białą suknię", bo...
        • akle2 Re: Anioł stróż młodej pary 10.07.11, 21:03
          Co w tym złego? Jak ktoś ma kasę, to wydaje na suknię ślubną i wesele, jak nie ma, to wystarczy sam ślub, bez całej otoczki. To wyjątkowy dzień, więc ludzie chcą pamiętać.
          • Gość: Whatever kupa bis IP: *.home.aster.pl 11.07.11, 11:21
            przecież wszystkie masowe imprezy "rodzinne" przeprowadzane w "kraju obłąkanych Słowian" takie jak "krzciny", "kumunia", weselisko, stypa - organizowane są tylko w jednym celu:

SCHLAĆ SIĘ JAK ŚWINIA

przy pełnej akceptacji małżonki i xiędza bis-KUPA.
          • Gość: m Re: Anioł stróż młodej pary IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 11:32
            Moda na outsourcing tego wyjątkowego wydarzenia przyszła do nas z zagranicy.

jak się używa obcych słów to warto najpierw sprawdzić ich znaczenie...

"outsourcing " - dosł. zewnętrzne źródło, w firmach zleca się wykonanie jakiejś pracy firmie zewnętrznej (np. biuro rachunkowe - księgowość). Jak się to ma do doradztwa parom w przygotowaniach do wesela?!
        • maryshaa Re: Anioł stróż młodej pary 10.07.11, 21:04
          Dokładnie. bo zastaw się a pokaż się. Ale co tam, ich śluby, ich kasa, ich wybór. Oni zadowoleni bo mieli wesele z przytupem i firmy organizujące zadowolone, bo kaskę ściągnęły. Wszysycy zadowoleni :-)
          • kokosz11.1 Re: Anioł stróż młodej pary 11.07.11, 01:04
            Maryshaa zgadzam sie z toba calkowicie. A przy okazji bardzo bardzo ladny filmik z Tajlandii.
      • sselrats Para mloda mogla by tez wynajac pare umyslna 11.07.11, 05:45
        ktora stawila by sie za nich na slubie i weselu. 24 kafli za odbebnienie slubu a 48 za odbiadolenie wesela.
      • smelt Anioł stróż młodej pary 11.07.11, 07:46
        Kolejna fanaberia nowobogackiej, kiczowatej hołoty.

• Gość: zenek zdegeneroway konsumpcjonizm skończy się jak zawsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 09:42
        a może i lepiej, mamy ku temu niezłe środki. Wystarczy nacisnąć guzik..
      • Gość: npd 2010 Anioł stróż młodej pary IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.11, 10:59
        drugi slub bedzie spokojny,w urzedzie powiesz tak ,a potem powiadomisz telefonicznie o slubie
      • Gość: Jarek Re: Anioł stróż młodej pary IP: 81.219.54.* 11.07.11, 11:42
        Ja jestem właśnie świeżo upieczonym Panem młodym. powiem szczerze, że tak jak przedtem chciałem wszystko sam załatwiać, tak teraz, jak już to piekło przygotowań minęło powiem szczerze - najgorszy okres mojego życia. Pokłóciłem się ze wszystkimi z kim się da. nie było warto. trzeba było iść do specjalisty. i to będę teraz wszystkim polecał. Może i drogo, może i nie byłoby mnie na to stać, by mu zapłacic za pomoc. Ale myślę, że jak tylko ktoś ma choć trochę oszczędności na ten cel - jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu. Oczywiście, jeżeli plener się sprawdzi.
        • gucek_lbn Re: Anioł stróż młodej pary 03.02.15, 12:05
          siostra mówiła to samo po swoim weselu, tyle rzeczy do ogarnięcia miała, czasu mało i nerwów co nie miara
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka