Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Siódemka" - Spec d/s sprzedaży

28.05.04, 17:07
    Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą kurierską "Siódemka", szczególnie na
    stanowisku specjalisty ds. sprzedaży. Wybieram się do nich na rozmowę, i
    chciałbym poznać opinię tzw. "reszty ludzi" ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 28.05.04, 17:39
        Też byłbym tym zainteresowany.
        Z jakiego miasta jestes?
        • Gość: gosc Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 29.05.04, 08:29
          Witam bylam na rozmowie- Tak pieknie napisane stanowisko to poprostu PH
          na "początek" warunki marne no ale moze tobie zaoferuja lepiej chociaz nie
          sadze.
          • Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 29.05.04, 13:41
            Czyli rozumiem na początek zapieprzasz na umowe zlecenia?
            Jak tak to mi sie nawet na rozmowe z nimi nie chce isc, chyba że jest inaczej?
            • Gość: pn Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 15:19
              miesiac zelcenie, potem umowa na 3 miesiace a potem won, wykorzystaja zrobisz czarna robote, nabiegasz sie i cie wpierd***a aby nie placic prowizji
              • Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 29.05.04, 16:52
                Pracowałem już w takiej firmie dla której zdobyłem klientów i miałem ich potem
                obsługiwać. Skończyło sie tylko na podpisaniu umów a z obsługi nici- dobrze że
                przynajmniej za umowy świetnie wyszedłem.
                Zreszta jak mnnie wylali to zrobiłem tej firmie GRATIS kampanie reklamową w
                tych punktach- wiekszość zrezygnowała.
                TAK SIE TAKICH H... ZAŁATWIA!!!
                • Gość: gość Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.05.04, 17:49
                  Pensyjka płacona tam na raty czasem trzeba się przypomnieć o pieniążki bo tam
                  chyba cierpią na demencję ,kręcą jak mogą,żebyś za dużo nie zarobił zawsze coś
                  wymyślą aby ciut pensyjkę przyciąć
      • Gość: Leh Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.06.04, 06:39
        Sidemka to jest jakas dziwna firma, od stycznia praktycznie co tydzien w GW
        praca jest ich ogloszenie ze poszukuja kierownika lub sprzedawce!?? Taki
        rozwoj,czy taka rotacja??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka