ka-8 28.05.04, 17:07 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmą kurierską "Siódemka", szczególnie na stanowisku specjalisty ds. sprzedaży. Wybieram się do nich na rozmowę, i chciałbym poznać opinię tzw. "reszty ludzi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 28.05.04, 17:39 Też byłbym tym zainteresowany. Z jakiego miasta jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 29.05.04, 08:29 Witam bylam na rozmowie- Tak pieknie napisane stanowisko to poprostu PH na "początek" warunki marne no ale moze tobie zaoferuja lepiej chociaz nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 29.05.04, 13:41 Czyli rozumiem na początek zapieprzasz na umowe zlecenia? Jak tak to mi sie nawet na rozmowe z nimi nie chce isc, chyba że jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 15:19 miesiac zelcenie, potem umowa na 3 miesiace a potem won, wykorzystaja zrobisz czarna robote, nabiegasz sie i cie wpierd***a aby nie placic prowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.crowley.pl 29.05.04, 16:52 Pracowałem już w takiej firmie dla której zdobyłem klientów i miałem ich potem obsługiwać. Skończyło sie tylko na podpisaniu umów a z obsługi nici- dobrze że przynajmniej za umowy świetnie wyszedłem. Zreszta jak mnnie wylali to zrobiłem tej firmie GRATIS kampanie reklamową w tych punktach- wiekszość zrezygnowała. TAK SIE TAKICH H... ZAŁATWIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.05.04, 17:49 Pensyjka płacona tam na raty czasem trzeba się przypomnieć o pieniążki bo tam chyba cierpią na demencję ,kręcą jak mogą,żebyś za dużo nie zarobił zawsze coś wymyślą aby ciut pensyjkę przyciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leh Re: "Siódemka" - Spec d/s sprzedaży IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.06.04, 06:39 Sidemka to jest jakas dziwna firma, od stycznia praktycznie co tydzien w GW praca jest ich ogloszenie ze poszukuja kierownika lub sprzedawce!?? Taki rozwoj,czy taka rotacja?? Odpowiedz Link Zgłoś