Gość: mardem IP: *.osk.pl / *.osk.pl 14.06.04, 17:42 witam moze wiecie jak sie pracuje w firmie polfa lodz w sprzedazy, mam na mysli przedst. farmaceutycznego jakiego wynaGRODZENIA STALEGO MOGE OCZEKIWAC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mardem Re: POLFA LODZ IP: 80.51.232.* 15.06.04, 09:30 czy naprawde nikt nic nie wie na temat polfy lodz? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypczakpiotr Re: POLFA LODZ 18.06.04, 19:01 nie stety nie wiem sprawdz na necie firme a tak nawiasem to na pewno jest ok,a tak nawiasem mozesz do mnie napisac na meila bo ja tez szukam pracy jako rep. moze pomóglibyśmy sobie moge przedzwonic pozdro piotr skrzypczak skrzypczakpiotr@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: POLFA LODZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 17:27 Nie , no nie ale Waćpan rozgarnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakramento Re: POLFA LODZ IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 26.06.04, 11:42 Ja również aplikowałem na to stanowisko w tej firmie.Jak na razie jeszcze się nie odezwali.Czy Ciebie zaprosili na rozmowę. Podaję swój adres e-mail jacekziecik@poczta.onet.pl. Odezwij się może wspólnie sobie pomożemy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mardem Re: POLFA LODZ IP: *.osk.pl / *.osk.pl 26.06.04, 14:32 witajcie bylem na rozmowie, ktora byla ok niestety otrzymalem od nich niedawno tel ze mimo wielu moich zalet zdecydowali sie na innego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrX Re: POLFA LODZ IP: *.chello.pl 15.08.04, 00:19 Hej! A możesz napisać jak było na rozmowie? O co pytali i ogólnie na co zwrócić uwagę? Pozdrawiam, MrX Odpowiedz Link Zgłoś