Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinni ?

23.05.12, 19:37
    Witam

Zamierzam jechać z tej agencji byłem już rozwiązywać test a 4,5 jadę na spotkanie.
    Czytałem różnie opinie na temat tej agencji i praktycznie wszystkie z nich były negatywne.
    Czy ktos byl z tej agencji jakie ma wrazenia i ile zarobil ??

Pozdrawiam ,stivo321
    Obserwuj wątek
      • Gość: siupakabra [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 14:10
        Treść postu jest niedostępna.
        • Gość: OTTO Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.159.45.12.static.cdpnetia.pl 05.06.12, 09:47
          Witam,
          Firma OTTO Pana na szczęście nie oszukała, ale zaszło nieporozumienie, na które firma nie miała wpływu. O zmianie godziny spotkania został Pan poinformowany. W razie pytań i wątpliwości proszę o kontakt z biurem.
          • Gość: Zuzza Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.opera-mini.net 05.06.12, 10:53
            Bla bla bla szkoda czasu i atłasu na was.Jaja se robicie i tyle i dobrze to o was nie swiadczy.Jak sie umawiam na konkretną godzine to staram sie byc i rzadam tego samego od innych-punktualnosci. a ze tracimy czas-ktory mamy i kase ktorej nie mamy to juz inna sprawa.jesli firma tak "startuje" z nami na poczatku to boję sie co będzie potem np wyplata na czas??wątpię. te marne gronie zrezstą.
            pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu dalszych łosi.pa.
            ps. za miech spadam z tego grajdola bylam juz raz w angliji i bylo ok, mam tam kupe znajomych a nawet wlasciciel gdzie pracowalam (zaczynalam w sklepie rodzinnym meblowym od akcesoriow na polkach a potem pomagalam przy komputerze i biurze-dzieki Bogu chcialo mi sie kiedys w liceum uczyc ang)powiedzial, ze zawsze mogę wrócić.
            Bilet juz mam przysporze nowych dzieci w Anglii i git. bo tu nie bede czekac do 40 az jakis PREZES zechce mi dawac 1500 brutto i abym sie cieszyla ze wogole mam pracę.papappapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!euro spoko koko loko!!!
            • Gość: lenul Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tvk.torun.pl 18.05.13, 23:38
              @Zuzza, a w Anglii byłaś przez jakąś polską agencję czy przez znajomych załatwiałaś? jak możesz to odp na lenul@o2.pl. Będę wdzięczna (:
              • Gość: Zuzza Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.13, 15:17
                Przez polską agencję typu mąż. On dostał kokretną robotę wcześniej a ja nie jechałam w ciemno bo to szaleństwo. Spokojnie szukałam sobie potem pracy sama. Na początku miałam czas na rozejrzenie sie "po okolicy" obycie z językiem, nie miałam ciśnienia na robotę, wybierałam co mi pasi. oczywiście język musiał być aby pogwarzyć na luzie z pracodawcą a charakterystycznych zwrotów i innych typowych dla tego regionu słówek i akcentu uczyłam sie szybko z czasem :) pozdrooo
      • Gość: filozof [...] IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.12, 17:48
      • kazjenka Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 23.06.12, 14:10
        Ja nie miałam problemów z OTTO. Parę byłam w ich biurze we Wrocławiu (na Komandorskiej albo w okolicach), wypełniałam jakieś formularze i przez jakiś czas dostawałam od nich smsy, kiedy była jakaś dorywcza praca w supermarketach. Potem przestali te smsy wysyłać. To było pod koniec studiów, nie aplikowałam na jakieś ambitniejsze stanowiska ani nie jeździłam za granicę do pracy za ich pośrednictwem.
      • Gość: Phil Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.12, 17:32
        rzecz w tym marian, ze jestem "wyksztalconym, mlodym, z wielkiego miasta"

ad vocem do samej rozmowy, kolejna mysl "mojego pracodawcy"

szukanie pracy moze byc kreatywne, jezeli wlozy pan wystarczajaco duzo zdolnosci i pracy, pan najwyrazniej tego nie robi

coz mam nadzieje "moj pracodawco", ze jak cie wyjebia z otto przekonasz sie jak kreatywny potrafi byc rynek pracy
        • Gość: PH Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.warszawa.mm.pl 23.06.12, 18:46
          sprawa dotyczy oczywiście Otto w Warszawie na Nowym Świecie
      • ottopolska Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 07.09.12, 08:52
        Film pokazuje pomieszczenia w trakcie remontu. To niestety manipulacja. Jeśli chcecie wiedzieć jak wyglądają nasze mieszkania w Holandii zapytajcie naszych konsultantów w biurach. Dysponują filmami i zdjęciami.
        OTTO jest członkiem ABU, organizacji, która sprawdza warunki mieszkalne agencji pracy i czuwa na przestrzeganiem praw pracowników w Holandii. Do tej organizacji należy zaledwie kilkaset agencji z ponad 12 tys. działających w Holandii. Są to agencje, które przestrzegają praw pracowników.

Jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości proszę do nas pisać info@ottopraca.pl lub przyjść do biura www.ottopraca.pl/kontakt

• Gość: obecna pracownica Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.ip.telfort.nl 04.11.12, 20:45
          Do autora tego watku: pisze sie Hoogvliet i jest to fajny park i ciekawa praca. A Ty nawet nie wiesz jak poprawnie napisac nazwe firmy w ktorej pracowales (mam na mysle Vroegop) wiec widac jakim mogles byc pracownikiem.
          • Gość: obecna pracownica Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.ip.telfort.nl 04.11.12, 20:51
            Sorki - to było do "Bociana"
      • Gość: BocianOttO Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.syrion.pl 22.10.12, 22:06
        A więc tak, przebyłem w Otto 1 miesiąc i wyrzucili mnie bo firma Frugop w której pracowałem sie rozpada xD Dzis zjechalem do Polski.

Nie narzekam na wiekówce przywiozłem do Polski 1600euro ^^ Po 1 miesiącu.

Mieszkałem na Alphen aan de Rijn kozacki hotel zajebiste warunki, praca tam do Albo na serach albo na Frugo, lub Inter Chicken, Jezeli natomiast dostaniesz sie na Domki na Goude to staraj sie zeby nie wyrzucili cie bo tam to jest wypas ;)

Najgorsza praca to na Hoogficie czy jakos tak, Bedziesz wychodzic na minusie ^^

1. Potem domki na HazerSwoude gorzej niz w kryminale xd

2. Kogen De zan - 5min od Amsterdamu, byly psychiatryk ale warunki najlepsze, Praktycznie wszedzie jest zajebiscie,

3. Diemen tu odradzam mieszkaszw kontynerach , to jest jedyny minus OttO.

Ogólnie polecam przez te agencje jechac itd ^^

Jezeli ktos mieszka albo wybiera sie z Otto i bedzie jechał na Alphen ann de Rijn , to z góry pozdrówcie zajebistą menadzerke Ageeeee :D Od bociana ;D ^^

Pozdro ;)
        • Gość: była pracownica [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 12:46
        • Gość: pracownica Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 12:54
          Otto niepoważna agencja .
          Agnieszko musisz szie lepiej starać...
        • Gość: anonim Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: 143.176.129.* 24.12.12, 23:56
          pracuje prez ta firme ok 2 mies i na razie jest git. tzn w sumie zwlekaja z dostarczeniem ci umowy. podpisac podpisujesz ale dostajesz ja pozniej, nie wiem dlczego.
          dobre jest to ze umowa jest i po holendersku i po polsku. sporo jest teraz przekretow, ktorzy daja umowe po holendersku a tam haczyki.
          ludzie fajni.
          jesli trafsz do oss na bungale to warunki masakraa! wszyscy w kupie. ale polecam tym, ktorzy są bardzo towarzyscy, otwarci i nieskrępowani. jesli lubisz choć odrobinke prywatnosci to jedz prez otto ale na bungalach tylko na poczatku a pozniej gdzies prywatnie jakis pokoik wynając. wychodzi taniej bo otto bierze 80 euro na tydzien.
          na prywatnym jak znajdziesz sam jakis pokoik to minimum ok. 10-15 euro taniej.
          polecam jesli trafisz na Michała albo Asię - bardzo fajni :-)
        • Gość: wiolka Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tom-net.pl 17.01.13, 10:53
          Hej :) chcę spytać -to jak ja mam załatwiać tą pracę w firmie tej otto ---gdzie się zgłosić ? pomóżcie mi ? proszę .
          • Gość: wiolka Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tom-net.pl 17.01.13, 10:58
            wciąż nie mam odpowiedzi o firmie otto..
            • Gość: OTTO Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.13, 11:15
              Pani Wiolu,
              Co chciałaby Pani wiedzieć na temat naszej agencji? Odpowiem na Pani wszystkie pytania.
              Zapraszam na naszą stronę www.ottopraca.pl praz funpage www.facebook.com/OTTOPolska
          • Gość: Krzysztof [...] IP: *.adsl.online.nl 23.02.13, 19:44
            • ryba12341 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 29.03.13, 18:31
              witam czy ktos jedze do wezze na pakowanie warzyw i owocow 06.04.2013 prosze o opinie o tej pracy i zamieszkaniu
              • ryba12341 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opin 29.03.13, 18:38
                czy sie tam oplaca jechac
              • Gość: klaudia Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.jutra.pl 31.03.13, 15:19
                hej!! wysłałam cv ale jeszcze nic nie wiem !Czytałam opinie o firmie sa różne ale większość to dobre!
              • Gość: Iwona Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 14:37
                też chcę jechać 06.04 na pakowanie, i też nie wiem czego się spodziewać...
                • Gość: lenul Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tvk.torun.pl 18.05.13, 23:35
                  tak czytam te wszystkie opinie o OTTO i powiem Wam że jestem w szoku. Pracowałam dla nich w Polsce przy kilku inwentaryzacjach i było na prawdę OK. Przejrzysta umowa, spoko koordynatorzy, kasa może nie za duża, ale zawsze na czas. Zastanawiam się właśnie czy nie aplikować na jakąś ofertę zagraniczną, ale te wszystkie negatywne opinie mnie przerażają. Na prawdę za granicą jest aż tak źle? Wiem, że praca za granicą to nie jest praca w Polsce, ale żeby ta sama firma ZUPEŁNIE inaczej traktowała pracowników w Polsce i za granica?
                  • Gość: OTTO Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.ip.netia.com.pl 20.05.13, 09:32
                    Witam,
                    Proszę kierować się Pani obecną opinią na temat firmy. Niestety większość opinii znacznie odbiega od rzeczywistości. Jeśli ma Pani szczegółowe pytania dotyczące pracy za granicą proszę skontaktować się z biurem.
                    Praca za granicą w pewnym zakresie różni się od pracy w Polsce. Jest związana z wyjazdem, zmianą otoczenia. W przypadku skorzystania z oferowanego przez OTTO zakwaterowania, wiąże się z zamieszkaniem z dużą grupą rodaków, o różnych zwyczajach przywiezionych z kraju. Dlatego nie możemy odpowiadać za ich kulturę osobistą.

Gwarantujemy legalną pracą, pewne zarobki, możliwość rozwoju za granicą, zakwaterowanie, z którego jednak pracownicy nie muszą korzystać. Z OTTO dziennie za granicą pracuje ok. 10 tys. osób i to od ponad 10 lat. Świadczy to o tym, że większość jest zadowolona ze współpracy z nami. Jednak proszę pamiętać, zawsze znajdą się osoby nie zadowolone. Wtedy mogą skorzystać z usług innych agencji pracy.
                    Zapraszamy jednak do nas.
            • Gość: ola Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.13, 12:13
              mozesz mi podac jakas dobra firme z ktorej moge pojechac o holandi
        • Gość: lenul Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tvk.torun.pl 18.05.13, 23:42
          Bocian twój opis jest tak konkretny i szczery że aż bawi ;d
        • Gość: xxxx Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dynamic.caiway.nl 08.01.14, 01:28
          Chyba cię kolęs coś poje**** ze na frugopie zarobiłem w miesiąc 1600 euro na wiekówce haha. Takie wypłaty maja tylko stali pracownicy którzy nie są na wiekówce. To co tu piszesz to chyba ci się przysznilo. Zgadzam się tylko z tymi domkami co są na goudzie. ( mieszkam tam )
          • Gość: sospolonia.nl Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.cm-5-4d.dynamic.ziggo.nl 20.02.14, 10:02
            pomagamy w holandi

www.sospolonia.nl
      • Gość: wojtek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 10:46
        • Gość: kisiel100116 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.solarme.pl 22.06.13, 11:09
          Ja chce jechac na 1.07 - kto jedzie też tym kursem ??
          Opinie widze że są różne - ale jak sie ma szczęście i zapał to sie przywiezie troche kasy - tak myśle
          • Gość: trick Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.13, 14:18
            Ja się wybieram. Skąd wyjeżdżasz?
            Jak coś to pisz na willardan@gmail.com
      • Gość: aggg [...] IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.13, 15:46
        • Gość: marta0509 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.13, 14:05
          sam fakt, że mieszka sie po niemieckiej stronie przy granicy pokazuje jak bardzo oszczedzaja na pracowanikach. placisz mnostwo za miejsce w pokoju, w warunkach tragicznych. mam informacje od moich przyjaciol ktorzy raz wyjechali z otto. oprocz tego mowili, ze zadnej opieki posrednikow nie bylo. wielkie problemy, zero kontaktu, pracy tez nie bylo w kazdy dzien tak jak zapewniali ich w Polsce. moze i was nie oszukają, ale kompletnie nie oplaca sie tam jechać i zarabiać tylko na mieszkanie/jedzenie/ubezpieczenie. szukajcie w innych agencjach!
          • Gość: daek Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.myslenice.net.pl 19.07.13, 17:32
            Ja byłem... co do warunków mieszkaniowych to są takie, swój pokój na labruch lub dwójka na siedlungu. na Labruchu co swój pokój to swój pokój jednak masz 3 toalety męskie trzy pisuary trzy prysznice i. dodatkowo w każdym pokoju masz umywalkę. Kuchnia jest nie wielka i wspólna dla wszystkich na piętrze, to samo lodówki i zamrażarki. Polecam zabrać ze sobą podstawowe artykuły czyli nóż widelec kubek talerze itp. rzeczy. Może na miejscu jak u mnie na bloku ich nie być. Na niektórych blokach zdarzają się kradzierze jedzenia z lodówek... zależy jak się trafi u mnie na bloku nie kradli. Jest telewizor i salon (puls i polania). Internet działa bardzo słabo i dotego dostępny jest jedynie przy biurze:( Można natomiast kupić w aldi (market niemiecki) internet do komputera 5 GB na miesiąć za 5 euro.
            Jednak trzeba mieć stica z aldi lub z polski zabrać ze sobą. koszt karty plus stic w aldi to 52 euro. potem kupuje się już doładowania a net chula. Siedlung wspólny pokój i tu wszystko zależy od wspólokatora... jeśli jest ogarnięty masz spoko jeśli nie to masz problem... Ja na pracę nie narzekałem była ok trochę mnie ogólnie zarobki przerażały i warunki mieszkaniowe... mi nie odpowiadały, ale spróbować zawsze można...

Pozdrawiam
          • Gość: Kamil21 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 10:17
            Zgadzam się z popszednimi wpisami, chyba że młody człowiek chce pojechać i zwiedzić holandię niskim kosztem. Wyjazd się zwraca. Pamiętajcie rozliczyć się z otto na miejscu w holandii odnośnie pieniędzy, bo jak wrócicie to raczej już ich nie odzyskacie, będą wam pisać że ominął was jakimś cudem okres rozliczeniowy w "systemie", po czym nagle Pani odpowiedzialna za pensję będzie miała urlop, potem poczekasz tylko tydzień żeby dowiedzieć się że zwyczajnie oszukują... W moim przypadku zostawiłem sobie dowody na wszystko, gdyż słyszałem jaka ta firma jest - ostrzegam innych. Warunki mieszkaniowe to SYF i MALARIA. Za 320euro, bo tyle kosztuje miesięczne zakwaterowanie w pokoju 3 osobowym, możesz mieć o wiele więcej, polecam firmę TEMPO-TEAM mają naprawde bardzo dobre warunki. Śmieszą mnie ludzi którzy potrafią pracaować w otto nawet 5 lat i oddawać im połowę swojej pensji.
          • Gość: niepewny Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 00:40
            witam
            składałem cv do pracy jako magazynier w Holandii po przez tą firmę czy mógł by mi ktoś napisac czego mogę się spodziewac,bo czytają te opinie to raczej nie warto się pakowac w takie gó... i nic nie zarobi.
            jeśli można to prosił bym też o info na mejla krzychuskawina@interia.pl
            z góry dziękuję
            obiecuję że jak pojadę to zadam relacje co i jak było
          • Gość: MK [...] IP: 46.115.60.* 22.10.13, 20:52
          • Gość: Pikuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 22:40
            • Gość: ja Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.opera-mini.net 26.03.14, 02:14
              Witamy na Hazerswoude;) I zapewne na Hoogvliecie tez....
          • lisi_jar50 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 02.09.16, 16:46
            ja bylem i naprawde nie jest tak jak tu piszesz, mozna zarobic, kontakt z menagerem tez jest. otto to duza firma, jezdzi z nimi duzo ludzi i wiekszosc jest zadowolona. ja w kazdym razie jestem i dodam, ze udalo mi sie przywiezc sporo kasy do Polski.
      • Gość: Kamil21 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 10:22
      • Gość: andy Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.dab.02.net 23.10.13, 01:54
        W bialymstoku na tescie z angielskiego uzyskalem wynik negatywny ze znajomosci jezyka. Po 2 latach pobytu w anglii uwazam to za kpiny. odwolalem sie ustnie, telefonicznie i przez internet do kierowniczki w bialymstoku a nastepnie do zarzadu firmy w polsce. Do dzis nie mam zadnej odpowiedzi a kierowniczka w bialymstoku powiedziala mi, ze dopiero jak bede kontaktowal sie z firma listami poleconymi wowczas dopiero ona zacznie reagowac. Darowalem sobie i wyjechalem do angliu bez posrednikow
        • Gość: kali Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.13, 12:06
          Chłopie, no co ty z tymi dwoma latami w Anglii? Dwa lata na zmywaku oznaczają, że świetnie znasz słownictwo kuchenne. Dwa lata pakowania kanapek oznacza, ze wiesz jak nazwać po angielsku folie do pakowania pieczywa i samo pieczywo. Dwa lata w banku, w którym językiem oficjalnym jest język angielski, a nie angielskopodobny, daja ci jakąś gwarmcję, że mówisz po angielsku. Widać, że Twoje dwa lata w Anglii nie dały ci podstaw znajomości języka. Kali też świetnie porozumiewa się ze Stasiem i Nel, ale "Kali jeść robali" i nie był to jęzk angielski. Na teście z angielskiego w OTTO poddany byłeś egzaminowi z oficjalnego języka angielskiego, a nie zmywako-angielskieg czy pakowaczo-angielskiego. Nie zdałeś go, co nie oznacza, że nie jesteś w stanie dogadać się w Anglii. Kali też dogadywał się ze Stasiem i Nel. Naucz się gramatyki, co na pewno pomoże Ci zdawać egzaminy i - co ważniejsze - przybliży Cię do poprawnego języka angielskiego. Listy polecone i odwołania nie wpłyną w żaden sposób na poprawę języka.
        • Gość: edi Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.stargard.mm.pl 19.05.14, 00:30
          dawaj namiary brachu
      • Gość: gość [...] IP: *.ronus.pl 25.10.13, 11:55
        • Gość: kali Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.13, 12:19
          Może za szybko się zniechęciłeś? Początki są zawsze trudne. Myślę, że nie byłeś tam jedną osobą, która pracowała za pośrednictwem OTTO. Nie zastanawiało Cię, dlaczego inni nie wracali do domu? Dawali się wykorzystywać i pracowli tylko po to, żeby zarobić na mieszkanie? Nie sądzę. Może warto było zapytać tych z dłuższym stażem, o te dni wolne i jak to jest, że im się opłaca siedzieć w Holandii.
      • Gość: Kropek [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.14, 20:14
      • Gość: mrówka Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.fiberway.pl 25.04.14, 13:16
        Witam,
        Czy ktoś był za ich pośrednictwem w Niemczech lub innym kraju niż Holandia?
        Dziękuję z góry za wszelkie informacje.
        • lisi_jar50 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 07.09.16, 17:50
          bylem w niemczech, jakis czas temu wrocilem, pracowalem w mytoys , praca fajna, kasa ok, dla mnie otto to sprawdzona firma
      • Gość: petrova Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.zory.vectranet.pl 30.06.14, 12:11
        Kompletna dezorganizacja! Nieprzygotowane pokoje, problemy z załatwieniem numeru SOFI. Lokacja w środku lasu w miejscu przypominającym obóz pracowniczy, 10km do pierwszego miasta. ZDECYDOWANIE ODRADZAM to biuro
      • Gość: Marian-Patriota Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.tktelekom.pl 14.07.14, 00:59
        Moja opinia jest taka: dno totalne, macie tu link, przed wyjazdem zaopatrzcie się w "środki przymusu bezpośredniego" bo z takimi ludźmi przyjdzie wam mieszkać zatrudniając się w agencji OTTO. Fajna rekrutacja nie sądzicie? Oto link:
        youtu.be/ifpE1dGx6RM
        • assj0 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 25.08.14, 10:27
          Czy ktoś z Was pracuje lub pracował w Waalwijk jako pracownik produkcyjny w firmie z dekoracją wnętrz? Jeśli tak proszę o informację jak wygląda praca, jakie są godziny pracy itd. Mile widziane też opinie o Otto.
          • Gość: Ania Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.14, 11:35
            Nie chcę być złośliwa, rozumiem, że ludzie bywają zdesperowani, ale chyba widać po wpisać powyżej, czego można się spodziewać...
            • assj0 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 26.08.14, 08:32
              Ania ale pytam konkretnie o tą ofertę pracy - firma Xenos. Nie znalazłem żadnego wpisu na forum o tej firmie. Chce wiedzieć jak się tam pracuje. Nie interesują mnie opinie o noclegu (a tych jest najwięcej) bo nie będę tam mieszkać - tylko i wyłącznie o tej konkretnej firmie.
              • assj0 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 05.09.14, 09:29
                Witam. Rozważam 2 oferty pracy: moduslink i xenos. Jesli ktos moze sie wypowiedziec o pracy w ktoryms w tych magazynow to prosze o informacje. Interesuej mnie jaka jest atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest na tyle pracy żeby pracować cały etat? Chcialem zapytac tez o mieszkanie-gdzie najlepiej szukac pokoi jesli chcialbym sam wynajac a nie przez agencje? Pozdrawiam.
      • natalia23yy Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 29.01.16, 09:39
        Witam czy jedzie ktos jutro do geldermalsen na magazyn przez OTTO ich busem z poznania???????
      • natalia23yy Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 29.01.16, 09:40
        Witam czy jedzie ktos jutro do geldermalsen ma magazyn przez firme OTTO ich busem z Poznania???
        • golabek.79 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 04.09.16, 17:51
          spoko agencja, wszystko co trzeba wiedzieć, to mówią przed wyjazdem. mają parę miejsc pracy więc jak w jednym miejscu nie będzie roboty to dają cię w inne. hajs też się zgadza.
      • kamjarosz Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 01.10.16, 15:09
        ja pracuje dzieki otto juz kolejny rok i jestem mega zadowolony, praca moze nie jest latwa ale za to dobrze platna i kasa zawsze byla na czas
        • wrobeleczek87 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 11.10.16, 16:16
          tez polecam Otto. byłam z nimi kilka razy i za kazdym razem bylam zadowolona. gwarantuja prace i kasa w terminie.
      • edycia9988 Re: Praca w agencji OTTO potrzebuje waszych opinn 30.04.26, 13:28
        polecam Covebo
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka