weronika 18.06.07, 19:33 mam prosbę o przetłumaczenie na kaszubski: wszytskiego najlepszego! Szcześcia,powodzenia, radości, sukcesu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaszub ;) Prłesze barzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 21:45 Wsietcziegłe najilipszegłe! Sczestia, płewłedżeni, radłeszczi, seksczesi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bertold Brecht Re:Kaszeba - spod samiuśkich Tater...nt IP: *.gdynia.mm.pl 18.06.07, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Prłesze barzo IP: *.bois.qwest.net 18.06.07, 22:26 rejon Kaszub,to trzy regiony,poludniowy,srodkowy i polnocny[ten ostatni najciezej zrozumiec].wiec w ktorym to tlumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
weronika Re: Prłesze barzo 18.06.07, 22:58 Kolega, który ma urodziny pochodzi z Kartuz:) \dziękuję za tłumaczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszub ;) Re: Prłesze barzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:23 weronika napisała: > dziękuję za tłumaczenie:) Proszę. Tylko że ja żartowałem, niewiele w tym "tłumaczeniu" było kaszubskiego. :) (piszę na wszelki wypadek, jeśli rzeczywiście się nie zorientowałaś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Prłesze barzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:29 kaszub -super interpretacja moze w innym swiecie byles kaszubem? Odpowiedz Link Zgłoś