Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w PrimeSoft Polska - programista

24.07.12, 13:49
    Cześć!
    zastawiam się nad złożeniem papierów do psp jako programista. Czy wiecie coś może o tej firmie? jaka atmosfera, warunki pracy zarobki itp. Bede wdzieczny za wasze opinie!
    Obserwuj wątek
      • andrzej100kijak Re: Praca w PrimeSoft Polska - programista 25.07.12, 13:23
        Witam,
        pracuje w psp od dłuższego czasu. Warunki oferują dobre, ale są mocno uzależnione od Twoich umiejętności i doświadczenia, wiec trudno podać konkretną kwotę. osobiście zadowolony jestem:) Zespół w którym pracuje jest sympatyczny, ja np. zwracam na takie rzeczy uwage, bo lubie wychodzić do pracy z uśmiechem. Ogólnie to, co robie, jest zwiazane z moimi zainteresowaniami a że firma traktuje nas fair, nie chcę jej na razie zmieniac na inna.
        • tomeknowak83 Re: Praca w PrimeSoft Polska - programista 28.07.12, 21:03
          Chyba na wszystkich formach widziałem twoje komentarze na temat tego jaka jest ta firma super i w ogóle. Jakby tak było w rzeczywistości to byś firmy nie reklamował tylko ludzie by sami pukali do drzwi.
          • syrenn Re: Praca w PrimeSoft Polska - programista 01.08.12, 12:19
            Tomek - nie sadze aby narzekali na brak chetnych. Byłem na rozmowie i sie nie dostalem niestety, mimo, że cąłkiem niezłe CV mam. Spróbuję moze kiedyś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka