Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Contact Pharm ŁÓDŹ praca

19.09.12, 10:41
    Pracowałam w wielu miejscach, ale niestety trafiłam do CONTACT PHARM i nigdy się tak nie umęczyłam. Miejsce kosmos, totalna dezorganizacja - zresztą dla każdego to miejsce jest dziwne, czy to nowe osoby z doświadczeniem czy osoby które radzą sobie z utrzymaniem i tak wygórowanych do maximum progów premiowych). Pewnie na rozmowie powiedzą Wam , że swobodnie możecie utrzymać chociaż, środkowy próg premiowy - bajka. Do tego kilka razy pensja przyszła grubo po czasie a na pytanie "kiedy będą pieniądze?" usłyszeliśmy odpowiedź "jak będą" . Nie zastanawia Was czemu tak często wisi ogłoszenie z tej firmy ? Prawda jest taka , że każdy szybko ucieka z tego miejsca. Podsumowując - chcesz być niewolnikiem pracy ? Wybierz to miejsce ! ( zapomniałam - Call Center charakteryzuje się tym , że jak dobrze pracujesz to dobrze zarabiasz - - to miejsce zaprzecza wszelkim schematom , więc domyślcie się jak jest)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaaaaśśśśśśśśś Re: Contact Pharm ŁÓDŹ praca IP: *.lodz.mm.pl 22.10.12, 08:45
        Zgadzam się z tą opinią, również jakiś czas temu tam pracowałam. Premia to praktycznie fikcja, trudno utrzymać próg pierwszy, a co dopiero środkowy... Bałagan, spychanie odpowiedzialności, brak profesjonalnego zarządzania. porażka.......
        Nie da się zarobić sensownych pieniędzy... albo może inaczej nie dadzą zarobić, jak jedna akcja pójdzie lepiej do końca miesiąca siedzisz na takich, że nawet progu zerowego nie utrzymasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka