Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gumtree - dodawanie ogłoszeń

IP: *.ghnet.pl 27.02.13, 14:11
    Witam. Chciałem dzisiaj dodać ogłoszenie o pracę na gumtree, w kategorii : kucharze / szefowie kuchni / praca w kuchni
    "Witam. Chciałbym odbyć staż cukierniczy na terenie Krakowa. Nie posiadam prawa jazdy więc oferty z poza miasta ( okolice ), mnie nie interesują. Ukończyłem szkołę gastronomiczną jako kucharz, lecz chciałbym się dokształcić w cukiernictwie. Często piekę dla rodziny i przyjaciół. Wygrałem jeden ze szkolnych konkursów na wypieki Bożonarodzeniowe. Zainteresowanym osobom mogę przesłać zdjęcia swoich wypieków jak i swoje CV. Pozdrawiam. "

Jednak wyszło mi, że:
    To ogłoszenie może zawierać treści niezgodne z naszymi zasadami lub zostało dodane w złej kategorii. Zapoznaj się z naszymi zasadami, zanim zamieścisz ogłoszenie, i sprawdź, czy dodajesz je w odpowiednim dziale.
    Czy ktoś mi może wytłumaczyć co zostało dodane nie tak? Na czerwono zaznaczyło mi: opis. Ale co ja takiego tam napisałem, że ogłoszenie nie może być dodane?
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: gumtree - dodawanie ogłoszeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 19:25
        oni sami nie wiedzą, co jest niezgodne. czasem chodzi o podawanie kwot pieniężnych, innym razem usuwają ot tak, nie tłumacząc, co było źle, tylko że po prostu "było" i już. radzę skontaktować się z nimi i dowiedziec.
      • Gość: Gość Re: gumtree - dodawanie ogłoszeń IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 11:58
        Złodziejski serwis. Zawieszają emisję płatnych ogłoszeń bez powodu i bez podawania przyczyn. Portal służy chyba tylko do wyłudzania pieniędzy. Nie wspomnę już o tym, że spędziłem wcześniej pół godziny próbując dodać treść. Nie wiem z jakiej planety oni pochodzą!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka