Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

l.s. med opinie

11.05.13, 15:33
    witam, czy ktos moglby udzielic informacji na temat tej firmy sprzatajacej? ile placa czy na czas jak traktuja pracownikow oraz czy daja umowy
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maurycy Re: l.s. med opinie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.09.13, 22:25
        Z tego co się orientuję, to dalszy odłam Grupy L.S. , a w tej pracowałem, zwykłe oszustwo, składam pozew, bo jeszcze mi za styczeń nie zapłacili. Nie zawracaj sobie głowy.
      • Gość: gusia40-40 Re: l.s. med opinie IP: *.ip.mgk.pl 30.01.14, 14:33
        Witam Pracowałam w tej firmie do tej pory od sierpnia 2012 r nie wypłacili pensji 54 salowym w szpitalu w Otwocku Wtedy istniała grupa ls spółka z o.o. Ze swoich zrudeł wiem że to ta sama firma tylko pod inną nazwą Koleżanki mieli z nimi problemy Nie polecam
        • Gość: ziuta Re: l.s. med opinie IP: *.play-internet.pl 11.02.14, 18:43
          Wyzysk człowieka! to delikatnie powiedziane! Zero wiedzy medycznej. Koordynujący twierdzi,że na oddziala szpitalnym wystarczy zamiatac i wycierac kurz. Ulubiony tekst "nadzru"- My was roboty nauczymy!!! kasy nie płacą !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: praco0wnicy LS MED Re: l.s. med opinie IP: *.inet-siec.pl 16.02.14, 00:24
        Firma nie warta zainteresowania , wynagrodzenie nie wpływają na konta bądz sa opóźnione . Są nie odprowadzane skladki ZUS naprawde nie warto angazować się ODRADZXAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: GOSC Re: l.s. med opinie IP: *.netland.3s.pl 13.03.14, 12:44
          POPIERAM FIRMA BEZNADZIEJNA NIE POLECAM NIKOMU!!
          • Gość: gość Re: l.s. med opinie IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 10:58
            Się pracuje , ale za darmo !! nie płacą !
      • Gość: ala Re: l.s. med opinie IP: *.opera-mini.net 20.05.14, 10:46
        oszusty i nic wiecej nie płaca zakłamani sa nie powinno byc ich na rynku zal mi tej firmy!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka