Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka praca?

IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.13, 11:22
    Cześć Wam :)
    W zasadzie zabrzmi to dziwnie, ale...mam 22 lata. Dopiero teraz od października zaczynam studia na kierunku FiR zaocznie. Jestem po technikum budowlanym. Szukam pracy w której będę się dobrze czuł. I tu się pojawia problem, bo nie wiem co wybrać...
    Z tego co wiem jestem osobą reprezentacyjną. Lubię kontakt z ludźmi, kocham jeździć autem ;) jestem dyspozycyjny, oprócz weekendów bo szkoła. Myślałęm nad zawodrm PH, ale jak czytam komentarze w stylu "tam jest stres, musisz wciskać ludziom na siłę towar, praca po 16 godz dziennie, a i tak Cię wywalą" to myślę czy to dobry pomysł z tym. Aktualnie pracuję w biurze nieruchomości, praca fajna, ale szef...jedyne co się tutaj liczy, to jak wydymać klienta, żeby jak najwięcej dał kasy, a później niech sp...a jakoś do mnie to nie przemawia. Kasa kasą, ale wolałbym zadowolonego klienta niż dużą kasę w kieszeni, a pod oknami tłum wściekłych ludzi. Macie może jakieś stanowiska pracy na które warto składać CV? Nadal myślęo tym PH, ale czasami ludzie tak przerazaja tym...
    Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka