Gość: Dejv
IP: *.adsl.inetia.pl
31.07.13, 11:22
Cześć Wam :)
W zasadzie zabrzmi to dziwnie, ale...mam 22 lata. Dopiero teraz od października zaczynam studia na kierunku FiR zaocznie. Jestem po technikum budowlanym. Szukam pracy w której będę się dobrze czuł. I tu się pojawia problem, bo nie wiem co wybrać...
Z tego co wiem jestem osobą reprezentacyjną. Lubię kontakt z ludźmi, kocham jeździć autem ;) jestem dyspozycyjny, oprócz weekendów bo szkoła. Myślałęm nad zawodrm PH, ale jak czytam komentarze w stylu "tam jest stres, musisz wciskać ludziom na siłę towar, praca po 16 godz dziennie, a i tak Cię wywalą" to myślę czy to dobry pomysł z tym. Aktualnie pracuję w biurze nieruchomości, praca fajna, ale szef...jedyne co się tutaj liczy, to jak wydymać klienta, żeby jak najwięcej dał kasy, a później niech sp...a jakoś do mnie to nie przemawia. Kasa kasą, ale wolałbym zadowolonego klienta niż dużą kasę w kieszeni, a pod oknami tłum wściekłych ludzi. Macie może jakieś stanowiska pracy na które warto składać CV? Nadal myślęo tym PH, ale czasami ludzie tak przerazaja tym...