Gość: Granda
IP: *.ennet.pl
06.11.13, 09:55
Witam wszystkich
Potrzebuję informacji na temat firmy "EUROKADRA" pośrednictwo pracy tymczasowej SP. Z O. O. w której prezesem jest Marcin Paraszkiewicz Złożyłam tam swoje CV i dostałam propozycje pracy która polega na pracy w domu, w nie normowanych godzinach w którym będę mogła odbierać dokumenty aplikacyjne
od kandydatów, praca polega na ich porządkowaniu wg ustalonych kryteriów (np; wykształcenie, region pracy, wiek itp) oraz odpowiadaniu
na zapytania kandydatów.
Sprawdziłam ich regon na stronie Głównego Urzędu Statycznego www.stat.gov.pl/regon/ wszystko się zgadza firma widnieje w rejestrze.Ale nie było by tego pytania gdyby nie jedno ale.....firma prosi o wypełnienie kwestionariusza w formacie txt (notatnik) tu pierwsze moje zdziwienie bo żadna firma nie wysyła kwestionariuszy w txt a drugie zdziwienie prosi o przelanie 0,10 gr na nr.swojego konta w celu weryfikacji swojego konta.
Natrafiałam na różne oferty pracy i nie raz to było dno.Może moje podejrzenia są mylne ale proszę o pomoc.Co wiecie o tej firmie,a może ktoś pracował na tej zasadzie?