Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma EVENT - praca

IP: *.beskidmedia.pl 06.03.14, 19:25
    Siemka dostałam ofertę pracy z firmy EVENT. Byłam na rozmowie i wydaje mi się to ciekawą ofertą pracy. Dużo płacą i w ogóle. Ale nie wiem czy przyjąć tą prace.
    Może koś z was tam pracował albo pracuje i mógłby mi powiedzieć coś więcej o tej firmie ?? :D
    Będę wdzięczna za wszelkie informacje ;) :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: lena2606 [...] IP: *.play-internet.pl 10.03.14, 15:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ulala Re: Firma EVENT - praca IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 23:44
          Dzięki za odp. Mam nadzieję, że moje doświadczenie w połączeniu z wiedzą dadzą magiczna stawkę:) Branża ciekawa, choć podejście większości ludzi jest od razu na nie. A ja uważam, że jak się nie wie lepiej nic nie pisać...Jest tak wiele rozbieżnych komentarzy o firmie, że aż głowa boli. A macie dziewczyny jakieś doświadczenie w pracy biurowej czy mówimy o pracy w klubie??? Tak sobie myślę, że tyle tak różnych komentarzy bo ludzie zamiast napisać prawdę bo i tak są anonimowi to piszą albo złośliwie, albo w samych superlatywach, albo same negaty. Napiszę jak będę po. Napiszę prawdę bo i po co naginać rzeczywistość??? Mam nadzieję lena2606, że masz rację...Życzę sobie powodzenia i podstawienia pod stopy wreszcie trampoliny, od której sie odbiję...
      • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.14, 08:32
        Tu jest nieco o firmie EVENT
        wyborcza.pl/1,75478,15601281,Klienci_nocnych_klubow_Cocomo_budza_sie_rano_z_rachunkami.html#BoxSlotII3img
        Zawsze mnie zdumiewa łatwość, z jaką młodzi ludzie wchodzą w brudne tematy.
      • Gość: inka [...] IP: *.skydata.pl 11.03.14, 11:39
        • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 11.03.14, 17:15
          To prawie jak w Amway :) Wszyscy siebie kochają i wszyscy wspaniale zarabiają :)
          Cały ten wątek to ewidentna ściema :) PR-owski korpobełkot, aż zęby bolą od czytania...
          • Gość: iwka [...] IP: 193.238.24.* 14.03.14, 13:02
            • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.14, 13:44
              Bo każdy trzeźwo myślący wie, że jest to ściema :) Jeszcze kilka numerów i prokuratora na serio się za EVENT weźmie...

• Gość: nikus [...] IP: *.skydata.pl 14.03.14, 13:56
                • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.14, 14:10
                  > inteligentni ludzie wiedzą że kluby są świetne!
                  To jest tekst roku :)
                  Prasę czytam.
                  Z dopalaczami też tak było. Było zgodnie z prawem, a potem w ciągu dnia wszystkie sklepy zostały zamknięte.
                  Wystarczy, że Tusk puści bąka i już was nie ma.

• tomeczek_44 Re: Firma EVENT - praca 14.03.14, 14:49
                    Gość portalu: Zbylut napisał(a):

> Wystarczy, że Tusk puści bąka i już was nie ma.

Mam nadzieję, że przeczyszczą tam wreszcie portfel i kartę kredytową jakiemuś posłowi, senatorowi lub ministrowi. Wtedy prokuratura ruszy z kopyta. :)
            • Gość: sara77 [...] IP: 88.220.106.* 24.03.14, 10:14
              • Gość: antyEVENT Re: Firma EVENT - praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.14, 13:38
                Wypowiadają się osoby, które myślą samodzielnie i mają nieco więcej moralności niż EVENT. Wam się wydaje, że jak nie EVENT to przymieranie głodem - gratuluję zatem wykształcenia i umiejętności. Po wpisach widać, że z myśleniem u was też cienko, nie dziwi mnie zatem, że jedyną pracą jaką możecie wykonywać to naciąganie ludzi i świecenie doopą.
                • Gość: PracaWevent [...] IP: *.futuroexito.pl 31.03.14, 15:41
                  • Gość: antyEVENT Re: Firma EVENT - praca IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 05:32
                    Z czytaniem ze zrozumieniem też macie problem, nie oceniam moralności pracowników, a metody firmy. O moją moralność się nie martw - jest z nią na tyle dobrze, żeby po pierwsze nie machać doopą przed zalanymi facetami naciągając ich na szampana za 13 tys. a po drugie, żeby nie wypisywać kocopołów typu "Event to świetny pracodawca".
                    • Gość: miśka [...] IP: *.skydata.pl 02.04.14, 14:02
                      • Gość: antyburdel za 13 tys. nie, tylko za 15 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 15:49
                        Gość portalu: miśka napisał(a):

> tą wypowiedzią damy został jasny sygnał że nie masz bladego pojęcia o klubie -
                        > nie ma w ofercie szampana za 13 tysięcy, kłam dalej - powodzenia!!!

Z jakiego miasta piszesz?

"Kilka tygodni temu jeden z naszych dziennikarzy był w Cocomo i widział menu. Najdroższy w karcie był szampan połączony z pokazem tancerek - 15 tys. zł. "
                        (Poznań)

wyborcza.pl/1,76842,15745767,Milion_za_noc_w_Cocomo___Panowie_wchodza_do_klubu.html
                • Gość: felka [...] IP: *.skydata.pl 02.04.14, 14:06
                  • Gość: antyburdel Re: Firma EVENT - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 15:51
                    Gość portalu: felka napisał(a):

> nie każdy ma predyspozycje
                    > do pracy tutaj i większość negatywów jest autorstwa tych bezpłciowych którzy
                    > się zwyczajnie nie nadawali

Oczywiście. Bo do pracy w tych "klubach" trzeba być jak najbardziej płciowym (właściwie "płciową"). :)
      • tomeczek_44 Tu masz świeże info: 12.03.14, 13:28
        Gość portalu: ciekawa22896 napisał(a):

> dostałam ofertę pracy z firmy EVENT. (...)
        > Może koś z was tam pracował albo pracuje i mógłby mi powiedzieć coś więcej o tej
        > firmie ??

Tu masz coś świeżego:

wyborcza.pl/1,95892,15607432,Oburzalo_mnie_wykorzystywanie_polprzytomnego_klienta.html
      • Gość: miśka [...] IP: *.skydata.pl 18.03.14, 15:45
        • Gość: gosccc Re: Firma EVENT - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 18:52
          czytam i czytam i watek zalozony tylko po to zeby sie wpisalo x osob ze praca super.4 tys kelnerka

szkolenie tydzien w innym miescie, super jak wakacje, dostalam oferte pracy biurowej i tak o dostane kilka tys za prowadzenie biura gdzie w innych ogromnych !!!! firmach to jest 1800-2000max??? no chyba ze zamiast rozmowy bede musiala na rurze zatanczyc, wszystko to dziwne
      • Gość: UlkaL [...] IP: *.landtech.com.pl 20.03.14, 14:11
        • Gość: ade Re: Firma EVENT - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 18:54
          ile jest tych klubow? bo na tym watku wypowiedzialo sie chyba z 50 osb, ktore stoja za barem, czyli wszyscypracownicy sie wpisali:) ladna sciema
      • Gość: Kelnereczka20 [...] IP: *.futuroexito.pl 21.03.14, 14:44
        • Gość: wercia Re: Firma EVENT - praca IP: 80.94.20.* 25.03.14, 09:16
          Myślę, że każdy początkowo słysząc o szkoleniu wyjazdowym trochę się boi. Ale przecież dużo firm oferuje takie szkolenia. Kiedyś byłam na rozmowie w Levisie na sprzedawcę i też miało być szkolenie w Poznaniu albo w Warszawie, nawet nie powiedzieli mi dokladnie gdzie i to jakos nikogo nie dziwi. Ja tam się cieszę, że mimo obaw pojechalam na to szkolenie ,bo przynajmniej nauczyłam się czegoś nowego i zawsze to jakieś nowe doświadczenie. A centrala naprawdę robi duże wrażenie, myślę, że każdy kto pojechał może to potwierdzić. A jeśli chodzi o wypowiedzenia to jak w kazdej firmie, przecież nikt nikogo na siłe nie będzie trzymał.
          • Gość: antyEVENT Re: Firma EVENT - praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.14, 13:35
            To czegóż takiego nowego się nauczyłaś?
      • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 25.03.14, 16:42
        Porcja nowości: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,15665500,Wizyta_w_klubie_go_go__drinki_za_17_tys__zl_i_urwany.html#LokTrojTxt
      • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - praca IP: *.ip.netia.com.pl 02.04.14, 08:29
        Najnowsze info: trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,15725227,Prezydent_Sopotu___Nie_chce_klubu_go_go__To_zle_dla.html#LokTrojTxt
        • Gość: wercia Re: Firma EVENT - praca IP: 80.94.20.* 02.04.14, 10:06
          i kolejny raz to samo jest pisane. to juz jest nudne. Zbylut niby dajesz nowości a tak naprawdę wiecznie piszą to samo, bo nie mają zadnych dowodów, tylko spekulacje i sztucznie podtrzymują sensacje, w które wierzą osoby takie jak Ty.
          • Gość: kozanostra Re: Firma EVENT - praca IP: 91.232.164.* 06.04.14, 19:37
            a czy ktoś pracuje w biurze w Krakowie? jak tam Wam się pracuje? jaka atmosfera? szefostwo?
            • ka-mi-la789 Re: Firma EVENT - praca 09.04.14, 02:27
              Szefostwo już raz siedziało. Za fałszowanie dokumentów. Wrzuć do gugla hasło "Symultanka".
              • Gość: wercia Re: Firma EVENT - praca IP: 80.94.20.* 09.04.14, 13:11
                Jak do tej pory nic nie zostało udowodnione więc nie ma mowy o żadnych "siedzeniu". Na razie to tylko czcze gadanie i rozdmuchiwanie sensacji jak długo się da żeby podnieść oglądalność, czytalność itp...
                • ka-mi-la789 Re: Firma EVENT - praca 12.04.14, 00:10
                  Taki bełkocik to mamusi wciskaj, dzidziu. Akurat sprawę Symultanki znam dobrze. Ty natomiast najwyraźniej nie wiesz, o co chodzi. Poza tym, że "szef" przykazał co robić piar.
                  • tomeczek_44 "Piar" chyba przestał wystarczać :) 15.04.14, 15:27
                    ka-mi-la789 napisała:

> Ty natomiast najwyraźniej nie wiesz, o co chodzi. Poza tym, że "szef" przykazał
                    > co robić piar.

"Piar" chyba przestał wystarczać:

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15802133,Policyjny_nalot_na_kluby_Cocomo___Sprawa_miliona_zlotych_.html

Ciekawe, kogo tam skroili na kasę, że aż policja się ruszyła? Bo jakiś tam dyrektor z ING to za mało. Stawiam na jakiegoś policjanta lub prokuratora, oczywiście z wyższych szarż. :)
                    • ka-mi-la789 Re: "Piar" chyba przestał wystarczać :) 15.04.14, 23:05
                      Ostatnio wybuchła sprawa "dyrektora polskiej spółki metalurgicznej" (czytaj: KGHM), który wetknął "tancerkom" w majtuchny milion. Ze służbowej karty. Czyli publiczny milion. Wybory za miesiąc, Tusku nie może dopuścić do rozejścia się informacji, że jego przydupasy zamelinowane w srających forsą państwowych warsztacikach za pieniądze podatników fundują sobie i swoim podejrzanym kolesiom wódę i qrviszony. Gdyby nie to, niedorżnięte pokraki w dalszym ciągu budziłyby się z pustymi kartami i portfelami pełnymi jedynie zobowiązań do zapłaty pięciocyfrowych kwot (którymi, nawiasem mówiąc, szef tych burdeli może się podetrzeć - mocy prawnej nie mają żadnej, jeszcze może mieć problemy z powodu sprzedaży alkoholu na kredyt) i biznes kręciłby się do skończenia świata i o jeden dzień dłużej, bo prymitywnych debili, którzy z butów wyskoczą, żeby pomacać goły cycek, jest jak mrówków. Ale zachował się jak baba z bajki o rybaku i rybce, za pewnie się poczuł i podskoczył za wysoko. Teraz tylko czekać na informację, czy skończy się na zwichnięciu kostki, czy kręgosłupik poszedł w peezdoo.
              • Gość: Edytka [...] IP: *.93.euro-lan.pl 12.06.14, 17:06
      • Gość: barmanka [...] IP: 82.177.37.* 09.04.14, 14:40
        • Gość: anka Re: Firma EVENT - praca IP: *.centertel.pl 10.04.14, 12:15
          hejka,a o co chodzi z tymi drinami?trzeba naciągać facetów żeby wam stawiali?
          • Gość: wercia Re: Firma EVENT - praca IP: 80.94.20.* 11.04.14, 12:11
            Do zadań nalezy promowanie produków z karty - czyli alkoholi. Tak przedstawiasz kartę żeby klienta zachęcić do kupna :)
      • Gość: kelnerkaWawa [...] IP: *.landtech.com.pl 10.04.14, 14:29
        • Gość: ass099 Re: Firma EVENT - praca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 01:19
          dziwka? to super, podaj tel
      • Gość: Zbylut Re: Firma EVENT - a jednak się doigrali.... IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.14, 09:42
        A jednak się doigrali, głupota i poczucie bezkarności to wybuchowa mieszanka:

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,15807573,Milion_w_klubie_Cocomo__zarzut_oszustwa_dla_menedzerki.html#LokKrajTxt
        • Gość: wercia Re: Firma EVENT - a jednak się doigrali.... IP: 80.94.20.* 17.04.14, 14:33
          nikt sie niczego nie doigrał. To tylko zwykłe przesłuchanie. Skończy się przesłuchanie i wypuszczą wszystkich, bo nie ma żadnych zarzutów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka