Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atos rekrutacja

28.03.14, 16:58
    czy do Atosa Bydgoszcz przyjmują tylko biegłych informatyków ? czy jesli nie znam niemieckiego, za to angielski tak, to czy po kursach informatycznych (aplikacje, systemy itp.) albo podyplomowych informatycznych mam szansę na pracę w Atos ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: fiona Re: Atos rekrutacja IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 23:24
        Nie polecam!!!korporacja przez duze k,licza sie slupki i statystyki,krytyka bez konca ale pomocy brak,wrzaski na pracownikow-praca swiatek piatek,grafik na 2tygodnie do przodu,jestes slupkiem-procentem-wylapali juz wszystkich z Polski z jezykiem obcym,lecz z filologa nie zrobisz informatyka,obiecuja szkolenia a pozniej i tak jest wielka wtopa,rzucaja cie na gleboka wode bez przygotowania i tylo krytykuja
        Nie polecam
        • Gość: Paweł Re: Atos rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.14, 14:14
          Nie zgodziłbym się z Panem/Panią. Dwóch moich bardzo dobrych znajomych pracuje w Atosie w IT. Często rozmawiamy o pracy i przedstawiają mi zupełni inny obraz tej firmy niż Pan/Pani przedstawia w swoim poście. Chłopaki dobrze zarabiają, mają ubezpieczenie, bonusy i ogólnie cenią sobie atmosferę w pracy. Też bym chciał tam pracować ale niestety jestem troszkę za młody i nie znam języków na poziomie, którego oczekują. Ale za jakiś czas, jak podniosę skilla planuję tam aplikować. Być może głęboka woda, o której Pan/Pani pisze okazała się zbyt głęboka ponieważ słabo Pan/Pani "pływa". Proszę mnie źle nie zrozumieć ale może musi się Pan/Pani jeszcze zdobyć troszeczkę doświadczenia żeby pracować w takiej firmie. Też prawda jest taka, że dobrze płacą, to mają prawo wymagać profesjonalizmu od swoich pracowników. Trzeba umieć mierzyć siły na zamiary i tyle w temacie. Pozdrawiam
      • Gość: Zorro Re: Atos rekrutacja IP: *.180.252.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.14, 14:39
        Przyjmują nie tylko biegłych informatyków. Angielski zamiast Niemieckiego jak najbardziej. Masz wielkie szanse, aplikuj śmiało! Ps. Atos daje mega szanse młodym osobom - sam skorzystałem. Chciałem wyjechać za granicę, ale całe szczęście złożyłem aplikację do Atosa. Zarabiam bardzo dobrze, fajna atmosfera no i ogólnie Atos to kopalnia wiedzy.

Życzę powodzenia michalfin! Hej
        • Gość: ? Re: Atos rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 15:50
          Ale sztuczna reklama firmy. Najpierw korzystałeś z neta stacjonarnego, a potem z komórki i podałeś innych autorów posta, ale treść jest podobna. Po prostu żenada. To ile tam płacicie 1. miesiąc za darmo, potem minimalna pensja na umowę o dzieło?
          • Gość: Paweł Re: Atos rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 10:00
            Jaka reklama? O.o

W każdym razie... interesuję się tematem, znam ludzi którzy tam pracują i tyle.
      • Gość: Gary Re: Atos rekrutacja IP: *.205.179.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.14, 10:51
        Tak czytam te komentarze i myślę sobie... w Powiecie Bydgoskim stopa bezrobocia wynosi ponad 13% a Ty (Fiona) odradzasz pracy? To gdzie niby ludzie powiedzmy po studiach informatycznych mieszkający w Bydgoszczy maja pracować, w Biedronce? Jest takie powiedzenie "Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" a pracować gdzieś trzeba. Nikt nikomu nie każe pracować całe życie w jednej Firmie. Co do korporacji - też przeszedłem przez to i uwierzcie mi że wyniki liczą się w każdej pracy.
        Michalfin - myślę że do Atosa tak czy siak papiery możesz złożyć.
        • Gość: dekko Re: Atos rekrutacja IP: *.jmdi.pl 24.06.14, 20:39
          Gary/Zorro coś mało kumaci jesteście w tym Atosie.

A firma która musi się tak głupio reklamować raczej drugim googlem nie jest.
          • Gość: Paweł Re: Atos rekrutacja IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.14, 10:32
            Oszaleliście z tymi reklamami. To już się nie można dobrze i kulturalnie o kimś wypowiedzieć na forum? Hehe, jeszcze mnie za bota nikt nie wziął :)

010011010110111010101 - ups, nie ten język. Chciałem napisać: Pozdrawiam ;)
          • Gość: TomTom Re: Atos rekrutacja IP: *.181.252.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.14, 11:40
            Poza tym "dekko" nie wiem po co Atos miałby sie reklamować? www.bydgoszcz.pl/miasto/aktualnosci/aktualnosci-2014-marzec/Atos_znowu_na_podium_w_rankingu_Great_Place_to_Work_Institute_.aspx
            Jeśli czytasz branżowe teksty to zapewne się w tym orientujesz.
            Atos w rankingach wypada bardzo dobrze.
            Michalfin - jeśli znasz angielski i masz kursy to na pewno masz szansę

• Gość: TomTom Re: Atos rekrutacja IP: *.181.252.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.14, 10:37
        Szansę masz zawsze. :)
        Składaj CV i nie czytaj komentarzy troli bo zawsze się jakieś znajdą.
        No i powodzenia!
        Carpe diem!
        • Gość: Zuzza Re: Atos rekrutacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 11:16
          Carpe, carpe, zostanie korposzczurem, swiatek ,piątek, grypa nie grypa musisz jechac na leb na szyję, a po paru latach Cię wyplują jak wyżutą gumę.
          • Gość: TomTom Re: Atos rekrutacja IP: *.181.252.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.14, 11:43
            Zuza - pewnie. Lepiej siedzieć w domu i nic nie robić.
            Powodzenia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka