Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ad Hoc praca

19.08.04, 12:35
    Wiam właśnie znalazłem ciekawą organizacją z Wrocławia Stowarzyszenie "d Hoc"
    w znajdowaniu pracy, maja dużo ciekawych ofert, i to nie bajka, bo sam
    dziaki nim pracuję, dlatego też myśłe że warto ich polecić. Co wy na to?
    www.adhoc.webpark.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: preacher Re: Ad Hoc praca IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 20.08.04, 12:00
        witam, odwiedzilem ta stronke. Wie ktos jaka dokladnie prace mozna dostac
        dzieki stowarzyszeniu i czy pobieraja jakies prowizje??? z gory dzieki za odp.
        • cezarion_rex Re: Ad Hoc praca 21.08.04, 17:51
          ...już wyjaśniam. Ni wiem jaka tam jest praca, ja akurat dostałem pracę w
          skelpie ze sprzetem komputerowym(sprzedawca), gdyż się znam na kompach i puki
          co jest nieźle.
          Co do opłat to nie pobierają żednych. Ja przynajmniej nic nie płaciłem.
      • Gość: oxeren Re: Ad Hoc praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:40
        Witam
        W takim razie nie jestem sam:)
        Nie wiem, jak u Ciebie, ale w moim przypadku wystarczyło wypełnić jakąś ankietę, krótka rozmowa i po wszystkim. Podejrzewam, że ta procedura nie różniłą się.
        W przeciągu tygodnia dostałem odpowiedź SMSem. Skontaktowali mnie z pracodawcą. Potem poszło jak z płatka. Dość krótka rozmowa kwalifikacyjna, która dotyczyła głównie mojej osoby i rzeczy związanych z CV, wystarczyła abym mógł podjąć pracę. Aha, pracuję w hurtowni na Szczecińskiej, jako kierowca. Legalnie, nie na czarno:)
        Odpowiadając na pytanie Preachera - nie pobierają opłat.
      • Gość: ares Re: Ad Hoc praca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.04, 18:53
        Słyszałem o tym, mój coompel był u nich i zaproponowali mu dwie prace do
        wyboru, calkiem niezle platne i to od zaraz! (kierowca i inżynier technik)
      • Gość: kkk Re: Ad Hoc praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:26
        Moja siostra byla u nich.Dostala do wypelnienia ankiete i zlozyla cv. Po 3
        tygodniach odezwali sie do niej i zaproponowali jej prace jako kasjerce.Jest
        zadowolona.Maja prace stala i czasowa wiec jest w czym wybrac.Poza tym to
        stowarzyszenie a nie firma...
        • Gość: szukam pracy Re: Ad Hoc praca IP: *.prawo.uni.wroc.pl 27.08.04, 11:13
          Mam pytanko co to za organizacja ten Ad Hoc. Za friko załatwiają robotę? Po
          tym co przechodziłam pracujac przez róznych posredników mam wielką co do tego
          watpliwość. Jednak jeśli prawdą jest to co nich piszecie to może pokuszę sie i
          wyśle swoje CV. Zobaczymy?!!
          • Gość: zadowolony Re: Ad Hoc praca IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.08.04, 15:30
            Goraco polecam, solidni i znajduja prace.
      • Gość: laplapla Re: Ad Hoc praca IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.08.04, 15:32
        POLECAM WARTO SKORZYSTAĆ!
        • Gość: nika Re: Ad Hoc praca IP: 195.116.1.* 31.08.04, 16:48
          czy ta praca jest tylko dla osób z Wrocławia i okolic, czy mają oferty na inne
          miasta?
      • Gość: M Re: Ad Hoc praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:28
        Pic na wodę, to widać gołym okiem, nawet tutaj, na forum :)))
        • Gość: życzliwa Re: Ad Hoc praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:39
          Witaj M, nie wiem czy ich odwiedziłeś, ale pic na wode to ty tu odstawiasz. Jak
          chcesz się przekonać to idź do nich a nie rzucaj osądów z góry . a tak a propos
          M to inicjał od Michnik , Miśkiewicz czy Młotek ??? bo nie rozumiem jak ktoś
          może oceniać innych po głupich domysłach, pa
          • Gość: M Re: Ad Hoc praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:38
            Trzy wpisy, każdy pod innym nickiem, ale z tym samym IP - nadal twierdzę, że to
            taka "mała" kryptoreklama :)

• Gość: Tomasz Re: Ad Hoc praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:38
              Ciekawe, ja nie widzę tu żadnego adresu IP. Nazwa *.internetdsl.tpnet.pl wskazuje jedynie na to, że piszący korzysta z sieci TPSA, a dokładniej z usługi DSL. Nic ponadto.
              Pański adres *.neoplus.adsl.tpnet.pl też wskazuje jedynie, że jest Pan abonentem TPSA, korzystającym z usługu neostrada.
              Gdyby zamiast "*" (gwiazdki) pojawiała się nazwa hosta, możnaby było określić skąd nadaje rozmówca. Jednakże łącze to może być rozdzielane, także spod adresu np.: ip666.internetdsl.tpnet.pl może "nadawać" dziesiątki komputerów sieci lokalnej.
              W związku z tym, może Pan obrażać jedynie swoją niewiedzę, podejrzewam, że nie tylko w dziedzinie IT.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka