Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w sklepie Carry

16.10.14, 22:50
    Witajcie,
    udało mi się dostać pracę w Carry. Czy możecie mi napisać czego mogę się spodziewać?
    Obserwuj wątek
      • kiiooo Re: Praca w sklepie Carry 24.10.16, 01:26
        Firma dramat! Centrala wymaga od pracowników nie wiadomo czego, a sami od siebie nic nie dadzą, jedynie utna znowu etaty, ale utarg ma być na odpowiednim poziomie, dostawa zrobiona każdego dnia, każdy klient ma być obsłuzony a na sklepie o powierzchni 900 m2 są 3 osoby na zmianie. A i straty inwentaryzacyjne mają być cały czas mniejsze, bo przecież od tego jesteśmy żeby pilnować towar. Żeby doprosic się czegoś z centrali np. z kadry to trzeba czekać tydzień bądź dwa bo wiecznie nie mają czasu. Dział VM z działem sprzedaży tak że sobą super współpracuje ze jedni ci mówią rób instrukcje o wykładał towar, a drudzy że masz się zająć obsługa klienta bo przecież sprzedaż najważniejsza, ale nie ważne że potem dział VM oceni cie na poziomie fatalnym. Nie polecam tej pracy żadnej osobie która stara się o stanowisko wyższe niż sprzedawca. Wyzysk i co najważniejsze zwykły sprzedawca ma większą decyzyjnosc niż kierownik regionalny!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka