moniawww 15.03.15, 18:30 Nie wyobrażam sobie dnia w pracy bez wypicia filiżanki kawy :) Jaka jest wasza ulubiona kawa? Pijecie z mlekiem czy bez? Ile dziennie wypijacie filiżanek kawy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nntg Re: Jaką kawę pijecie w pracy? 17.03.15, 10:14 Moje ulubione to Lavazza, Oro Coffe lub Musetii. Włoskie kawy, aromatyczne - po zaparzeniu czuć ją w całym pomieszczeniu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: Jaką kawę pijecie w pracy? 17.03.15, 10:16 Ciekawy wątek na forum praca ;) ja przeważnie wypijam po 2-3 filiżanki z ekspressu, ale prawdę mówiąc nigdy nie zastanawiałem się cóż to za kawa w nim jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monkk_rr Re: Kopi Luwak 18.03.15, 07:12 Lavazza to rzeczywiście smaczna kawa, chociaż nie należy do najtańszych. Ale coś za coś. Jest niezwykle aromatyczna i smaczna. Jak kawa to tylko z ekspresu ze świeżo zmielonych ziaren. Swoją drogą nie wiem dlaczego zmielona kawa jest tańsza od niezmielonej? Orientuje się ktoś? Moja ulubiona to lavazza crema aroma - czyli coś takiego Ma taki lekki smak kawy. Pijam nie więcej niż 2 filiżanki w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kulunkele Re: Jaką kawę pijecie w pracy? 23.03.15, 17:59 Tylko niebieska prima :D Odpowiedz Link Zgłoś