Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Budownictwo grozy

13.11.15, 16:59
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • mjunhy Re: Budownictwo grozy 13.11.15, 17:42
        Ja jestem górnikiem i współczuję wam na budowie, praca bez przywilejów bez wcześniejszej emerytury, przeważnie na śmieciówkach z jakimś głodowym wynagrodzeniem a jak się zdarzy komuś wypadek to on tu nie pracował. Pracowałem kiedyś na budowie ale nie wrócił bym do tego bagna.
      • muniekk Re: Budownictwo grozy 13.11.15, 20:24
        Najłatwiej zdjąć odpowiedzialność z pracowników fizycznych i wrzucić to na nadzór. Jakby ci pracujący byli pozbawieni rozumu. Jak umiejętnie przemycić setkę albo dwie to chłopcy na budowach wiedzą, natomiast że kask trzeba nosić, szelki, to już nie bardzo.
      • piotr.tomaszewski Re: Budownictwo grozy 13.11.15, 23:26
        mądrze gada!...zapraszam na dużą budową najlepiej od razu w roli kierownika budowy
        • aktyntasza Re: Budownictwo grozy 20.11.15, 19:48
          Jak na razie prawo mamy takie sobie śmieciowe troszeczkę nie na poważnie z przymrużeniem oka.

Jestem tylko ciekaw kto tym pracownikom śmieciowym, bezskładkowym będzie kiedyś płacił emerytury i z czego oni będą żyli po osiągnięciu wieku emerytalnego.

Czy rząd przygotuje jakieś zasiłki pomocowe dla tych ofiar złodziejskiego systemu zatrudniania ???
      • truten.zenobi czy w związku z tym dostaną takie przywileje 21.11.15, 15:32
        ... jak górnicy, policjanci itp.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka