maciej8ejolek 05.01.16, 15:16 Witam, chciałam zapytać ile zarabiają sekretarki w szkole... jestem ciekawa czy w całej Polsce na tym stanowisku dostaje się najniższą krajową czy tylko moje cudne miasto prowadzi taki wyzysk na ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: Sekretarka w szkole 05.01.16, 18:39 Jaki typ szkoły? I jak duże miasto? Realia są takie, że powinnas się w ogóle cieszyć z umowy o pracę, bo bywa że jest równowartość najniższej krajowej na smieciowke oraz konieczność jeżdżenia własnym autem w celach służbowych (miasto ok 300 000 mieszkancow) Odpowiedz Link Zgłoś
uthark Re: Sekretarka w szkole 05.01.16, 21:22 > konieczność jeżdżenia własnym autem w celach służbowych (miasto > ok 300 000 mieszkancow) Takie miasto ma komunikację publiczną. Można jeździć na podstawie posiadanego biletu miesięcznego, które z reguły są na całą sieć w granicach miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
za_mszowe Re: Sekretarka w szkole 05.01.16, 22:31 Teoretycznie tak, w ogłoszeniu o pracę wymagali czynnego prawka+własnego samochodu . Odpowiedz Link Zgłoś