Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    23.01.16, 13:26
    Siema. 19 stycznia dostałem telefon zzaproszeniem na rozmowę w sprawie pracy jako barman/kelner w pewnej restauracji . Rozmowa przebiegla znakomicie i tego samego dnia dostałem teleofn że mam sie stawićna zień póbny. Po 6 h kierownik powiedział , ze jest mega ze mnie zadowolony , wiec podpisalismy umowę zlecenie ale tylko dod 31 bo podpisują co miesiac nową. Miałem przyjsc dnia 21 stycznia (na drugi dzień) do pracy na 7 h , wszystko było spoko i zpytałem się kiedy mam przyjścna stępny raz do pracy a kierownik powiedział , że nie ma grafiku ejszcze i do mnie zadzowni. Od 2 dni telefon milczy a ja nie wiem c ozrobić ze sobą bo siedze w domu bezczynnie. Czy mam zadzwonić sam i wykazc swoje zaangazowanie czy mozę jedna kczekać aż sami zadzwonią. Mam wrażenie że coś poszlo nei tak i nie chcą ze mną dalej współrpacować.Dzięk iza pomoc.
    Obserwuj wątek
      • kamil.osso Re: zlecenie 23.01.16, 13:41
        Dodam ,ze caly dzień na barze pracowalem sam z pracownikiem , którey pracuje od dłuższego czasu tam. Niezbyt miły typ, ktor ykrzyczal na mnie i ciągle mu cos nie pasowalo. Może on cośnagadał kierownikowi?
      • ewa.kawecka Re: zlecenie 16.02.16, 23:32
        Witam,
        taka dobra rada na wszytko ;-) - wiem, że to brzmi groźnie , ale ja sobie o tym myślę jakoś tak, że zawsze warto rozmawiać i być bardziej aktywnym niż biernym. proponowałabym pójść zatem do pracy i porozmawiać w 4 oczy z kierownikiem.
        Pozdrawiam,
        Ewa Kawecka
        • nigella356 Re: zlecenie 17.02.16, 10:34
          Tylko niech uważa żeby mu palców nie odcięli i nie zakopali w lesie zywcem??
          Tak juz gdzies było.
          A na poważnie to pracodawcy teraz to masakra i ta atmosferka w pracy....ciagly stres, bo na twoje miejsce mam 50 chętnych, donosicielstwo, mobbing.
          Ostatnio rozmawialam w pupie z jedna panią w moim wieku to teraz sie na depresje i fobie leczy tak odchorowala prace.
          I za co to za zarobek 1300?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka