Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w aptece

16.03.16, 15:45
    Hej! Potrzebuję Waszej rady. Liczę na to, że jest tu jakiś farmaceuta. Ja mam niewielki staż pracy, bo zaledwie 3 lata i pracuję w prywatnej aptece. Nadszedł czas na zmiany i właściwie znalazłem ofertę, która by mnie interesowała www.farmacjapraca.pl/oferta/kierownik-apteki/apteki-rumianek-poszukuja-kierownika-apteki-gdow , ale to jest apteka sieciowa. W związku z brakiem doświadczenia w tej kwestii, nie wiem czy to rozsądna decyzja przerzucać się na sieciówkę.
    Obserwuj wątek
      • ewa.kawecka Re: praca w aptece 16.04.16, 15:53
        Witam serdecznie,
        na rozmowę zawsze warto iść i zobaczyć, jak wycenia Pana rynek pracy. Rozmowa przecież nie oznacza zmiany pracy. 3 lata pracy to już jest ważne doświadczenie zawodowe, nie bagatelizowałabym go słowami: "niewielki staż".
        Pozdrawiam,
        Ewa Kawecka
      • agulha Re: praca w aptece 18.04.16, 01:22
        A tak na marginesie, wydaje mi się, że niezbyt rozsądne jest rozgłaszanie wszem i wobec, w całości, oferty pracy, o którą zamierzamy się ubiegać.
        Może się zdarzyć, że ułatwimy życie konkurentowi.
        Można się oczywiście poradzić rodziny albo przyjaciół, ale przypadkowym osobom chyba lepiej nie mówić.
        Nie wystarczyło napisać "znalazłem ofertę - kierownik apteki, apteka sieciowa, mała miejscowość"?
        No chyba, że jesteś trollem i chciałeś rozpropagować tę ofertę - jeżeli tak, to nie lepiej było rzucić to na jakieś forum branżowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka