pavel93
08.01.17, 10:09
Witam. Aktualnie poszukuję pracy w niemczech, pragnę też dodać, że poszukuję pracy na kilka miesięcy, więc można uznać, że poszukuję pracy sezonowej, ze względu na to, iż w tym roku wracam na studia, z tego też powodu mam kilka pytań odnośnie pracy za granicą. Czy znacie jakieś sprawdzone strony, fora, serwisy, itp. gdzie można szukać pracy, chodzi mi o to, żeby było bez żadnych przekrętów, potrzebuję tylko sprawdzonych pracodawców i jak myślicie jeśli CV będę wysyłać do polskich pracodawców w niemczech, lepiej je wysyłać w języku polskim, niemieckim czy może też angielskim? Dodam także, że jedynie gdzie legalnie pracowałem do tej pory to na magazynie na stanowisku kierowca/magazynier (uprawnienia na wózki widłowe posiadam oczywiście), praca jakiej poszukuje to jak wspomniałem na pewien okres czasu, na magazynie oczywiście nie tylko ale doświadczenie narazie tylko tam mam więc najlepiej tak będzie, tak myślę. Ewewntualnie może być też inny kraj, raz słyszałem, że gdzie nie gdzie moża dobrze zarobić, w miarę, z uprawnieniami na wózki. Czekam na odpowiedzi drodzy forumowicze. Pozdrawiam.