kkrystyna 08.10.04, 14:34 z GW praca,wysłałm ofertę 1 spotkanie,wczoraj 2gie i już ją mam:-)czuję się super...To już moja 3cia w tym roku-mam nadzieję,że pożna i na dłuugo..fajnie się mam co?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszzz Re: znalazłam pracę:)hurra 08.10.04, 14:36 fajnie :) a jaka to praca i dlaczego juz 3 w tym roku? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkrystyna Re: znalazłam pracę:)hurra 08.10.04, 14:42 myszzz napisała: > fajnie :) a jaka to praca i dlaczego juz 3 w tym roku? pozdrawiam pierwsza też byął z gw praca w gliwicach ,ale tam byłam 1mieś.mnei sie nie podbało a ja im tez nie 2ga jest teraz w wawie(mieszkam tutaj 11 lat)ale jestem na czarno bez niczego,bez szans na umowę i podwyżkę-gdyby nie to to bym pewnie była tutaj nadal-ale mam 33 lata ta teraz jest pod wawą w dziale imprez i konferencji(teraz też to robię)jestem dumna z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
myszzz Re: znalazłam pracę:)hurra 08.10.04, 14:48 tez mieszkam pod gliwicami :) piszesz ze mieszkasz w warszawie a prace przez miesiac mialas w gliwicach, przyjechalas tutaj specjalnie z powodu pracy... tyle km :) W jakiej firmie pracowalas (jezeli moge zapytac...wiesz niedlugo tez bede musiala szukac pracy moze jakies namiary sie przydadza Odpowiedz Link Zgłoś
kkrystyna Re: znalazłam pracę:)hurra 08.10.04, 14:55 skasowało mi się przez kilka msiecy byłąn na Ślasku namiarów nie mam zmasowany atak i wygrasz 100-300 ofert przez 1-2 miesiecy i na pewno Cię znajdą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: znalazłam pracę:)hurra IP: *.autocom.pl 08.10.04, 18:11 Powiedz więcej jak to zrobiłaś?? ja szukam , piszę i nic a mam córeczkę na utrzymaniu Odpowiedz Link Zgłoś