p.obreczarek 20.04.02, 12:18 Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania niezgodnegoo z dążeniami firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 20.04.02, 12:41 Dążenia: znaleźć lepszą pracę. Action plan: szczegółowa rozpiska, jak jej szukać. I wtedy będzie się zgadzało z dążeniem firmy, bo jak piszesz nie podobasz im się, to się powinni ucieszyć, jak dasz dyla :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskar5 Re: Kretynizm nie tylko w biurze! 21.04.02, 22:35 agula ma racje! Na razie zostan na miejscui zacznij szukać pracu niech to będzie dla Ciebie ACTION PLAN. Powodzenia stary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: 213.25.197.* 20.05.02, 22:15 p.obreczarek napisał(a): > Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować > swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania > niezgodnegoo z dążeniami firmy a możeś chujowy prcownik jest, co? Za komuny było łatwo - zero dążeń, gówniana pensyjka i się kręciło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Kretynizm ? IP: *.chello.pl 21.05.02, 12:08 I o czym to ma niby świadczyc chłopie ? Moze faktycznie jestes kiepski ? A moze nie jestes kiepski tylko kiepsko pracujesz ? Bez przesady to co piszesz to jeszcze nie kretynizm, to tylko informacja o tym ze Twoj jaśnie Kierownik nie jest zadowolony. A ze wogole o tym mowi, to sie ciesz bo masz szanse cos z tym zrobic. Sa firmy ktore wywalaja be sygnalow ostrzegawczych - niestety. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: 217.98.92.* 22.05.02, 22:38 p.obreczarek napisał(a): > Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować > swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania > niezgodnegoo z dążeniami firmy Mozna w prawdzie zastąpić angielszczyznę i poprosić Cię o napisanie planu działań jakie Twoim zdaniem poprawią Twoją wydajność,jakość pracy itp w ciągu np najbliższego miesiąca,ale chodzi o to samo -coś jest "nie tak".Planowanie swojej pracy zawsze ma jakiś sens,pozwala na uporządkowanie samego siebie-to się czasem przydaje.Poza tym lepszy moim zdaniem taki styl niż :"Słuchajcie no Iksinski,zróbta coś, bo was...i nie będziecie tu więcej potrzebni." Odpowiedz Link Zgłoś