Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kretynizm nie tylko w biurze!

20.04.02, 12:18
    Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować
    swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania
    niezgodnegoo z dążeniami firmy
    Obserwuj wątek
      • Gość: agulha Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 20.04.02, 12:41
        Dążenia: znaleźć lepszą pracę.
        Action plan: szczegółowa rozpiska, jak jej szukać.
        I wtedy będzie się zgadzało z dążeniem firmy, bo jak piszesz nie podobasz im
        się, to się powinni ucieszyć, jak dasz dyla :-))
        • madagaskar5 Re: Kretynizm nie tylko w biurze! 21.04.02, 22:35
          agula ma racje! Na razie zostan na miejscui zacznij szukać pracu niech to
          będzie dla Ciebie ACTION PLAN. Powodzenia stary!
      • Gość: Mar Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: 213.25.197.* 20.05.02, 22:15
        p.obreczarek napisał(a):

> Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować
        > swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania
        > niezgodnegoo z dążeniami firmy

a możeś chujowy prcownik jest, co? Za komuny było łatwo - zero dążeń, gówniana
        pensyjka i się kręciło...
      • Gość: Ana Kretynizm ? IP: *.chello.pl 21.05.02, 12:08
        I o czym to ma niby świadczyc chłopie ? Moze faktycznie jestes kiepski ? A moze
        nie jestes kiepski tylko kiepsko pracujesz ? Bez przesady to co piszesz to
        jeszcze nie kretynizm, to tylko informacja o tym ze Twoj jaśnie Kierownik nie
        jest zadowolony. A ze wogole o tym mowi, to sie ciesz bo masz szanse cos z tym
        zrobic. Sa firmy ktore wywalaja be sygnalow ostrzegawczych - niestety.
        pzdr
      • Gość: Anna Re: Kretynizm nie tylko w biurze! IP: 217.98.92.* 22.05.02, 22:38
        p.obreczarek napisał(a):

> Wczoraj miałem rozmowę z moim kierownikiem. Usłyszałem, że muszę "zweryfikować
        > swoje dążenia i i ustalić action plan w celu poprawu mojego postępowania
        > niezgodnegoo z dążeniami firmy
        Mozna w prawdzie zastąpić angielszczyznę i poprosić Cię o napisanie planu działań
        jakie Twoim zdaniem poprawią Twoją wydajność,jakość pracy itp w ciągu np
        najbliższego miesiąca,ale chodzi o to samo -coś jest "nie tak".Planowanie swojej
        pracy zawsze ma jakiś sens,pozwala na uporządkowanie samego siebie-to się czasem
        przydaje.Poza tym lepszy moim zdaniem taki styl niż :"Słuchajcie no
        Iksinski,zróbta coś, bo was...i nie będziecie tu więcej potrzebni."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka